nlc.hu
Horoszkóp
Ez a 4 csillagjegy ideális társ, ha az érintés a szeretetnyelved

Ez a 4 csillagjegy ideális társ, ha az érintés a szeretetnyelved

Azok a párok értik meg egymást a leginkább, akik ismerik a másik szeretetnyelvét. S ha számodra különösen fontosak az érintések, szívesen öleled át a szerelmedet, ezen csillagjegyek között érdemes keresgélned a horoszkóp szerint.

Ha a szerelem számodra egyet jelent azzal, hogy odasimulsz a párodhoz, fogod a kezét, amikor együtt sétáltok az utcán, avagy minden lehetőséget kihasználsz arra, hogy átöleld és megcsókold, a szeretetnyelved egyértelműen a testi érintés. Számodra ideális partner ugyancsak ezt a szeretetnyelvet beszéli, ezáltal a kettőtök közötti kommunikációban aligha képzelhető el fennakadás. Íme a négy csillagjegy, aki a leginkább illik hozzád, ha érintéssel fejezed ki a szeretetedet.

1. A Bika

A föld jegyű Bika szemében a szerelem kézzelfogható és érzéki, azaz testi érintés útján tudja a legmegfelelőbb módon kommunikálni és kifejezni az érzéseit. Lehet ez egy kedves érintés, egy érzéki ölelés, Ő ugyanis semmit sem szeret jobban, minthogy minél közelebb kerülhessen a szerelméhez. Nem mellesleg a jelenléte a biztonság érzetét is kelti a partnerében.

Ezeknek a csillagjegyeknek az érintés a szeretetnyelve (Fotó: Getty)

2. A Rák

A Rák érzelmes, gyengéd, s fontos számára, hogy közel kerüljön a párjához, szó szerint is. Ha szerelmes, akkor nagyon szerelmes, s ezt minden módon szeretné kimutatni a társának, akár bátorító szavakkal, akár érintéssel. Nem zavarja, ha erre nyilvánosan kerül sor, ám az érzéseit jellemzően akkor kommunikálja, amikor kettesben lehet a párjával. Fontos számára, hogy érezze szerelme közelségét, ezért is imádja, ha foghatja a kezét séta közben, vagy csak mellette ülhet és átölelheti őt.

3. Az Oroszlán

Az Oroszlánnak hatalmas szíve van, s nagyon szeretetteljes típus. Semmit sem szeret jobban, mint a hatalmas öleléseket, s hogy magához szoríthassa a párját. Szívesen mutatja ki szerelmét a testi érintés útján, ám ugyanúgy szereti, ha őt is hasonló gyengédségben részesíti a társa. Mivel fontos neki, hogy érezze párja rajongását és megbecsülését, olyan társra van szüksége, akinek hasonlóan fontos az érintés, mint szeretetnyelv.

4. A Halak

A Halaknak is lényegesek az érzelmek, a romantikus megnyilvánulások. Mindent megtesz, hogy párját elhalmozza szeretetével, főként, amikor úgy érzi, a másiknak különösen nagy szüksége van erre. Különleges érzékkel lát bele a párja lelkébe, s könnyen ráérez a szükségleteire, a vágyaira. Egy nehéz nap után nagy valószínűséggel hatalmas öleléssel várja a szerelmét otthon, s igyekszik mellette lenni, s minél inkább felvidítani. Az ő szeretetnyelve is elsősorban az érintés.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top