Horoszkóp

A horoszkópból megtudhatod, mit üzen a szeretetnyelved

A párkapcsolati problémák leggyakoribb oka, hogy a párok nem ismerik egymás szeretetnyelvét. A horoszkópból amellett, hogy társad szeretetnyelvére is fény derül, megtudhatod azt is, mit jelent pontosan a te szeretetnyelved. Izgalmas és kihagyhatatlan információk következnek.

Minőségi idő, ajándékozás, szívességek, elismerő szavak és testi érintés. Dr. Gary Chapman amerikai család- és párterapeuta bestsellere, az Egymásra hangolva hozta a köztudatba az öt szeretetnyelvet.

Banálisnak tűnhet, ám a legtöbben nem értik igazán a párjukat, mert nem ugyanazt a szeretetnyelvet beszélik. Elképzelhető, hogy a párod azt szeretné, ha minél több időt töltenétek kettesben, s figyelmesen hallgatnád mondanivalóját, ám te jobban vágysz az ölelésre, a becéző szavakra. Különböző a szeretetnyelvetek, mindketten másra vágytok, ezért úgy érezhetitek, talán nem is szeret igazán a másik. Holott ez egyáltalán nem igaz, csupán eltérő a szeretetnyelvetek. Vess egy pillantást a csillagjegyedre, s tudd meg, a horoszkóp szerint mit üzen a szeretetnyelved, és hogyan fejezi ki a párod a szeretetét.

szeretetnyelv horoszkóp csillagjegyek

A horoszkóp felfedi a csillagjegyek szeretetnyelvét (iStockphoto)

Kos

szeretetnyelv kos horoszkópFelesleges mellébeszélned, Kos jegyűként imádod, amikor párod fényezi az egódat. Éppen ezért mi más is lehetne a szeretetnyelved, mint az elismerő szavak. Melegséggel tölt el, szinte bizserget belülről, amikor apró bókokat, dicséretet kapsz a szerelmedtől. A szenvedélyes csillagjegyek közé tartozol, akinek a testi intimitás is fontos, ám az tesz igazán boldoggá, ha társad szóban mondja el az érzéseit neked.

Bika

szeretetnyelv bika horoszkópBika jegyűként az apró figyelmességek, a meglepetések a szerelmedtől sokkal inkább megérintenek, mint a szép szavak, a bókok. Nem véletlenül, hiszen az ajándékozás a szeretetnyelved. Az ajándék ugyanis a szerelmedre emlékeztet. A tárgyakhoz alapból is ragaszkodsz, amelyeket a párodtól kapsz, még fontosabbak. A fizikai érintés is fontos számodra, ám egy apró szuvenír, emlék, ami érzelmeket ébreszt fel benned, történeteket mesél el, sokkal jobban kifejezi a szerelmed érzéseit.

Ikrek

szeretetnyelv ikrek horoszkópIkrek jegyűként tele vagy gondolatokkal, az ötletek jönnek-mennek a fejedben, szinte csodaszámba megy, ha pillanatra meg tudsz állni, s magadba szívhatod a természet illatát. A szeretetnyelved az érintés, hiszen a zűrzavarokkal teli életedben mi más is hozhatna valódi örömet, ha nem finom és érzéki érintések. Amikor a párod megfogja a kezedet, megsimogatja a hátadat, avagy a fárasztó és hosszú nap után csókkal vár odahaza, számodra ez jelzi, milyen fontos is vagy neki.

szeretetnyelv horoszkóp

Fontos, hogy ismerd a párod szeretetnyelvét (iStockphoto)

Rák

szeretetnyelv rák horoszkópRák jegyűként nincsenek irreális elvárásaid a nagybetűs Élettel szemben, ám a szerelmeddel annyi időt szeretnél eltölteni, amennyit csak lehet. A szeretetnyelved nem is lehet más, mint a minőségi idő, hiszen semmi sem tesz boldogabbá, mint, amikor a szeretteid körében lehetsz. Ha azt látod, párod a telezsúfolt napjain is időt szakít arra, hogy veled ebédeljen, vagy legalább telefonon beszéljen veled, biztosra veszed, hogy a párkapcsolat számára is épp olyan fontos, mint neked.

Oroszlán

szeretetnyelv oroszlán horoszkópOroszlán jegyűként te is azon csillagjegyek közé tartozol, akiknek fontos, hogy az énképét folyamatosan erősítsék. Amikor szívmelengető elismerő szavakat hallasz a szerelmedtől, mondván mennyire nagyszerű és csodálatos vagy, madarat lehetne veled fogatni. Fontos, hogy elismerjék a tehetségedet, a tulajdonságaidat, az értékeidet. Önmagában az a tudat, hogy a párod szeret, és elfogd téged, amit rendre el is mond neked, azt jelzi, hogy valóban értékes vagy a számára.

Szűz

szeretetnyelv szűz horoszkópSzűz jegyűként sok időt töltesz, hogy másoknak segíts, s te is hasonlót vársz el a többiektől. A szeretetnyelved nem más, mint a szívességek. Egy apró szívesség számodra azt jelzi, hogy a párodnak fontos, hogy gondodat viselje, hiszen tudja, ez tesz téged igazán boldoggá. Az is sokat jelent neked, ha a társad az otthoni feladatok között rákérdez, hogy miben segíthet, aztán elkészíti a vacsorát, vagy elmosogat. Az apró gesztusok ugyan, neked mégis mindennél fontosabbak.

Mérleg

szeretetnyelv mérleg horoszkópMérleg jegyűként a te szeretetnyelved is az ajándékozás. Mindig is lenyűgözött az ajándéközön, hiszen ki nem szeret meglepetést kapni a szerelmétől, nem igaz? Téged már önmagában az is óriási örömmel tölt el, amikor kicsomagolhatod a meglepetést, vagy meghívnak egy kávéra munka előtt. Nagy becsben tartod a minőségi holmikat, így ha párod egyedi ajándékkal lep meg, attól még különlegesebbnek érzed magad.

Skorpió

szeretetnyelv skorpió horoszkópSkorpió jegyűként te is nagyon szenvedélyes típus vagy, így mi más is lehetne a szeretetnyelved, mint a testi érintések, az ölelés. Amikor érzed a párod fizikai közelségét, jóval mélyebbnek látod a kettőtök közti kapcsolatot, mintha szavakkal vagy szívességgel próbálná kifejezni. Sokkal jobban érzed a másik szerelmét, ha fogja a kezed, hozzád bújik, hiszen az érintés számodra valósabb, hitelesebb bármelyik más szeretetnyelvnél.

Nyilas

szeretetnyelv nyilas horoszkópNyilas jegyűként olyan vagy, mint a szél görgette „ördögszekér”, a szó pozitív értelmében. Folyamatosan kalandozol, keresed az inspirációkat, az izgalmakat az életedben. A szeretetnyelved nem véletlenül a minőségi idő. Lehet, hogy nem töltesz túlzottan hosszú időt ugyanazon a helyen, ám ha melletted tudhatsz valakit, akivel megoszthatod a felfedezéseidet, az mindennél fontosabb a számodra, és igazán boldoggá tesz téged.

szeretetnyelv horoszkóp

Íme a csillagjegyek szeretetnyelve (iStockphoto)

Bak

szeretetnyelv bak horoszkópBak jegyűként nagyon kifinomult ízléssel rendelkezel, s egy dolgot nagyon szeretsz: olyan ajándékot kapni, amely érzelmeket kelt benned. Szó sincs arról, hogy az ajándéknak drágának kell lennie, nem az értéke olvasztja meg a szívedet. Téged semmi sem tesz boldogabbá, mint amikor a szerelmed szívből adja az ajándékát. Ha maga készítette, mindennél értékesebb lesz, és nagyon ragaszkodsz hozzá.

Vízöntő

szeretetnyelv vízöntő horoszkópVízöntő jegyűként a te szeretetnyelved is: a szívességek. Önkéntes munka, a kapott szívesség másnak való továbbadása, segítségnyújtás, ezek a holtbiztos tippek, hogy mosoly kerüljön az arcodra, s úgy érezd, valamit tettél, hogy a világ sokkal jobb hely lehessen. Mélyen megérint, amikor másoktól viszonzásként hasonló szívességet kapsz. Úgy látod, komolyan számolhatsz a pároddal, ha ő is tudja, mi az, ami valójában boldoggá tesz téged.

Halak

szeretetnyelv halak horoszkópHalak jegyűként te képes vagy minden feláldozni azért, akit igazán szeretsz. Számodra az élet azt jelenti, hogy másokat kiszolgálsz, s ezáltal tudatod velük, mennyire különlegesek, fontosak a számodra. A szeretetnyelved az elismerő szavak, amire nagyon is szükséged van, hiszen téged az erősít és bátorít a leginkább, amikor elismerik gondoskodó figyelmedet, az odaadásodat, az önzetlenségedet.

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top