nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2021. január 11–17. – Gyorsulj fel!

Fel kéne gyorsulnod. Ez már január második hete. Szerencsére a szerda hajnali újhold megújító energiákat hoz neked. Eszerint nem késtél le az újévi tervezésről. Fogj egy papírt, vagy írd be a naptáradba vagy a telefonodba az ötleteidet!

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

Heti horoszkóp 2021. 1. 11.

Fel kéne gyorsulni (Fotó: Pixabay)

KOS – heti horoszkóp

Ez a heted 2 téma körül fog forogni. Az egyik a karriered. A szerdai újhold új megvilágításba helyezi az ezzel kapcsolatos elképzeléseidet. Megfontoltan, de merészebben keresgélhetsz. Sőt az is előfordulhat, hogy nem kell keresned, mert megtalál a lehetőség. A másik téma a barátok. A tavalyi évben több barátot elvesztettél: eltávolodtatok vagy összekülönböztetek. Most a megmaradtak fontosabbá válnak. Hétvégén a hideg, nyirkos idő ellen védekezned kell. Nehogy megfázz és lerobbanj!

BIKA – heti horoszkóp

Vértezd fel magad a sok okoskodó ellen! Egész héten csupa olyan emberrel lesz dolgod a munkahelyeden, akik mindig mindent jobban tudnak, mint te. Kedden, szerdán és vasárnap kellemetlen fényszögek kellemetlen szituációkat jeleznek. Szerencsére a szerdai újhold és egy csütörtöki kitűnő fényszög segít, hogy kellő türelemmel kezeld ezeket. De biztos, hogy nagyon el fogsz fáradni, amit hétvégén muszáj kipihenned. Keress olyan társaságot, akikkel sokat lehet nevetni, és gyorsan telik az idő!

IKREK – heti horoszkóp

Téged nem a szerdai újhold fog felvillanyozni, hanem azok bolygók, amelyek a Vízöntőben felvonulnak: Merkúr, Jupiter, Szaturnusz és Hold. Ennek hatására tele leszel világmegváltó tervekkel és grandiózus ötletekkel. Legyél gyakorlatias! A megvalósításra törekedj! Találkozol valakivel, aki kétkedik, és olyan kérdéseket tesz fel, amelyek praktikusak, de téged leforrázhatnak. A hétvégéd akkor lesz igazán jó, ha vizes programot választasz. Pl. elmehetsz egy folyóhoz, és nézheted a víz hömpölygését.

RÁK – heti horoszkóp

Kirekesztettnek érezheted magad. Szerinted mindenkivel minden jó történik, míg veled semmi. Lásd be, hogy ez nem igaz! És hagyd abba a panaszkodást! Inkább figyelj, mert rengeteg érdekes emberrel fogsz találkozni (lehet, hogy nem személyesen). Hétfőn, szerdán és csütörtökön olyan bolygóállások lesznek az égen, amelyek azt „ígérik”, hogy valaki óriási hatással lesz rád. Könnyen megeshet, hogy beleszeretsz. Ez a hétvége mesésnek látszik: lubickolsz, mint a hal a vízben. Boldogságtól, szeretettől…

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Azzal indul a heted, hogy valaki kiselőadást tart neked. Úgy érezheted, hogy kioktat. De mielőtt felkapnád a vizet, hallgasd meg! A bolygók szerint értelmesen érvel. Akkor is, ha más véleményen van, mint te. Kedden, szerdán és vasárnap kommunikációt nehezítő fényszögek lesznek az égen. Tehát úgy tűnik, nem most fogtok közös nevezőre jutni. Szóval halaszd el a dolgot! Inkább tervezz a hétvégére valami lazulós kikapcsolódást! Tedd fel a kérdést magadnak, hogy milyen kényeztetésre vágysz!

SZŰZ – heti horoszkóp

A szerdai újhold bearanyozza az egész hetedet, mert millió ötletet hoz neked. Vagyis nem késtél le az év megtervezéséről. A szerda erre kitűnő nap. De a csütörtöki Nap-Plútó együttállás is erős segítség lehet abban, hogy átgondold, merre tartasz, illetve merre akarsz tartani. Akkor is, ha nem minden rajtad múlik. Közben a munkahelyeden „áll a bál”. Konfliktusokkal terhes napok vannak. Maradj ki ezekből minden áron! A hétvége legyen a szerelemé! Nem csak Valentin napon lepheted meg a szerelmedet…

MÉRLEG – heti horoszkóp

Ravasz csapdát állítanak neked a bolygók: kedden, szerdán és vasárnap olyan konstellációk lesznek az égen, amelyek költekezésre csábítanak. Profi módon meg tudod indokolni, hogy miért kell megvenned azt a bizonyos holmit. Mégis bölcsebb lenne, ha aludnál rá egyet. Vagy kettőt. Ezzel párhuzamosan a szerdai újhold új helyzet elé állítja a családodat. Érdekes lesz megfigyelni, hogy ki hogyan reagál. Ezt hétvégén ki kell értékelned, értelmezned, átbeszélned. Máskülönben „felrobbansz”…

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Bőven lesz, lenne okod bosszankodni ezen a héten. Kedden, szerdán és vasárnap idegesítő fényszögek idegesítő embereket jeleznek. Olyan ez, mint egy KRESZ-tábla, ami közelgő veszélyre hívja fel a figyelmedet. Minden higgadtságodra és türelmedre szükséged lesz, ha nem akarsz konfliktust. Jobban jársz, ha inkább a tanulásra, képzésre fókuszálsz. A szerdai újhold ebben mutat neked valami új lehetőséget. Ez a hétvége csodás lesz, ha felszínre engeded a játékos, vidám, kreatív gyermeki részedet…

NYILAS – heti horoszkóp

Új pénzforrás nyílik meg előtted a szerdai újhold szerint. De nem csak az újhold utal arra, hogy több pénz fog áramolni hozzád. Muszáj feltenned magadnak a kérdést, hogy megéri-e, mit kell beáldoznod, illetve kikkel kell együttműködnöd. Óriási hiba lenne, ha meggondolatlanul igent mondanál. Tuti, hogy meg fogod bánni, ha nem járod alaposan körbe a témát. A hétvégét szenteld a családodnak! Legyen magánéleted! Az ünnepek után is fontos, hogy törődj velük, illetve hogy minél több időt tölts velük.

BAK – heti horoszkóp

A hét, a hónap, sőt az év legfontosabb újholdja számodra a szerdai Bak újhold. Ez a születésnapod közelében ragyogó alkalom arra, hogy egy pillanatra megállj, és elindíts egy új időszakot. Tervezz, ötletelj, álmodozz! Leírhatod ezeket, és később még kiegészítheted, bővítheted, pontosíthatod. Illetve kipipálhatod, ha megvalósultak. Hétfőn, kedden és csütörtökön kedvező fényszögek lesznek az égen. Húzz bele! Eredményes és elégedett leszel. Hétvégén egy kirándulás, vagy hosszabb séta jót tenne neked.

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Hihetetlenül népszerű leszel ezen a héten. Számtalan ember téged akar. Persze a hülyék is megtalálnak. Velük legyél elnéző! És vedd észre, hogy nem akarnak rosszat! Szerencsés vagy, mert ha összeszeded magad, akkor könnyedén felülemelkedsz az ilyen kicsinyes, méltatlan nézeteltéréseken. Erre a legjobb esélyed hétfőn és csütörtökön lesz. Majd a péntek egy fehér lap: mivel nem lesz fényszög az égen, szabad kezet kapsz, és azt hozhatod ki a napból, amit akarsz. Ezt megünnepelheted hétvégén…

HALAK – heti horoszkóp

Szinte egész héten próbára leszel téve. Diszkréten kell kezelned valamit. Vagy meg kell őrizned a titkot, vagy úgy kell segítened, hogy az érintett ne tudja meg. Képes vagy rá? Most kiderül. A legnehezebb napok: a kedd, a szerda és a vasárnap. Az segíthet, hogy hétfőn, kedden és csütörtökön szuper fényszögek a gyakorlatias, józan hozzáállást mutatják meg neked. Ez a hétvége a kedvenced lesz: sok szeretetet adsz és kapsz. Közben fantasztikusan pontosan működik az intuíciód, megérzésed…

Ezt olvastad már?

Nagy egészséghoroszkóp 2021

Ez is érdekelhet Nagy éves egészséghoroszkóp 2021 Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top