nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2021. május 8–9. – Birtoklás helyett szárnyalás

Vénusz, a szerelem bolygója ezen a hétvégén, vasárnap átlép az Ikrekbe. Ettől a szerelem birtoklásból átvált szárnyalásba. A szerelmi horoszkóp szerint ez olyan tapasztalatot hoz nektek, ami átértékeli az egész kapcsolatotokat…

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat

Szerelmi horoszkóp

Együtt (Fotó: Pixabay)

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hiperérzékeny leszel egész hétvégén. Bármin képes leszel megsértődni. Ne hagyd, hogy a párod azt higgye, hogy ő a hibás! Inkorrekt lenne, ha őt okolnád. Jobban jártok, ha elmentek kirándulni és kiszellőztetitek a fejeteket.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Semmiképp se mérgezd meg a hétvégéteket munkahelyi gondokkal! Hétvégén ki kell kapcsolnod az agyadat, és magánéletet kell élned. Nem fizetik meg, ha hétvégén is munkával foglalkozol. Inkább élvezd a szabad napokat!

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombaton türelmetlenség lehet úrrá rajtad. Bizonyára amiatt, hogy vasárnap Vénusz, a szépség és szerelem bolygója belép az Ikrekbe. Innentől szebbnek és szerelmesebbnek érezheted magad, aminek a kedvesed örülni fog.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Amennyiben szombaton későn keltek, átalusszátok azt a nehéz fényszöget, ami vitát generálhat. A nap során a pénz is közétek állhat. Arra kellene törekednetek, hogy közös nevezőre jussatok. Tök gáz lenne a pénz miatt összeveszni.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szombat nem lesz feszültségmentes. A párod gondterhelt, és hiába faggatod, nem von be. Mondd neki, hogy itt vagy, és szívesen meghallgatod, vagy segítesz, ha igényli. De közben fogadd el, ha nem él a felajánlásoddal!

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatotok átalakulóban van: vasárnaptól könnyebbé válik minden. A kommunikáció is. Szóval itt az ideje, hogy beszéljetek. Természetesen nem válhat ez kihallgatássá, mert akkor a párod tuti, hogy elszalad…

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Csak a szombatot kell kibírnotok féltékenykedés nélkül, és vasárnaptól fellélegezhettek. Bolygód, a Vénusz az Ikrekbe lépve a szerelmeteket légiesen könnyűvé varázsolja, és segít a problémák fölé emelkedni.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Egy ronda fényszög szombaton azt jelzi, hogy kedvesed a családja miatt bosszankodik. Sajnos az sem kizárt, hogy a te családod miatt. Egyik sem ronthatja el a hétvégéteket. Fogjatok össze!

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

A párod kizárólagos figyelmet vár el tőled. Valószínűleg te szintúgy. Tehát a félrekacsintás, mással flörtölés nem fér bele a kapcsolatotokba. Amint ezt ki meritek mondani, alapvető szabállyá és minden egyszerűbbé válik.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Meglehetősen nyűgös leszel ezen a hétvégén. Se a közérzeted, se a hangulatod, se a motivációd nem lesz topon. A párod bármilyen ötlettel áll elő, te fanyalogsz. Ebből törvényszerűen nézeteltérés lesz. Vagy a kedvében jársz…

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ingatlanügyek aggasztanak még szombaton. De vasárnapra ez elillan. Szóval kövess el mindent, hogy az aggodalmadat ne ragaszd át a kedvesedre! Vasárnap helyrebillen a lelked, és hosszú idő után újból tudsz nevetni, mókázni, ölelni.

Szerelmi horoszkóp

Álmodjatok! (Fotó: Pixabay)

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

A bolygók szerint az otthonotok csinosítása foglalkoztat. Sajnos az is valószínű, hogy a párodnak nem sok kedve van ehhez. Hiába győzködöd, ebből csak konfliktus lehet. Vagy lemondasz a terveidről, vagy nekiállsz egyedül.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top