nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2021. augusztus 30 – szeptember 5. – Haladj a saját tempódban!

Augusztus átadja a stafétát a szeptembernek. Ez nem látszik egyszerűnek a bolygók tükrében: lesz kapkodás, lesz sértődés, és lesznek konfliktusok a heti horoszkóp szerint. Kivéve, ha minden dolgodat lassan, türelmesen és megengedően intézed. Engedd meg a másiknak és önmagadnak, hogy mindenki a saját tempójában haladjon!

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

Heti horoszkóp

Haladj a saját tempódban! (fotó: Pixabay)

KOS – heti horoszkóp

Rendkívül sokszínű, változatos napok előtt állsz. A hét elején a konfliktusmentesség kulcsa a kommunikáció: fogalmazz pontosan, és figyelj a másik fél szavaira! Ne hidd, hogy tudod, mit akar mondani! A hét második felében egyre jobb passzba kerülsz. Visszanyered a humorérzékedet és a derűlátásodat. Ez átsegít minden bukkanón. A gyerekkel, a gyerekekkel, ill. gyerekes felnőttekkel kell zöld ágra vergődnöd. Ez akkor sikerülhet, ha visszaemlékszel a saját gyerekkorodra. Hétvégén elemedben leszel…

BIKA – heti horoszkóp

Olyan könnyen haladsz ezen a héten, mint forró kés a vajban. Hihetetlen, milyen rutinosan kerülgeted a provokációk bójáit. Jobb is, ha nem tudatosítod, hogy hányan akarnak tesztelni, rosszabb esetben csapdába csalni. Az ármánykodásukkal ne törődj, mert az elvinné az erődet és a lendületedet! A bolygók segítenek, hogy magadra és a saját munkádra fókuszálj. Majd jön szeptember első hétvégéje, ami az otthonteremtésről, fészekrakásról, családalapításról szól. Mindenképpen szánj időt ezekre a témákra!

IKREK – heti horoszkóp

Ezt a hetet nem úszod meg kétségek és nehéz döntések nélkül. Az egész hetedre rányomja bélyegét egy csütörtöki Mars – Neptunusz szembenállás, ami az akarat és dilemma egymásnak feszülését szimbolizálja. Az is lehet, hogy mást tanácsol az eszed és mást a szíved. Nevezhetjük ezt a ráció és az intuíció csatájának. Hogy melyik győz, az kiszámíthatatlan. Neked annyi a dolgod, hogy teret engedj mindkettőnek, és adj időt, hogy kitisztuljon a kép! Biztos lehetsz benne, hogy hétvégére jobban leszel.

RÁK – heti horoszkóp

A bolygók azt tanácsolják, hogy a hét elején ne pletykálj! Ne adj tovább olyan információt, aminek nem ismered a forrását vagy a megbízhatóságát! Jobb, ha hallgatsz egyelőre. Hamarosan kiderül, hogy mi az igazság. Nem kell előre szaladnod. Péntekre virradóan felzaklathat egy álom. Szokatlan bolygóállások lesznek az égen, amelyek felerősítik a tudatalattid üzeneteit. Hallgass rájuk! Hétvégén, szeptember elején új költségvetést kellene készítened. Jót tenne neked, ha látnád, hogy miből gazdálkodhatsz.

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Augusztus utolsó napjai alkalmasak arra, hogy írásban vagy szóban feltegyél olyan kérdéseket, amelyek egy ideje foglalkoztatnak. Hétfőn és kedden, 2 nap alatt 3 szuper fényszög lesz az égen, ami segít ebben. Majd vasárnap is lesz 1, de hétvégén inkább lazíts! A hét közepén összekuszálódhatnak a pénzügyeid. Rendet kell tenned, ha nem akarsz mínuszba menni rögtön a hónap elején. A hétvégéd akkor lesz kitűnő, ha nem veszel személyes sértésnek egyetlen kritikai megjegyzést sem. Lesznek vélemények…

SZŰZ – heti horoszkóp

A születésnapod környékén érzékenyebb vagy. Jobban foglalkoztat, hogy ki gondol rád, ki köszönt fel. Pedig tudod, hogy csak azok számítanak, akik a közeledben vannak. Egy csütörtöki Szűz Mars – Halak Neptunusz szembenállás olyan felesleges feszültséget szimbolizál, amit a józanságod megőrzésével tudsz kivédeni. Valójában ez a szembenállás nem csak a csütörtöködet „mérgezi”, hanem az egész hetedet. Szóval már hétfőn reggel fogadd meg önmagadnak, hogy semmin és senkin nem bosszantod fel magadat!

MÉRLEG – heti horoszkóp

Azzal indul a heted, hogy hétfőn hajnalban a Merkúr belép a Mérlegbe. Ez remek esély arra, hogy jobban fogjon az agyad, és jobban forogjon a nyelved. Vagyis a Merkúr remek segítség a tanulásban és a kommunikációban egyaránt. Vasárnap hajnalban ez a Merkúr támogató fényszöget kap a Szaturnusztól, ami könnyedséget és megfontoltságot jelent egyszerre. Ráadásul mindezt egész héten keresztül élvezheted. Hétvégén a hobbidnak kellene hódolnod. Ha nincs még hobbid, akkor keress olyat, ami teljesen kikapcsol!

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Kiváló napok elé nézel: a hét elején a vártnál jobban alakulnak a pénzügyeid, a hét közepén a közérzeted lesz remek, a hétvégén optimistán nézel a jövőbe. Mindez csak akkor történhet így, ha figyelsz a hozzáállásodra. A bolygók nem okoznak semmit. Nélküled nem csinálnak semmit. Mindenhez te kellesz: a nyitottságod, a pozitív elvárásaid, a derűlátásod és az intuíciód. Ez utóbbi péntekre virradóan meglepő álmokkal ajándékoz meg. Jegyezd meg, írd le, hogy mit álmodtál! Később lesz időd megfejteni…

Napi horoszkóp

Szánj időt a pihenésre (fotó: Pixabay)

NYILAS – heti horoszkóp

Augusztus utolsó napjaiban valaki mond valami fontosat. Nehéz lesz kihámozni a lényeget, mert sokat beszél. De ha figyelsz, lesz esélyed meghallani azt, ami segít neked. Egy csütörtöki Mars – Neptunusz szembenállás a család és a karrier közé feszít ki téged. Jobban járnál, ha nem engednéd, hogy az aggodalom eluralkodjon rajtad. Tény, hogy mindkét terület (a család és a karrier is) fontos, de nem kéne belebetegedned. A hétvégén ismét magadra találsz, és visszanyered a rád jellemző vitalitást.

BAK – heti horoszkóp

Készülj fel arra, hogy ezen a héten a környezetedben lévő emberek ugrani fognak minden félreérthető megjegyzésedre! Kommunikációs zűrzavart mutat egy csütörtöki Mars – Neptunusz szembenállás. Ez egész héten érzékelhető lesz. Mars az ambíció, Neptunusz az intuíció bolygója. Ez a kettő most nem lesz összhangban. Szerencsére a hét második felében enyhül a feszültség. Majd szeptember első hétvégjén mindenkit egy másik téma foglalkoztat: az aktivitás, a sport, a játékkedv. Te is csatlakozhatsz hozzájuk…

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Ragyogóan kezdődik ez a hét. Hétfőn és kedden, két nap alatt 3 szuper fényszög lesz az égen. Majd még egy vasárnap. Mind a 4 felélénkíti a társasági életedet és a népszerűségedet. Ne csodálkozz, ha olyan emberek is megtalálnak, akikkel az elmúlt hetekben, hónapokban semmi kapcsolatod nem volt! Persze nem szabad túl sokat várnod. És semmiképp se legyenek óriási elvárásaid! A hétvégéd a szerelem jegyében fog telni. Ha van párod, akkor vele élhetsz át forró pillanatokat. Ha nincs még, akkor lesz jelentkező.

HALAK – heti horoszkóp

Kedden és csütörtökön nagy kihívást jeleznek a bolygók. Utóbbi különösen erős és nehéz konstelláció lesz: egy Szűz Mars – Halak Neptunusz szembenállás nézeteltérésből, ill. eltérő célokból adódó konfliktust mutat. Bölcsen tennéd, ha nem ítélnéd meg mások motivációját. Nem a te dolgod, hogy eldöntsd, hogy az helyénvaló-e. Jobban jársz, ha kimaradsz az ilyesfajta adok-kapok-ból. Rengeteg időt és energiát spórolsz meg. Péntekre virradóan figyelj az álmodra, mert üzenni akar! Hétvégén az egészségedre ügyelj!

Ez is érdekelhet nő lámpással búzamezőben Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top