nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2021. szeptember 6–12. – Az elmélet és gyakorlat szövetsége

Ez a hét két ellentétes megközelítés szövetségre lépéséről szól a heti horoszkóp szerint.

Az elmélet és a gyakorlat kéz a kézben jár, és segít neked, hogy azt, amit kitalálsz, meg tudd valósítani. Hiszen az ötletek önmagukban mit sem érnek. Csak akkor válnak értékké, ha nem hagyod őket a fiókodban…

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

Heti horoszkóp

A fényben (Fotó: Pixabay)

KOS – heti horoszkóp

A sors bebizonyítja neked ezen a héten, hogy minden befektetett perced megérte. Lenyűgöző alakzatok állnak össze az égen. Mind azt szimbolizálja, hogy jönnek a sikerek. Méghozzá több területen is: anyagiak, érzelmek, karrier, egészség. Ennél többre nem is vágyhatsz. A kedd hajnali újhold csak hab a tortán: több új emberrel futsz össze. Ők új híreket, infókat hoznak. Gyűjtsd be mindet, mert később hasznosak lesznek. Hétvégén a vasárnap lesz a te napod. Főleg, ha ki tudsz mozdulni a négy fal közül.

BIKA – heti horoszkóp

Számodra nem a keddi újhold lesz érdekes, hanem az a fantasztikus bolygóháromszög, ami hétfőn és kedden beragyogja az életedet. Jobban tennéd, ha semmin és senkin nem húznád fel magad. Ezek olyan tényezők, amik annál hamarabb megszűnnek, minél kevésbé adsz nekik figyelmet. A hét második felében valaki nagy hatással lesz rád. Nem biztos, hogy ez szerelmi ügy. Egy karizmatikus ember „taníthat”, mutathat neked pl. életstílust. A hétvégéd ennek a hatásnak a jegyében telik. Helyre kell tenned magadban…

IKREK – heti horoszkóp

Tágra nyílt szemekkel figyelj kedden, újhold napján, mert több nagyszerű információ jön, hogy lámpásként megvilágítsa előtted az utat. Ezek elsőre közhelyes elméletnek tűnhetnek. De idővel, a kivitelezés során kiderül, hogy valójában életed legjobb döntései. Ezáltal az elmélet és a gyakorlat fúziója bebizonyítja, hogy a sikerhez mindkettőre szükséged van. A hét közepén kirobbanóan jó passzban leszel. Használd okosan ezt a pár napot! A szerelem rád talál hétvégén, ha a szívedet nem lakatolod le…

RÁK – heti horoszkóp

A hét első felében csak kapkodod a fejedet: olyan sok dolgod lesz, és olyan sok infóra kellene reagálnod, hogy beleszédülsz. Ha nem akarsz megbolondulni, akkor először készíts prioritást, majd tartsd magad ahhoz! Mindent szépen sorban tudsz megoldani. Hiába sürgetnek mások vagy az idő. Nem vagy superman. A hét második felében egyre jobban érzed magad a bőrödben. Péntektől minden helyére kerül benned és körülötted. Így kitűnő hangulatban mehetsz neki a hétvégének. Itt az ideje lazítani és lustálkodni.

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Ugye, nem vagy féltékeny azokra az emberekre, akiknek most jobban megy? A hét első felében szinte kizárólag azokkal lesz dolgod, akiknek mostanában minden összejön. Hozzájuk képest a te életed egy káosz. Gondolhatnád. De elemezgetés, panaszkodás és összehasonlítgatás helyett fókuszálj az aktuális feladataidra! Készülj fel arra, hogy a hétvégén valami vagy valaki betoppan az otthonodba, és szépséget, szeretetet hoz magával. Fogd fel ajándéknak, és örülj neki ahelyett, hogy méltatlankodnál!

SZŰZ – heti horoszkóp

Élvezd ki az ősz minden illatát, ízét, érintését, hangját! Minden ősz szép, de ez az idei valahogy még inkább. A születésnapod remek alkalom arra, hogy visszatekints a mögötted álló 12 hónapra. Hiszen a születésnapodon van neked szilveszter-újév. Lezárul egy 12 hónapos ciklus, és elindul egy új 12 hónapos ciklus. Ezt meg kell ünnepelned. A bolygók veled ünnepelnek. A hétvége felé közeledve szentimentális érzelmek uralkodnak el rajtad. Ne szégyelld a könnyeidet! Ezek mutatják, hogy érző lény vagy.

MÉRLEG – heti horoszkóp

Hétfőn, szerdán és csütörtökön szuper fényszögek szuper közérzetet szimbolizálnak. Rendben van a tested és a lelked is. Ez a harmónia nem törékeny. Most te döntesz, sőt irányítasz. Tudod, mit jelent ez? Azt, hogy tőled függ, hogy mire használod mindezt. Szórakozásra, karrierépítésre, tanulásra, gyarapodásra stb. Péntektől a pénzre terelődik a figyelmed. Döntéseket kéne hoznod, de üres zsebbel ez lehetetlen. Tehát ne erőltesd! Hétvégén valami vagy valaki eltereli a figyelmedet a gondjaidról…

Napi horoszkóp

Dönts bölcsen! (Fotó: Pixabay)

SKORPIÓ – heti horoszkóp

A hét elején nem hoz lázba sem az újhold, sem a bolygóháromszög. Te a hétvégét várod. Teljesen érthető módon. A bolygók megerősítik a megérzésedet. Miszerint péntektől melléd áll a szerencse. Ugyanis a Vénusz, a kis szerencse bolygója pénteken lép be a Skorpióba. Innentől szerencsésebbnek fogod érezni magad. Akkor is, ha ez sok apróságból fog összeállni. Mint az impresszionista festmények. Keress egy Monet- vagy Manet-képet, és nézd nagyítóval! Ilyen az élet is: millió apró élményből tevődik össze.

NYILAS – heti horoszkóp

A kedd hajnali újhold új perspektívát nyit meg előtted. Nem biztos, hogy elsőre tetszeni fog neked. Nem ez számít, hanem az, hogy mit kezdesz vele. A hét közepén barátokra és/vagy szövetségesekre lesz szükséged. Tudod, hogy kik ezek? Tudsz segítséget kérni? Ill. mersz segítséget kérni? Ugye, nem hiszed, hogy ettől béna vagy? A hétvége előtt titkos ügyek nyomasztanak. Te nem szeretsz titkolózni. Pedig most kellene. A hétvégén a vasárnap lesz a te napod. Végre helyreáll a lelki egyensúlyod.

BAK – heti horoszkóp

Te a kivitelezésben vagy utolérhetetlenül jó. Ezen a héten emellé kapsz még ötletet, elméletet is. A kettő együtt valami új életérzéssel jön. Különösen kedden, újhold napján. Kérdés, hogy hajlandó vagy-e újítani. Persze ehhez ki kell bújnod a megszokásból, a komfortzónádból. És ez az, ami a valódi kihívás. Szerencsére egy szerencsés konstelláció garancia a happy endre. A hétvégéd meglepetést tartogat: valaki felkér. Pont tőle nem számítottál ilyesmire. Okosabb lenne titkolnod a meglepődésedet.

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Ennél jobban nem is indulhatna a heted: kitűnő fényszögek az elmélet és a gyakorlat összefogását hozzák. A kettő együtt a siker kulcsa. Külön-külön mit sem érnek. A hét elején több olyan nap is lesz, amikor ezt észre sem veszed, csak csinálod ösztönösen a dolgodat. Lehet, hogy utólag fogod kielemezni. Nem baj. A lényeg, hogy minden napból vegyél ki valami jót. A hétvégéből például azt a felismerést, hogy otthon nem kell olyan keménynek lenned, mint a munkahelyeden. Otthon a gyengéd oldaladat mutasd!

HALAK – heti horoszkóp

Nem szeretnél lemaradni semmiről. Lassan rágörcsölsz erre a törekvésre. Miért nem tudsz jobban bízni a sors jóindulatában és önmagad képességeiben? A hét elején az elméletek az agyadra mehetnek. Kombinálsz, sőt összeesküvés-elméleteket gyártasz. Vedd észre, hogy ez totál felesleges! A bolygók szerint péntektől egyszerűbb lesz: minden sokkal olajozottabban megy. Ráadásul fokozatosan egy szokatlan elégedettség jár át. Hétvégére ez válik dominánssá. Vagyis itt az ideje, hogy lazíts, és hátradőlj.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top