nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2021. december 28. – január 3. – Ötleteid szívből jönnek

A hét közepétől könnyedén veszed az akadályokat, bár az angyalhoroszkóp szerint érdemes figyelni, nehogy könnyelmű légy.

Az angyalok szerint kitűnően alakulnak a kapcsolataid. Legyél nyitott, add önmagad! Ha egyedül élsz, eljött az ideje, hogy társat keress. Vonzerőd ezen a héten egészen különlegessé válik. Némi titokzatosság is körüllengi a személyedet az angyalhoroszkóp szerint.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy egészen idáig minden porcikáddal azon görcsöltél, hogy másoknak megfelelj, hogy mindenki arcára elégedett mosolyt varázsolj. Ez azonban roppant fárasztó, időnként komoly megpróbáltatások árán sikerül csak, és rengeteg energiát kivesz belőled. Mindenki komoly elvárásokat támaszt veled szemben, mert a végtelennek tűnő teherbíró képességedre alapozva úgy gondolják, nem ismersz lehetetlent, ezért szemérmetlenül kihasználnak. Épp ezért egyetlen dolgot tarts szem előtt: az az ember, akinek meg kell felelned, az te magad vagy. Elsősorban azon fáradozz, hogy békében legyél önmagaddal, a többi másodlagos!

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten körülötted mindenki kételkedik annak sikerében, amit kigondoltál, s mindenáron próbálnak lebeszélni róla. Te mégis pontosan tudod, hogy igazad van, hisz nyomós okok szólnak amellett, hogy azt csináld, amit elterveztél. Azzal is tisztában vagy, hogy ezzel senki másnak nem ártasz, mert csak a saját bőrödet viszed a vásárra. Azonban légy óvatos! Mivel senki nem áll melletted és senki nem fogja a kezed, ha megbotlasz, nem is lesz, aki felsegítsen! Alaposan gondolj át minden egyes lépést, mielőtt belevágsz, mert nem tudhatod, milyen mély vízbe tévedsz!

Ünnepi angyal sárkánnyal

Bízz magadban! (Fotó: Pixabay)

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten végére érsz egy viszonylag hosszú és felelősségteljes munkának, amely nagy megkönnyebbülést hoz, hiszen nem kell többé reggeltől estig azon görcsölnöd, hogy időben végezhetsz-e a feladattal, s vajon képes vagy-e produkálni a tőled elvárt eredményt. Most már tudhatod, hogy képes voltál, így mindenki elégedett, neked pedig egyelőre nincs más dolgod, mint megünnepelni a sikert. Pihend ki magad, töltődj fel, mert a jövő héten újabb kihívások várnak!

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy akad valaki a környezetedben, akivel egyszerűen semmiben nem értesz egyet, ő pedig folyton kritizál, semmit nem tart jó döntésnek, amit önállóan hozol. Ezt persze nem mondja egyenesen az arcodba, hanem csak másoknak beszél gúnyosan rólad, mintegy üzenve, mennyire nem tart sokra. Mivel intelligens embernek tartod magad, nem akarsz belemenni egy efféle felesleges adok-kapokba, ezért inkább egyszerűen csak kerüld el a társaságát. Nem biztos ugyanis, hogy jelen helyzetben okosan teszed, ha belemész olyan vitákba, amelyeknek valószínűleg semmi értelme.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy mielőtt komoly döntést hoznál meg a héten, érdemes alaposan körüljárni a dolgot, s megnézni annak lehetséges pozitív és negatív következményeit. Érdemes elmerülni a részletekben is, mert – amint mondják –, azokban rejlik az ördög. Vigyázz, hogy értékelj minden lehetséges szempontot, s próbálj meg súlyozni is köztük! De azért sokat ne agyalj a dolgon, mert akkor azt kockáztatod, hogy elszalasztod a lehetőséget, s akkor jó ideig várhatsz majd a hasonló ígéretes alkalomra.

Szűz

Az angyalok szerint nagyon zavar egy bizonyos dolog, nem tudsz tőle nyugodtan aludni. Minden gondolatod ekörül forog, hiába igyekszel elterelni a figyelmedet. Miközben pontosan tudod, hogy sokáig már nem hezitálhatsz, mert elkerülhetetlenül egy fájdalmas döntés vár rád. Minden porcikáddal tudod, lehetséges, hogy jobban jársz, ha mielőbb próbálsz ezen túlesni, de egyelőre még próbálod húzni az időt. Ne tedd, mert akkor még sokáig álmatlan éjszakákra kell számítanod! Biztosan megéri ez neked?

Napi horoszkóp

Döntés… (Fotó: Pixabay)

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy a hatalmas igyekezet ellenére ezen a héten valami mégsem úgy sül el, ahogyan azt az elején eltervezted, és ez a kudarc annyira elkeserít, hogy az is megfordul a fejedben, az egészet egyszerűen abbahagyod, hátat fordítasz és vissza sem nézve elballagsz. Vigyázz, mert esetleg sajnálni fogod majd, és lelkiismeret-furdalásod lesz, hogy nem próbáltál mégis valamit kihozni a dologból, de akkor már késő lesz visszafordulni. Inkább vegyél egy nagy levegőt, próbálj meg mindent újragondolni, és csak utána hozd meg a végső döntést!

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten kissé elveszettnek érzed majd magad, mert nem az elképzeléseid szerint alakul az életed, s határozottan kedvezőtlen irányba mennek a dolgaid. De emiatt nem kell olyan nagyon elkeseredned, mert ez is jó lehet valamire, ha másra nem, hát arra mindenképpen, hogy új tapasztalatokkal gazdagodj. Egyébként sem valamilyen tragikus, jóvátehetetlen helyzetről van szó, hanem csak legyőzhetőnek tűnő nehézségekkel kell szembenézned. Hát nézz szembe velük, vond le a megfelelő konzekvenciát, és akkor legközelebb elkerülöd a hasonló zsákutcákat!

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten valakivel nem nagyon jössz majd ki a környezetedben, és folyamatosan azt érzed, hogy hiába próbálsz hozzá a lehető legnagyobb nyíltsággal és őszinteséggel közeledni, zárt kapukba ütközöl. Nem érted, miért ez a nagy ellenállás, de ha tényleg fontos neked az illető, keress valamilyen más utat hozzá. Találd meg, mi a gyengéje – például van-e valamilyen hobbija –, és azon keresztül talán meg tudod közelíteni. Ha pedig sikerül áttörnöd a maga köré épített falat, még akár jó barátok is lehettek.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy egy apró botlás határozza meg az egész keddi napodat, mert azt gondolod, szinte helyrehozhatatlan hibát követtél el és ez majd rányomja az egész hetedre a bélyegét. Teljesítményedre is hatással van, ám ha időben feleszmélsz, s helyén az eszed, még kedden korrigálni tudsz, és akkor nem kell komolyabb következményekkel számolnod. Ne hagyd, hogy a kétségbeesés legyen úrrá rajtad, mert az semmi jóra nem vezet! Mellesleg nem követtél el semmilyen főbenjáró bűnt, s ha összeszeded magad, minimális veszteséggel tudsz kijönni ebből a helyzetből.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy olyan szituációba sodor a héten az élet, amelyben valamivel kapcsolatban neked kell kimondanod a végső szót. Mivel azonban nem szereted az ehhez hasonló helyzeteket, s nem szívesen vállalod a békebíró szerepét, így első pillanatban az jut az eszedbe, hogy nem veszed magadra a döntés felelősségét, hanem inkább menekülőre fogod. A kétségbeesés helyett gondolkodj azonban logikusan, és akkor rájössz, hogy tényleg nálad lehet a megoldás kulcsa. Jól vizsgáld meg alaposan az ügyet, mert minden lehetőséged adott arra, hogy másokon segíts, s ha ezt megteszed, sokan hálásak lesznek majd neked. Nem megéri mások érdekében ekkora kockázatot vállalni? De bizony igen!

Halak

Az angyalok szerint, ha a megfelelő tempóban haladsz a héten, akkor olyan programokra is jut majd időd, amelyeken az utóbbi hónapokban nem tudtál részt venni. Rendszerezd a tennivalóidat és aszerint végezd el a feladataid, így semmiféle hiba nem kerülhet a számításaidba. Arra azonban soha nem tudsz eléggé felkészülni, hogy mikor bíznak meg újabb üggyel, ami könnyen felboríthatja az előzetes terveidet. De illeszd be azokat is a táncrendedbe, soha ne veszítsd el a higgadtságodat, s ne kezdj pánikolni. Meglátod, estére a barátaiddal egy finom bor vagy tea mellett ünnepelheted a sikert.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top