nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2022. január 19–25. – Szabadulj meg a feleslegtől!

A fogyó Hold erejét év elején több dologra használhatod a holdhoroszkóp szerint: selejtezés, méregtelenítés, szőrtelenítés, takarítás, fogyókúra.

Az ünnepek után ideje megszabadulnod a feleslegessé vált holmiktól. Ezzel párhuzamosan pár nap méregtelenítésért hálás lesz a tested.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – január 19.: Az Oroszlán Hold azt javasolja, hogy ma törődj a családoddal. Süss ma kenyeret vagy süteményt! A sütés a táplálásnak az az ősi módja, amivel erősítheted a családon belül a szeretetet és az összetartozást. Nyáron ezt a szerepet tölti be pl. a kerti grillezés. Most, télen a benti sütés…

CSÜTÖRTÖK – január 20.: A Hold még a lelkes Oroszlán jegyében jár 15 óráig. Addig segít, hogy a szokottnál lelkesebben dolgozz, tanulj. A játékosság sokat dobhat a hangulatodon. Rajzolj a kávéd tetejére csokiöntettel mosolyfejet! Vagy vegyél fel vicces, színes zoknit vagy harisnyát! Úgyis pont farsangi időszak van.

Zoknis láb cica manccsal

Tappancsok (Fotó: Unsplash)

PÉNTEK – január 21.: Ma már a józan Szűz Hold dominál, és precizitást hoz magával. Ha koncentrálsz, fantasztikusan hatékonnyá válsz. Ráadásul a hagyomány szerint fogyó Szűz Holdkor lehet a leggyorsabban és legszebben takarítani. Mindegy, mennyi időt szánsz erre, elégedett leszel a végeredménnyel.

SZOMBAT – január 22.: Mivel csak éjjel vált jegyet a Hold, egész nap még a Szűzben jár, ami kitűnő, ha selejtezel, takarítasz. Nem kell órákat rászánnod. Gyorsan végzel, ha kiválasztod a legkritikusabb területet. Közben nem ártana átgondolnod a pénzügyeidet. A Hold józanságot és mértékletességet hoz neked ebben is.

Konfetti porszívózás

Szabadulj meg a feleslegestől! (Fotó: Unsplash)

VASÁRNAP – január 23.: Ma már a szépségre törekvő Mérlegben jár a Hold, ami pl. szépítkezésre jó. Amikor fogy a Hold, akkor tanácsos szőrteleníteni, epilálni. A bőrtisztítás, körömápolás, hajfestés, hajvágás is aktuális. Szóval itt az ideje, hogy kényeztesd magad csupa szépészeti módszerrel.

HÉTFŐ – január 24.: A Mérleg Hold ragyogó lehetőséget hoz a szépítkezés folytatására. Menj kozmetikushoz bőrtisztításra, gyantáztatásra, fodrászhoz hajfestésre, hajvágásra és körmöshöz valami trendi körömért. Emellett a kulturális étvágyadat kell csillapítanod: menj koncertre, moziba, színházba, kiállításra vagy olvass otthon, nézz meg egy jó filmet!

KEDD – január 25.: Hajnalban a vizes Skorpióba lép a Hold, ami rendkívül hatékony a méregtelenítésben. Különösen vizes módszerrel: teákkal, szaunával, nyirokmasszázzsal. Emellett ne felejtsd el meglocsolni a növényeket! Amikor vizes jegyben jár a Hold, szomjasak a növények. Egy nagymosás is aktuális a mai napon.

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp tábla 2022. 01. 19-25.

Heti holdhoroszkóp tábla 2022. 01. 19–25.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top