Heti angyalhoroszkóp 2022. január 25-31. – Fontos, hogy ragaszkodj az elhatározásaidhoz!

nlc | 2022. Január 25.
Nagy lehetőségeid vannak a hivatásod területén az angyalhoroszkóp szerint. A hét közepén, ha kellő felkészültséggel és diplomáciával közeledsz a főnöködhöz, fantasztikus eredményt érhetsz el.

Az angyalok szerint egyszerre több vasat is tartasz a tűzben. Élvezed, hogy te irányítod az eseményeket. A hét közepén minden buliban te lehetsz a sztár, még az sem zavar, hogy reggelenként alig bírsz felébredni  az angyalhoroszkóp szerint.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy bár erre a hétre teljesen mást terveztél, olyan lehetőség adódik, amit érdemes megragadnod. Nincs is min hezitálnod, egyszerűen csak ugorj fejest a dologba, hiszen nem mindennap botlasz bele a soha vissza nem térő alkalomba, amely ezúttal a jelek szerint tálcán kínálkozik. Ne gondolj most a körülményekre, add át magad a váratlan kihívásnak, mert csak így tudsz új élményeket szerezni. Majd később ráérsz mással is foglalkozni, tekints úgy a helyzetre, hogy végre van valami, ami új színt hoz az életedbe! Mindenki felfigyel rád, sokan a bizalmukba is fogadnak, sőt, még tanácsokat is adhatsz. Igazságérzeted magas fokon áll. A hétvégén mindenképpen pihenj. Legjobb lenne erdős terepen tölteni az időt.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy ez a hét alkalmas a tehetséged kibontakoztatására. Bármihez érzel késztetést, most megmutathatod, mit tudsz. Jelenleg szinte nincs olyan terület, ahol ne lehetnél sikeres. Különleges vonzerővel rendelkezel. Mindig, minden helyzetben igyekszel a fair play szellemében játszani, és teljes joggal várod el másoktól is ugyanezt a hozzáállást. Mindezek ellenére akad valaki a környezetedben, aki egészen mást gondol erről, s annak érdekében, hogy némi előnyre tehessen szert, igyekszik mindent bevetni, még attól sem retten vissza, ha a céljai érdekében másokon kell átgázolnia. Mivel ez a te értékrendedbe abszolút nem fér bele, igyekezz a lehető leghamarabb kiiktatni őt a körből.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten kissé nyomasztónak érzed a sok feladatot, úgy tűnik, nem fogsz ebből a helyzetből jól kijönni. Amennyiben ennyire reménytelennek érzed a helyzetet, kérj segítséget, adj le a rád bízott felelősségből, mert össze fogsz rogyni a súly alatt. Lehet, hogy a babérokat nem egyedül fogod learatni, de nyugodtabb lesz a lelkiismereted. Anyagi helyzeted elég jó. Vigyázz, hogy különösképpen ne dicsekedj vele, mivel néhány távolabbi családtagod jelentkezik, és pénzt kér. Osztogatás helyett képezz inkább tartalékot.

Angyalszárnyak (fotó: Pixabay)

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten a megfelelő hozzáállással sikerül valami olyasmit elérned, amelyről az első pillanatban egyáltalán nem gondoltad volna, hogy valaha megtörténhet. Ne légy kishitű önmagaddal szemben, merj bízni abban, hogy rendelkezel annyi tudással és tehetséggel, hogy nem okoz gondot egy nagyobb feladat megoldása sem. Hétvégén új ismeretségeket köthetsz, és szükséged lesz a nyelvtudásodra is. Most azonban egyszerű, halandzsa szövegekkel nem úszod meg. Egész héten kedvesség, jó hangulat jellemez.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten fordulóponthoz érkezett az életed, amikor bármennyire is nehezedre esik, el kell döntened, merre tartasz, mik a céljaid és hogyan kellene továbblépned ahhoz, hogy sikeres és eredményes legyél abban, amit csinálsz. Amennyiben úgy ítéled meg, hogy a jelenlegi tevékenységed nem az épülésedre szolgál, ne erőltesd, mert nagyon gyorsan ki fogsz égni. Valószínűleg sok fizikai erőre lesz szükséged. Próbára teszi az energiádat egy tanfolyam vagy egy külföldi szakmai út. Különösen a hét közepén kell állnod a sarat.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy ez a hét egy különleges találkozást tartogat a számodra, mert egy olyan személyt sodor az utadba az élet, akinek a feltűnése valóban sorsszerű. Könnyen lehet, ez a meglátni és megszeretni pillanata. Csak tartsd nyitva a szemed, mert különben nem fogod észrevenni a lehetőséget, amit meg kell ragadnod! Ügyes vagy, hiszen mindenből kidumálod magad. Ahol nincs meg az alapos tudásod, ott kedves könnyedséggel veszed le a lábáról a másik felet.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten nagy várakozással tekintesz azokra a dolgokra, amelyeken régóta dolgozol. A sok befektetett energiával és idővel szerencsére egyenesen arányos lesz az eredmény is. Ezúttal bőven megtérül minden, amit rááldoztál és ez motiválhat a jövőre nézve is. Bár megpróbálnak majd befolyásolni, ne hagyd magad kizökkenteni. A hétvégi partin elmondhatod magadról, hogy te vagy a legvonzóbb lány. Élvezed is, hogy körülrajonganak a férfiak. Persze nem csak a srácok keresik a társaságodat, hanem a barátnőid is szívesen mutatkoznak veled.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy túl hamar beleélted magad valamibe, amibe nem kellett volna. Nem biztos, hogy a terveidnek megfelelően alakulnak a dolgok ezen a héten, mert túl hamar dőltél hátra, a kelleténél előbb gondoltad azt, hogy ez a siker bizony már a tiéd. Most azonban szedd össze magad, amíg nem késő, és javítsd ki, ami korrekcióra szorul. A hét elején anyagi ügyek foglalkoztatnak. Szeretnél kicsit szabadabban lélegezni, ha pénzről van szó. A hétvége szexis hangulatban talál.

Angyali találkozás (fotó: Pixabay)

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten végre elértél egy olyan szintet, hogy nyugodtan hátradőlhetsz, hiszen időben végeztél, nem kis eredményt produkáltál, amellyel mások elismerését is sikerül kivívnod. Most aztán lehet aratni, mert szép termést hoztak az elültetett magok! Add át magad ennek az élménynek, élvezd ki minden pillanatát, mert egyszer neked is jár öt perc hírnév! Addig üsd a vasat, amíg meleg. A mondás ebben az időszakban a hivatásod területére érvényes. Nagy eredményeket érhetsz el. Vezetőalkat vagy, és ezt a döntéshozók is észrevették. A vezetés azonban nem egyenlő a törtetéssel, tehát próbálj mértéket tartani!

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy lemerülni látszol, fogytán vannak az energiatartalékaid és ezt a szervezeted is megérzi. Fontos a munka, első a kötelesség, de figyelj a saját egészségedre is! Az összes feladatod várhat, ha azt érzed, hogy pihenésre van szükséged. Légy önző a saját érdekedben, csinálj olyat, ami feltölt. Hétvégén igazi parti csaj leszel. A felelőtlen kalandokat azonban ne bánd! Utólag már felesleges. Építs be magadnak egy kis vészcsengőt, ami megszólal, ha túl messzire mennél a szórakozásban.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy amibe korábban belekezdtél és befektettél, most végre jövedelmezni látszik, amelynek már eléggé szükségét érezted, mivel kezdted a tartalékaid felélni. Most azonban bánj okosan a pénzzel, mert ha az első pillanatban elherdálod, nem biztos, hogy elegendő lesz a következő fizetésig. Ne ugorj bele minden vásárlásba, a hét első napjaiban ugyanis veszély leselkedik a pénztárcádra. A hivatásodban nem könnyű a helyzet, de képes vagy legyőzni a nehézségeket. Minden megoldódik, ha valóban akarod.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy érzelmileg és határozottságban is te viszed a prímet kettőtök közül. A pasidnak fontosabbak a kényelmi szempontok, te azonban szívesen kezdeményezel. Munkahelyeden nélkülözhetetlenné teheted magad a héten. Olyan nagy benned a kitartás, és annyi ötlettel állsz elő, hogy a főnököd csak kapkodja a fejét. A hét közepén szervezz egy csajos délutánt. Egészen felfrissülsz egy kis dumálástól. Jó a hangulatod, pozitívan szemléled az életet. Úgy gondolod, előtted nincs akadály. Valóban így is van.
 

Exit mobile version