Heti angyalhoroszkóp 2022. április 26. – május 2. – Mindent akadályt legyőzöl!

nlc | 2022. Április 26.
Az egész csak azon múlik, hogyan kezeled a problémákat. Amennyiben meg tudod őrizni a higgadtságodat és képes vagy hideg fejjel gondolkodni, nincs az az akadály, amit ne tudnál megugrani! Csak szépen, nyugodtan kezeld a helyzeteket!

Az angyalok szerint a legtöbb energiát a hivatásodba fekteted. Némi mértéktartással komoly előrelépés is történhet ezen a területen az angyalhoroszkóp szerint. Pénzügyekben sem lehet okod panaszra. Sokat dolgozol, de keresel is…

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten lehetőséged adódik arra, hogy rendezd a korábbi nézeteltéréseidet, békét köss a számodra fontos emberekkel, illetve lezárj olyan helyzeteket, amelyekről úgy érzed, abszolút nem visznek sehová, sokkal inkább hátráltatnak. Fordítsd most minden figyelmed arra, hogy mindent elsimíts magad körül annak érdekében, hogy megnyugodjon a lelkiismereted. Hétvégén a magánéleted kerül fókuszba. Szereted, ha minden a megszokott mederben folyik, és úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt te szeretnéd. Ez most csak hatalmas önfegyelemmel valósulhat meg. Komolyabb hivatalos ügyekkel is foglalkoznod kell most.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten hihetetlen tempót diktálsz, s a többiek hiába futnak, egyszerűen nem tudnak utolérni, hisz annyira profi vagy, hogy csak ámulnak azon, miből vagy összerakva. Ez nagyon jól hangzik, de fogalmuk sincs róla, mekkora utat tettél már meg, mennyi áldozatot hoztál. Bármi történik, maradj mindig szerény és segíts azoknak, akik rászorulnak, mert ettől csak jobb emberré válsz. Szombaton többször előfordul, hogy a gondolataid csaponganak, ennek következtében figyelmetlenné válsz. Párkapcsolatodat nem ajánlott elhanyagolnod. Párhuzamos viszony is kialakulhat, de erre gyorsan fény derülhet.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten a megszokott találékonyságod ezúttal nem sokat segít. A párod semmilyen magyarázatot nem akar elfogadni a késői hazatérésekre. Bármennyire is frusztrál, inkább biztosítsd a szerelmedről. Ülj le vele és magyarázd meg neki, hogy csak a túlórázás miatt mész haza később és mivel feszült vagy, előtte mindig sétával szellőzteted ki a fejed. A héten a karrieredből tudod a legjobbat kihozni. Bármi, ami újdonságnak nevezhető, sikert hoz neked. A sok túlóra is megéri, hiszen főnököd felfigyel rád és még talán elő is léptet vagy fizetésemeléssel jutalmazza a szorgalmadat.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy egész héten nagyon keményen dolgozol, olyannyira, hogy péntekre teljesen kimerülsz. Mivel ez most olyan hétvége, amikor nem kell semmilyen kötelezettségnek eleget tenned, szenteld az időd a feltöltődésnek olyan programokkal, amelyek nem járnak különösebben nagy energialeadással. Ha ebben társad is akad, tartsatok olyan napot, amikor szépülhettek, s lelkileg is feltöltődtök. Nem minden nap ilyen, épp ezért ragadd meg a lehetőséget, mert ennyi neked is jár! Párkapcsolati téren most nagyon felelősségteljes vagy, egyedülállóknak pedig kellemes eredményeket tartogat ez a hét.

Angyalszárnyakkal… (Fotó: Unsplash)

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten minden nagyon jól halad a maga útján, épp ezért jut energiád arra, hogy azokra a dolgokra is szánj kis időt, amelyekkel mostanában nem, vagy csak nagy vonalakban tudtál foglalkozni. Igyekezz pontot tenni minden eddig befejezetlen ügyed végére, a hétvégét pedig olyasfajta elfoglaltságokkal töltsd, amelyek kikapcsolnak és nem kerülnek túl nagy erőfeszítésbe! Ha túl sok a feladat, ne akard azokat egyetlen nap alatt megoldani, inkább a minőségre törekedj, mint a mennyiségre! Szombaton ettől függetlenül néhány érdekes, esetenként félreérthető vagy félrevezető érzelmi szituációba is belekerülhetsz.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten akad valaki a környezetedben, aki meglátásod szerint túl sokat vár el tőled egy bizonyos szituációban. Olyasmivel kapcsolatban teszi magasra a lécet, amelyről már a legelején tudod, hogy nem fogod tudni teljesíteni. Épp ezért, hogy ne utólag okozz csalódást, még azelőtt tisztázd vele, mielőtt bármibe belekezdenél. Mondd el neki, hogy a te határaid is végesek. Annyira magabiztosnak tartod magad, hogy eszedbe sem jut semmiben kételkedni. Időnként pedig nem ártana. Rengeteg rutinmunkát végzel, ki sem látsz a feladatokból, de ezt a helyzetet nagyon élvezed.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten úgy érzed, eljött a megfelelő alkalom arra, hogy olyan, eddig ismeretlen dolgokat próbálj ki, amelyekbe még soha nem volt szerencséd belekóstolni. Légy óvatos, csak akkor vágj bele bármibe, ha nem kell mindent egy lapra feltenned, illetve nem veszíthetsz el mindent. Találd meg a dolgok pozitív oldalát, még akkor is, ha valamiről elsőre úgy tűnik, nincs élvezhető oldala. A párkapcsolati területedet továbbra is a romantika jellemzi a héten. Mivel a Nap jelenlegi helyzete számodra nem kedvező a nagy döntések szempontjából, inkább válaszd a tervezést. Fantáziád jelenleg rendkívül élénk. Használd ki, hogy izgalmasabbnál izgalmasabb gondolatokkal van tele a fejed.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten vissza nem térő lehetőség adódik, s ha most nem élsz vele, valószínűleg hosszú ideig nem lesz hasonló alkalmad, hogy sikerre vidd, amit elkezdtél. Ez most rendkívül jó bizonyíték arra, hogy érdemes kitartani a céljaid mellett, hogy érdemes időt és energiát fektetni abba, amit épp csinálsz. Ülj le, zárd ki a külvilágot és gondold végig, mi az a legrövidebb út, amelyen végighaladva sikeres lehetsz! A világ felé határozottságot mutatsz. Általában az otthonoddal kapcsolatos kérdésekben vagy megingathatatlan. A tavasz előrehaladtával új lendületet kaphat a tatarozási, dekorálási kedved.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten akad valaki a környezetedben, aki szorult helyzetedben önzetlenül siet a segítségedre. Nagyon hálás vagy neki, hisz nem mindenki dobna el „kaszát-kapát” csak azért, hogy a te érdekeidet szolgálja. Mindenképpen tudasd vele, hogy rendkívül nagyra értékeled a nagyvonalúságát. Ne feledd azt sem, hogy rendet rakni, új lehetőségeket felfedezni emberi kapcsolataidban is lehet. Párodat ugyan meglepi a karakánságod, de maximálisan értékeli. A kollégákat többnyire kesztyűs kézzel kezeled.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten érzed ugyan, hogy a megfelelő ösvényen a saját tempódban haladva is elérheted a célodat, valamiért azonban tele vagy feszültséggel, hisz mindenképp magad kívánsz dönteni bizonyos dolgokról, és elvárod, hogy minden úgy történjék, ahogyan az elején eltervezted. Ha valaki tanácsot próbál adni, arrogánsan utasítod el, nem törődve vele, hogy esetleg megbánthatsz másokat. Nincs azonban semmi okod arra, hogy ennyire frusztráltan, görcsösen menj előre, hisz úgyis véghez viheted, amit elterveztél, ha közben élvezed, amit csinálsz. Lazíts, mert így csak elveszed az élményt magadtól!

Légy békében magaddal! (Fotó: Pixabay)

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten könnyen lehet, hogy komoly döntéseket is kell hoznod, de ezekben szerencsére te irányítasz. Úgy érzed, hiába próbálsz feljebb kapaszkodni, egyszerűen elfogyott a szufla belőled, akárhogy is küzdesz, nem tudsz továbbmászni. Amennyiben nincs energiád, ülj le, pihenj meg, gondold végig, milyen célokért küzdesz. Időd van bőven, semmi nem sürget, nem kell ugyanis egyetlen nap alatt meghódítanod a csúcsot. Hidd el, attól, mert elfáradtál, nem kell feladnod semmit, hisz ha már ennyit küzdöttél, nem érdemes most visszafordulnod. Nagyon csalódott leszel, ha hátat fordítasz!

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy a heti mottód: szabadság, szerelem lesz. Ez a két vonal a legfontosabb. Elsősorban a szerelem vonz. Akarva, akaratlanul sodródsz egy érzelmi szituációba, amit el sem kívánsz hagyni. Hol akkor a szabadság? Elsősorban a munka területén. Minden, amit vállalsz, olyan, mintha jutalomjáték lenne. Néhány régi dologhoz is ragaszkodsz, de azok már kevésbé akadályoznak. Hétvégén egy váratlan esemény szakítja félbe a napodat, ami teljesen keresztülhúzza számításaidat. Ne ess kétségbe, szedd össze minden energiádat, vedd elő a kreativitásodat, legyél talpraesett és meglátod, minden sínen lesz!

Exit mobile version