nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2022. május 10–16. – Párkapcsolatod sínen van

Kellemesen telik a hét. Pároddal harmóniában éltek. Anyagi ügyeid pozitív fordulatot vesznek az angyalhoroszkóp szerint.

Az angyalok szerint régóta gondolkodsz az életmódváltáson, de eddig sosem voltál elég kitartó benne. Talán, ha az egyik barátnődet vagy a pasidat is bevonnád a dologba az angyalhoroszkóp tanácsa szerint, könnyebben menne, mert folyamatosan motiválnátok egymást.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten a hivatásod kerül a fókuszpontba. Lassan, de biztosan haladsz a magad által kijelölt úton. Egy olyan lobbanékony személyiség, mint te, nehezen viseli, ha valami nem történik meg azonnal. Érdemes átgondolni, hogyan lehetne kicsit felgyorsítani az eseményeket. Engedd szabadjára az ösztöneidet! Hétvégén végre sikerül összehoznod egy találkozót egy olyan személlyel, akivel régóta szerettétek volna látni egymást. Talán komolyabb barátság vagy akár kapcsolat is lehet belőle.

Szerelmespár fut a réten

Együtt (Fotó: Unsplash)

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy a tüzes Mars érkezett a születési jegyedbe. Nem nagyon szereti ezt a helyet. Felkorbácsolja a szenvedélyt, és sokféle változtatásra kényszerít a héten. Jobban teszed, ha önként lépsz ki a komfortzónádból. Fogadd el a dolgokat úgy, ahogy vannak. A spontaneitás nem jelenti azt, hogy felelőtlen vagy. Minden programra, meghívásra mondj igent. Remekül érzed majd magad. Kicsit túlköltekezed magad a hétvégén, de emiatt ne fájjon a fejed, mert pénzügyileg remek időszak következik számodra. És különben sem minden a pénzről szól!

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten minden rólad szól, ami azt jelenti, hogy minden jó és rossz dologgal is téged találnak meg a munkahelyeden. Próbáld meg jól kezelni a szitukat. Kiemelkedően jó időszak köszönt rád. Párkapcsolatban teljes a harmónia. Könnyen lehet, hogy kisebb utazást, egy romantikus hétvégét is tartogat ez a hét. Fontos feladatok várnak a hivatásod területén is, bár arra figyelj, hogy mindig tartsd szem előtt a szakszerűséget. Illúziók és elvarratlan szálak akár kellemetlenséget is okozhatnak. Valakit tévesen, túl magasra emeltél. Most csalódást okozhat.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy a befektetett munka meghozza gyümölcsét a héten. Egyre több felkérést kapsz, ha önállóan dolgozol, de más esetekben is egyre több a minőségi feladat. Szerencsére anyagi ügyeid is pozitív fordulatot vesznek. Párkapcsolatban a Vénusz és Szaturnusz szoros kapcsolata stabilizálhatja az érzéseket. Amit eddig lazábbnak gondoltál, az egyre szorosabb és mélyebb lehet. Rád férne némi lelki feltöltődés, és ez a hétvége tökéletes is lesz erre. Kezdd el tervezgetni, mire vágysz, s ettől máris jobban érzed majd magad.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy a Jupiter-Hold kapcsolata miatt együttérző, kedves leszel. Ebből az indításból sokat profitálhatsz az előtted álló héten. A Jupiter segít, hogy a legkedvezőbb irányba vigyen az utad. Helyesen jársz el, ha új feladatokat vállalsz, esetleg új munkahelyet is keresel. Hétvégén szükséged lenne egy kis szabadidőre. Ha ez megadatik, semmiképpen se töltsd egyedül, inkább szólj a legjobb barátodnak, és lógjatok együtt.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy uralkodó bolygód, a Merkúr most szorosan kapcsolódik a Neptunuszhoz. A Nap is a közelben jár. Fényével beragyogja a kapcsolati területedet. Szárnyra kap a fantáziád. Elbűvölőd az embereket. Sokkal nyitottabb és kedvesebb leszel, mint eddig. Könnyen barátkozol, és ezeket a barátságokat igyekszel a legjobb szinten tartani. Szombat este valaki nem bír a fenekén ülni! Bizony, te vagy az, aki menni akar, új dolgokat és új embereket megismerni – hajrá, hajrá!

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten lelkes leszel. Legyen szó barátságról, segítségnyújtásról, otthoni munkáról. Szinte nincs olyan terület az életben, amire ne teljes szívből és teljes erőbedobással vállalkoznál. Raktározd el a most elért sikereket. A későbbiek során nemcsak emlékként gondolsz rájuk, hanem konkrét előrelépést is hozhatnak. Vasárnapra úgy érezheted, túlhajtottad magad. Próbálj meg reális célkitűzésekben gondolkodni, és akkor elkerülheted a hasonló helyzeteket!

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy anyagilag igazán jó hét köszönt rád. Ez annak ellenére is igaz, hogy befut néhány váratlan kiadás. Nem okoz fejfájást, ha nagyobb összeget kell előteremtened. Foglalkozz sokat az erőnléteddel. Sok mozgással a szabad levegőn rengeteg értékes gondolat is megfogalmazódik benned. Ezeket az ötleteket pedig igyekezz minél hatékonyabban megvalósítani. Pénteken egy hozzátartozóddal való kapcsolatodon lesz a hangsúly, az illetőnek ugyanis sok változás következett be az életében, és te vagy az, akire támaszkodni szeretne. Segíts neki!

Férfi és nő kézenfogva

Kéz a kézben (Fotó: Unsplash)

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy anyagilag nagyon jól alakul a heted. Meg kell dolgoznod a pénzért, de érkezik is azonnal. Általában a hivatásod és a főnököddel való viszony lesz a legfontosabb. Munkából sok lesz, de az elismerés sem marad el. Egy régóta húzódó projekt a végéhez közeledik, te pedig egyre izgatottabb vagy. Nyugi, nagyobb sikert fogsz aratni, mint ahogy azt remélnéd. Magánéleted nyugodt mederben halad. A párodra számíthatsz, még olyan esetekben is, ha az otthonotokban kell a megszokottnál többet segítenie.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy használd okosan a tudásodat. Általa sokkal közelebb kerülhetsz az emberekhez, jobban megértheted mások problémáit. Uralkodó bolygód, a Szaturnusz már mélyen bent jár a születési jegyedben, és kedvez minden hosszú távú tervednek. Ne csak gondolkozz ezeken, hanem lépj a megvalósítás útjára. Dobd fel az irodai hangulatot néhány nyári slágerrel – ennek a többiek is örülni fognak. Hétvégén kirándulásra invitálnak a barátaid. Ne mondj nemet, jót fog tenni a friss levegő, a közösen töltött idő.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten rokonok, családtagok kereshetnek, akik igényt tartanak a támogatásodra. Azonban sokkal fontosabb, hogy a karriered építésével foglalkozz. Az előmeneteledhez minden lehetőség adott. Fontos feladatot kapsz, amelyeket kizárólag te tudsz a legmagasabb színvonalon megoldani. Ne legyél visszafogott, ha megkérdezik, mennyiért végzed el a munkát. Nem számít, hogy egyedül vagy párban élsz, hétvégén a szereteté a főszerep. Talán az is megeshet, hogy valaki szerelmet vall neked…

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy a Merkúr és uralkodó bolygód, a Neptunusz szoros kapcsolatra lép. Ez az együttállás kissé megzavarja a gondolkodásodat. Túlságosan beindul a fantáziád. Néhány esetben olyan dolgokat is elhiszel, amiknek semmi köze a valósághoz, de ezt az óriási fantáziát építő módon is felhasználhatod. Hétvégén alkalmad adódik önmagad és környezeted szépítésére. Változás következhet be a magánéletedben, főleg a szerelmet illetően. Összebútoroztok vagy épp új helyre költöztök? Ez még alakulóban van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top