nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2022. május 17–23. – Maradj a realitás talaján!

Ha egyszer valamit a fejedbe veszel, nem lehet megállítani, és most is úgy döntesz, hogy véghezviszed, amit elterveztél. Gondolj arra is az angyalhoroszkóp tanácsa szerint, hogy néha, ha mások érdekéről van szó, nem a gyengeség jele engedni a terveidből.

Az angyalok szerint nem könnyű idők jönnek, de eldöntötted, hogy te küzdeni fogsz, és ha elesel is, legalább állva fejezed be a harcot. Az elszántságod mindenképpen segít, és talán még győzelemre is vihet az angyalhoroszkóp szerint. Ha mindig csak a második helyre helyezed a magánéletedet, annak meglesz az ára. Ne halogass tovább semmit, mert túl késő lehet.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy óriási energiával, néha majdnem végkimerülésig dolgozol. Élvezed, hogy fontos vagy. Minél többször futsz neki valaminek, annál jobban kiismered a helyzetet, és annál ügyesebb leszel a próbálkozásban. Ne add fel az első kudarcnál. Sok esetben a magánéleti problémáidra is inkább a munkában keresed a megoldást. Anyagi szempontból bőkezűen bánnak veled a csillagok. Kreativitással, sok új ötlettel nemcsak pénzt, de elismerést is szerezhetsz a hét második felében. A szerelemben most többnyire zárkózott leszel.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy az anyagiakkal szemben most sem vagy közömbös. Miért is lennél, hiszen éppen a családod számára kell megteremtened a jó vagy a még jobb körülményeket. A befektetésekkel azért bánj óvatosan! Lehet, hogy egy ajánlat elsőre vonzó, de hosszú távon kiderülhet, hogy alig ér valamit. Valaki őszinte érzéseket táplál feléd, de te még nem tudod, hogyan érezz ezzel kapcsolatban. Legyél őszinte, és ne hitegesd, ha még nincs mivel. Hétvégén egy utazás van kilátásban. Ne utasítsd vissza, hiszen rád fér a pihenés.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy munkafronton, főleg a kreatív területeken most inkább a lassúság és az előrelátás jellemez. Érdekes lehetőségeket fedezel fel, amelyek új kapukat nyithatnak meg. Legyél te az első, aki belépsz rajtuk. Az előtted álló héten még azokban az ügyekben is nehezen döntesz, amelyek már olajozottan haladtak. Akár egyedül, akár párban élsz, számítanod kell egy románcra. Mielőtt elmerülsz az újdonság erejével ható kapcsolatban, vizsgáld meg, mennyire valódi a dolog.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy ha a héten éppen a családalapítás körül forognak a gondolataid, jó úton jársz. Természetesen ez csak azokra vonatkozik, akik hosszabb kapcsolatot tudhatnak magukénak. De a többiek számára sem lesz unalmas a hét. Egy szerelem vagy egy új, reményteli ismeretség hoz lázba. Új kapcsolatok esetében érdemes arra a hangra is hallgatni, amely azt mondja: lassíts. Különösen fontos most számodra a pozitív visszacsatolás, mert az önbizalmad nem túl erős ezen a héten. Próbáld önmagad megerősíteni a saját hitedet.

Piros ruhás nő

Mi a valóság? (Fotó: Unsplash)

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy az érzelmek sokféle alakban jelentkeznek. Nem mindig a legnagyobb, leglángolóbb szerelmek a legőszintébbek, és nem is azokban van a legtöbb erő. A pároddal kritikus leszel, bár igyekszel a megjegyzéseidet tréfás köntösbe bújtatni. Keresed az új kihívásokat. Még az sem riaszt el, hogy egy-két emberről kiderül, véletlenül sem mondanak igazat. Élvezed a vonzerődet és hogy mindig te vagy a társaság középpontjában. Makacsul törsz előre, mindegy, ki próbál meg lebeszélni vagy eltántorítani. Az idő végül téged igazol.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy a szerencse bolygója már egy ideje a születési jegyedben jár. Mindent el akarsz vállalni. Érdemes néha egy kis szünetet tartani, de nem szabad hagynod, hogy ez elsodorjon a céljaidtól. A valódi eredményekért tényleg keményen kell dolgozni. Alaptermészeted szerint aprólékos vagy, az említett égitest pedig éppen könnyeddé, felszínessé szeretne tenni. Hol az arany középút? Hagyatkozz az ösztöneidre, de élvezz ki minden pillanatot, amikor egy kicsit rendetlenkedhetsz. Ezen a héten érdemes energiát fektetni a kapcsolatodba, mert mindkettőtöknek szüksége van erre. Megerősödhet a szerelmetek a hét végére.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, megérdemled, hogy mindenből a legjobbat kapd. Ezen a héten nemcsak vonzó, kissé titokzatos is leszel. Új megvilágításban láthatnak a hozzád közel állók. A kapcsolataidban elsősorban az őszinteséget tartod fontosnak. Kivételesen nem hárítasz, hanem vállalod a véleményedet még akkor is, ha ez valakinek nem tetszik. Valaki megpróbálja ellopni az érdemeidet, de te ezt nem hagyod neki. Állj ki önmagadért, hiszen kemény munka van az eredményeid mögött.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy végre fellélegezhetsz a héten. A nagy nyomást gyakorló Szaturnusz elhagyta a születési jegyedet. Rövid ideig még a pénzügyek területén figyelmeztet, hogy elsősorban a családodra költs, de hamarosan ez a terület is egyensúlyba kerül. Szerelemben jobb, ha kerülöd a nyilvánosságot. Még egy legális kapcsolatot is félremagyarázhatnak, és pletykák kereszttüzébe kerülhetsz. Nehezedre esik most, hogy annak lásd a dolgokat, amik. Ha kell, legyél egy kicsit szigorúbb önmagaddal, különben könnyen olyan útra tévedsz, amin nem szeretnél járni.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy a születési jegyedbe érkező Szaturnusz szinte kiköveteli, hogy mellébeszélés és ígérgetés helyett megfontolt, őszinte és becsületes legyél. Megnöveli a tanulási vágyadat is. Ez különösen akkor szerencsés, ha éppen egy továbbképzés lehetősége jön veled szembe. Visszatér valaki az életedbe, akit már nagyon vártál, de nem biztos, hogy az a helyes, ha átadod magad ennek az érzésnek. Emlékezz rá, hogy egyszer már megégetted magadat. Tudod jól, hogy felmelegítve maximum a káposzta jó. A régi sérelmek nem múlnak el nyomtalanul.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten a munkahelyeden most nem örülnek annak, hogy hajthatatlan vagy. A legkisebb szabálytalanságot sem tűröd, sőt még a tréfás helyzeteket sem érted. Ideje egy kicsit pihenni. Ha tanulsz vagy külföldi kapcsolatokat ápolsz, esetleg egy másik ország kultúrája vonz, sok munkával és kitartással célt érhetsz. Az érzelmi energiáidat is érdemes most a munkára fordítani, mert ott sokkal több sikert érhetsz el. Használd ki a lehetőségeket. Minden körülmény készen áll arra, hogy belevesd magadat a boldogságba, te mégis habozol. Gondold át, mi lehet az, ami visszatart.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy mindennel, amihez hitre lenne szükséged, fenntartással és távolságtartóan bánsz. Pedig nem csak kézzel fogható dolgok léteznek a világban. Ezen a héten például az emberi kapcsolataidban történhetnek megmagyarázhatatlan dolgok. Igyekezz mindennek a pozitív oldalát látni. Te vagy az egyetlen, aki megtalálhatja a megoldásokat, és ezt te is érzed. Nagy rajtad a nyomás, de végül minden sikerül. Szerelem terén nagy dolgok vannak készülőben, amik izgatottá tesznek. Próbálj azért a talajon maradni, és ne éld bele magadat túlságosan semmibe!

Bögre virág

Pozitív energiák (Fotó: Unsplash)

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy az asztrológia úgy tartja, a Halak jegyének két ura van. A Jupiter és a Neptunusz. Ezen a héten ez a két égitest feszült kapcsolatba kerül egymással. Az egyik álmodozóvá, túlzóvá tesz, a másik azt várja, hogy legyél végre őszinte. Magaddal szemben is. Ha kapcsolatban élsz, a párodnak is ideje elmondanod, mik a valódi vágyaid. Egy kis pihenőre van szükséged, hogy felfrissítsd a kreatív energiáidat. A szünet után a régi lendülettel lépsz vissza a pályára. Nehéz beszélgetésre kerülhet sor a héten, de ha egyszer túl leszel rajta, legalább tudni fogod, hogy melyik irányba indulj. Mindenkinek megkönnyebbülést hoz ez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top