nlc.hu
Horoszkóp

Angyali üzenet

Heti angyalhoroszkóp 2022. június 7–13. – Számodra az egész hét egy érzelmi hullámvasút

Elsősorban a szerelem, az új kapcsolatok kerülnek a fókuszba nálad. Előfordulhat, hogy egy régebbi érzelem kel újra életre. Amennyiben így lesz, az is az újdonság erejével hat majd.

Az angyalok szerint ha egyedülálló vagy, akkor nagyon szeszélyes embereket vonzhatsz magadhoz. Bár az ilyen kötelék is lehet szórakoztató, az angyalhoroszkóp tanácsa szerint győződj meg róla, hogy hosszú távon is kielégítőnek találod-e!

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten az energiádat barátságokra vagy hosszú távú célok elérésére összpontosítod. Úgy érzed, hogy minden a megfelelő kerékvágásban halad. Ne veszítsd el az elhivatottságodat és engedd, hogy a fejedben élő forgatókönyv valósággá váljon! A pénzügyeid javulnak, még egy váratlan felkérés is érkezhet. Neked a kihívás az éltetőerő, így nem esik nehezedre, hogy a meleg napokat is munkával töltsd. A szerelemben fontos, hogy ne csüggedj.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten számos változást tapasztalsz meg most magad körül. Lehet, hogy nem vagy teljesen biztos magadban és a választásaidban, legalábbis ebben a pillanatban. A képességed, hogy magad mögött hagyd a múltat, sok erővel tölt fel. Akihez vonzódsz, még akkor is kitart melletted, ha most éppen távol vagytok egymástól. Hivatás területén támogatóra számíthatsz. Szeretnéd kihasználni a nyári napok minden lehetőségét. A Bika alapvetően türelmes és kényelmes személyiség, most lesz is módod pihenni.

Magyar vizslák egymáson pihennek

Közös pihenő (Fotó: Pixabay)

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten erősen elgondolkozol rajta, hogy mi lenne a legjobb megoldás ahhoz, hogy egy személyes helyzet jól működjön. Próbáld meg egy kicsit távolabbról szemlélni a dolgot és megtalálhatod a megoldást. Egy barátod olyan megjegyzéssel szolgálhat, ami még inkább kitisztítja a képet. Annyira elengedhetetlennek tekinted a nyugalmat, hogy a szabadság lejárta után is inkább csak álmodozol a munkahelyeden. Párkapcsolatban nagy szükség lesz türelemre. Döntést még akkor se hozzál, ha esetleg a társad nagyon felbosszant.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten egy partnered szerepet játszhat abban, ami most fel fog bukkanni az életedben. Próbáld meg egy kicsit megkurtítani a tennivalóid listáját és hagyd, hogy valaki segítsen elvégezni néhány dolgot. Tarts egy jó kis délutáni pihenőt és meglátod, hogy mennyivel jobban fogod érezni magad utána. Vesd latba minden kapcsolatodat. Könnyen lehet, hogy egy tanulmányokkal, esetleg külfölddel kapcsolatos ügyben kell segítséget kérned.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten az a legfontosabb, hogy bátran kérdezz, bármilyen témáról van szó. Az Oroszlán jegy szülöttjei számára soha nem okoz gondot a kommunikáció. Most azonban egy kis akadályt jelenthet, hogy nem méred fel helyesen az adott szituációt. Úgy tűnik, hogy most mások kezében van a gyeplő, miközben te alig tudsz még csak szóhoz is jutni. Az, hogy hogyan kezelsz egy személyes ügyet, erősen rányomhatja a bélyegét arra, hogy hogyan érzed magad, sőt a másik személy hangulatára is.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten könnyedén képes leszel változtatni, ha szükséges. Egy partner vagy közeli munkatárs csetepatét rendez, és sajnos nem tudod magad függetleníteni tőle. Próbálj nem megfeszülni, relaxálj egy kicsit és hamarosan tisztábban fogsz tudni gondolkodni. Valószínűleg megnövekednek a kiadásaid, elsősorban most az utazási költségekre gondolok. Más módon is foglalkoztat a pénz. Feltehetően a párod jut nagyobb összeghez, amit csak nagyon alapos megfontolás után fektettek be.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten a játékosságod a felszínre tör, de ezt nem mindenki fogja értékelni. Légy érzékenyebb a körülötted lévőkre. Egy szeretett személy robbanhat, ha nem vagy elég óvatos. Olyan életszakaszban jársz, amikor az ismerősök névsora sokat változik. Lesznek olyanok, akiktől elköszönsz. Ez szomorúsággal tölt el, de tudod, ha egy ajtó becsukódik, azonnal nyílik egy másik. Különféle ügyintézések, rövidebb találkozások próbára tehetik a türelmedet. Nem érdemes bosszankodni.

Gyerekek anyával a hullámvasúton

Hullámvasút (Fotó: Unsplash)

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten úgy érzed, hogy egy személyes ügy kicsúszik a kezeid közül és egyáltalán nem tudod uralni a helyzetet. Bár lehet, hogy nem osztod meg a részleteket másokkal, mégis látják, hogy mi zajlik benned. Sok feszültség halmozódik fel, így jobb, ha hétvégén sétálsz egy nagyot vagy megpróbálod ezt egyéb módon levezetni. Amennyiben a családodban esküvő várható az elkövetkező hetekben, ott te leszel az egyik, aki irányítja, szervezi az eseményeket.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten az, ami kezdetben nehéznek tűnhet, sokkal könnyebbé fog válni, ha hajlandó vagy segítséget kérni. Ne aggódj, sokan megteszik ezt, ezért ne engedd, hogy a büszkeséged az utadba álljon. A Nap és a Merkúr szoros kapcsolata megpörgeti az elméd. Túl gyorsan, túl határozottan, esetenként ellentmondást nem tűrően teszel kijelentéseket. Ilyen esetekben előfordul, hogy más emberek rosszallóan néznek rád.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten végre jut időd a családodra és a párodra. Néhány napig még van tennivalód, de olyan energikusnak érzed magad, hogy akár egy hegyet is megmozgatnál. Néhány titok is a tudomásodra jut. Ígéretet teszel, hogy megtartod, de ez nagyon nehezen megy. Talán most még nem vagy képes foglalkozni egy személyes üggyel. A humorérzéked segítségével új útra fogsz lépni, ami meglehetősen váratlan lesz. Egy otthoni ügy miatt zűrzavar fog kialakulni, de próbáld meg ellenőrzésed alatt tartani a dolgot.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten próbálj meg spontán lenni. Az lenne a legjobb, ha csak a pillanatnak élnél. Hétvégén egy váratlan meglepetés erőteljes reakciót fog kiváltani belőled, még talán te magad is elképedsz azon, hogy mennyire. Lesz alkalmad vízparton bővíteni az ismeretségi körödet. Figyelj azonban arra, hogy ne tudjanak idegenek visszaélni a jóindulatoddal. Valószínűleg valaki befektetést ajánl vagy pedig kölcsön kér. Mindkét esetben jobb, ha csendesen kihúzódsz a felelősség alól.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten légy sokkal érzékenyebb egy szeretett személlyel. Lehet, hogy a sorok között kell majd olvasnod ahhoz, hogy jobban megérts egy problémát. Miután kitisztult a kép, sokkal könnyebb lesz megtalálni a megoldást is. Családi dolgokkal, feltehetően ingatlannal kapcsolatban lesz a legtöbb teendőd. Az egyedülállók számára a szerelem hozza a legtöbb örömet, de a legtöbb meglepetést is. Egy távoli rajongó nem adja fel. Mindent megtesz annak érdekében, hogy ő legyen a kedvesed.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top