nlc.hu
Horoszkóp

Angyali üzenet

Heti angyalhoroszkóp 2022. július 5-11. – Szerelem a levegőben

A héten minden adott lesz ahhoz, hogy megtaláld azt, akire régóta vártál. Ha már kapcsolatban vagy, akkor pedig igazi romantikus napoknak és programoknak néztek elébe.

Az angyalok szerint meglévő párkapcsolatodat irigykedve nézheti környezetetek. Mesésen alakulhat a hetetek, kezdve a hét közepi romantikázással. Nagyszerűen működhet közöttetek a kommunikáció, nincs, amit ne tudnátok megbeszélni az angyalhoroszkóp szerint.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten a párkapcsolatod kerül a középpontba. Lehet, hogy meglepetést okoz a társad nyíltsága, szenvedélyesen fordultok egymás felé. Szingli Kosként úgy vonzod a férfiszemeket a héten, akár a mágnes. Valóban kivirulhatsz kívül-belül, a napsütéses napok bájos szépsége így hat most rád. Uralkodó bolygód, a Mars a Mérleg jegyében jár: itt nem a fizikai energia, sokkal inkább a társasági élet támogatója lesz. Meghozza a kedved a régebbi kapcsolatok felújításához, de lehetőséged lesz új ismeretségek kialakítására is. Különleges, misztikus élményekben lehet részed.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy a hét párban egyfelől a humor, másfelől a túlfűtött vonzalom jegyében telhet, egyszóval fantasztikusan. Mivel legszívesebben egymás társaságában vagytok, hajlamosak lehettek elhanyagolni barátaitokat: erre érdemes odafigyelnetek. A munkában ragyogó hét vár a Bikákra. Új szabályokat kell betartanod, de egyben új lehetőségek is érkeznek. A születési jegyedben járó, meglepetéseket okozó Uránusz most barátságos arcát mutatja feléd. Nem kapcsolódik más égitestekhez, így kizárólag rajtad múlik, hogyan éled meg az újdonságokat.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten érdemes új vállalkozásba kezdeni. Egy vagy akár több kollégával is fantasztikus eredményeket érhetsz el. Keress olyan személyeket, akik a szakmai tudás mellett kellő humorérzékkel is rendelkeznek. Az esetleges kezdeti nehézségeket könnyebb mosolyogva átvészelni. Ha van gyermeked, az ő életében is fordulópont várható. Elképzelhető, hogy másik településre költözik. Párban a kedvesed csodálattal és elismeréssel nézheti, mennyire kivirulsz. A nyár szépsége rajtad is tükröződik.

Szerelmespár átöleli egymást

Boldog ölelésben (fotó: Unsplash)

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten a szervezés és a tervezés tölti ki a mindennapjaidat, akár még vezető szerep is várhat rád. A családtagjaiddal igyekezz megtartani a jó kapcsolatot. Figyelj oda, mert néha türelmetlen lehetsz, és ilyenkor ők kerülhetnek a célkeresztbe. Anyagi területen jól alakul minden, érdemes befektetéseken gondolkodnod. Használd ki vonzerőd, és mozdulj ki gyakran: hétvégére virágba borulhat a szíved is! Valakivel flörtbe bonyolódhatsz, de hamar kiderül, ennél több van bennetek.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten a jegy szülöttei számára – néhány esetben – komolyra fordulhatnak a meglévő szerelmi kapcsolatok. Romantikus hangulatban telik a hét, néhány kedves szóval a mennyekbe lehet téged repíteni. Olyan helyzet is kialakulhat, amikor egy korábban barátságnak gondolt kapcsolat új, nagyon mély értelmet nyer. A nyugodt háttér biztonságot ad, jó hatással van a munkahelyi teljesítményedre is. Ne feledd, az, hogy kinek mit hoz a hét, nemcsak azon múlik, hogy mit tartogatnak a csillagok, hanem azon is, hogy ki mit hoz ki belőle.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten az anyagiak foglalkoztatnak. A társas kapcsolataid sokat segítenek abban, hogy a pénzügyeid kedvezően alakuljanak. Az égitestek támogatnak, hogy a napi rutin is inkább érdekes, mintsem unalmas legyen. Ha egyedülálló vagy, a héten egy régi pasid kerülhet ismét képbe. Felmerülhet kettőtök közt az újrakezdés, illetve randizás ötlete. Ha úgy érzed, szeretnél adni ennek egy esélyt, mert jót ígérhet számodra a szerelemben, ne habozz. A jó idő remek találkákra adhat alkalmat.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten a Nap a Mérleg jegyében halad, és szoros kapcsolatba kerül a Marssal is. A megszokottnál több energiád lesz, de hajlamos lehetsz túlzásokba esni. A párkapcsolat terén nehezedre esik elfogadni, hogy a másik félnek is lehetnek igényei. A bölcsességet adó Szaturnusz sok segítséget ad, elsősorban anyagi területen, de ha új dolgokba fogsz, ott sem kell csalódnod. Hétvégén buliba invitálnak. Ne hagyd ki, rád fér a kikapcsolódás. Mértékkel fogyassz alkoholt.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten a Skorpió jegy szülötte szeret néha kikacsintgatni még a legstabilabb kapcsolatból is. Próbára teszi nemcsak a saját képességeit, de társának is szereti időről időre feladni a leckét. Ennek a csillagjegynek az egyik legmarkánsabb tulajdonsága, hogy képes elbűvölni másokat. A bűverő mindaddig kitart, míg a másik ember teljesen be nem hódol. Ha párban vagy, egy harmadik személy bukkanhat fel a láthatáron, aki egyikőtök exe vagy régi jelöltje. Ez hozhat némi feszültséget a kapcsolatotokba.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten új ismeretségek vihetnek előre. A munkában kissé rapszodikus a helyzet: egyszer fent, máskor pedig lent érzed magad. Egyedül a veled született optimizmus ad reményt. Alapvetően vidám, társasági ember vagy. Kamatoztasd az ilyen helyzetekben megszerzett kapcsolati tőkédet. Amennyiben még egyedül vagy, nem lesz ez így sokáig. Már, ha az illető, akinek megtetszel, mer lépni. A játékos és szerelemre szomjas hét ugyanis egy titkos hódolót hozhat számodra. Az illető nem a kezdeményezőkészségéről híres, de ha résen vagy, és rájössz, ki ő, segíthetsz is neki egy jellel.

Bak

Az angyalok szerint azt, hogy kit mennyire ragadnak magával az indulatai, a csillagjegye is meghatározhatja, ahogy azt is, hogy mennyi idő alatt és milyen módszerekkel űzheti el legkönnyebben a mérgét. A hosszú évek óta a születési jegyedben vándorló Plútó lassan a Bak jegy vége felé közeledik. Megtörtént minden, ami egy teljesen új élet elkezdéséhez szükséges. Feltehetően lesznek még próbatételek, de már látod az irányt. Pénzügyek területén is akad majd rendeznivalód. Egy korábbi ügyet lezársz, ugyanakkor egy új lehetőség is az utadba kerül. Mindenről felelősen gondolkodsz.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten mindkét sorsbolygó a születési jegyedben rója útját. A Szaturnusz főleg a külfölddel kapcsolatos tennivalókra van jótékony hatással, a Jupiter pedig kellő türelemmel ruház fel, amikor már eleged van a bürokratikus ügyekből. Anyagi területen legyél megfontoltabb. Megnövekszenek a költségeid, de próbálj mindig az észszerűség keretei között maradni. Amennyiben már megtaláltad a szerelmet, kedveseddel sok szó eshet nyári kirándulásokról. Mindeközben olyan nagyszerű programokat is szerveztek, hogy a kezdeti időket idéző randikban lehet részetek. Ezek mindegyike erősíti kapcsolatotokat.

Szerelmespár sátortető alatt

Kell egy kis romantika… (fotó: Unsplash)

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy a hét romantikus hangulatban telik. Nehéz lesz bárkinek is fellebbenteni azt a rózsaszín fátylat, amely a szemedet takarja. Ha egyedülállóként eddig kerested a szerelmet, akkor most teljesen váratlanul meg is érkezhet életedbe. Egy baráti program alkalmával ismerheted meg őt. Testvéreid, ha vannak, most nem nézik jó szemmel a sikeredet. Néhányan a barátaid sorából is inkább azt tartanák természetesnek, hogy ne a saját boldogságod, sokkal inkább az ő szolgálatuk legyen nálad az első helyen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top