nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek született vezetők

Ezek a csillagjegyek született vezetők

Őket a sorsuk vezetésre, példamutatásra, irányításra teremtette.

Kos

A Kos, ha kitűz egy célt maga elé, gyakorlatilag megállíthatatlan. Nem fél a harctól, amikor igazán bízik az elképzelésében, és gond nélkül kiáll önmagáért – nem is csoda, hiszen a tűz jegyek szülötte. Pontosan tudja, hogy ki ő, és magabiztossága olyan ösvényekre is elkalauzolhatja, ahol előtte még senki nem járt. Nagyon inspiráló, motiváló típus, erősen hat a környezetére, képtelenség nemet mondani neki.

Rák

Elsőre kevesen gondolnák, hogy a szeretetreméltó, kedves Rák szintén vezetésre született, pedig nagyon is így van. Talán azért hangzik első olvasatra furcsának, mert az igazán jó vezető jellemvonásai között ritkán említik meg a kedvességet, az empátiát, a szeretetteli gondoskodást, amelyek szintén fontos tényezők az irányítás mellett. A vizes jegyek közé is sorolható Rákot egyfajta anyafiguraként gondoljuk el, máris világossá válik, milyen vezetője ő azoknak, akiket szeret.

Csillagjegyek született vezetők

Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat

Mérleg

Még egy meglepő tény: a szelíd, békés Mérleg szintén vezetésre született. Ő az energia, ami megegyezést hoz, így mindig valami új ötlettel kell előállnia. Mivel a levegő jegyek egyike is, amelyek alapvető jellemvonása a gondolkodás, a szellemiség, az intelligencia, a Mérleg általában a lehető legjobb pillanatban talál ki valami innovatívat. Míg a Kos erővel vezet, a Mérleg a többiek képzeletére, ötleteire, a gondolkodására hat, hiszen elsősorban szellemi inspirációt ad.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top