nlc.hu
Horoszkóp

Angyali üzenet

Heti angyalhoroszkóp 2022. augusztus 23-29. – Gondold újra a teendőid, és helyreáll a rend

Szívességet kérnek tőled, ami kissé felborítja a terveid, de ez nincs ellenedre, mert jól alkalmazkodsz.

Az angyalok szerint ha párban élsz, egy kisebb nézeteltérés adódhat a héten, de utána édes lesz a békülés. Szingliként egy olyan férfi tetszik meg, aki valójában nem az eseted. Humora és fellépése foghat meg az angyalhoroszkóp szerint.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy új ismerősre teszel szert a héten, aki a későbbiek során a karrieredben is segítségedre lehet. Az illetőt egy már meglévő barátod vagy kollégád által ismered meg. Hétvégén előtör belőled a jegyeddel járó igény a rendre és a rendszerezettségre. Nagyobb takarítást, szelektálást iktathatsz be, amivel gyorsan fogsz haladni. Ha párban vagy, romantikahegyekre számíthattok a napokban. Ha egyedülálló vagy, meg fogsz lepődni, ki kezdeményez nálad.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten váratlan események alakítják át a napjaidat, ami egyáltalán nem tesz boldoggá. Ne hagyd azonban, hogy a frusztráció elhatalmasodjon rajtad, szedd össze minden erődet, ha már így alakult a helyzet, adj bele apait-anyait és igyekezz maradéktalanul úgy befejezni a feladatot, hogy ne kelljen szégyenkezned a végén. Ha sikerül lezárnod a dolgot, hétvégén ereszd ki a fáradt gőzt a barátaiddal egy pohár koktél mellett! Ha párban vagy, kedveseddel egy közös utazás vagy rövidebb kiruccanás szervezgetésébe foghattok. Szingliként kéretlen jelentkeződ akad a héten.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy olyasfajta szituációba kényszerít az élet a héten, amelyre nemigen számítottál. Ez most egy kényszerhelyzet, amely mindenképp arra sarkall, hogy mihamarabb változtass. Semmiféle erő nem lehet akkora befolyással rád, hogy szenvedve beletörődj a helyzetbe és mindent úgy csinálj tovább, ahogyan eddig tetted. Elég talpraesett vagy ahhoz, hogy megtaláld a számításaidat valahol máshol. Pároddal új kalandban részesültök, ami feldobja, felpezsdíti a mindennapjaitokat. Ha nincs párod, az online ismerkedés hozhat sikert. Akár randid is lehet a napokban.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy időnként hajlamos vagy túlreagálni bizonyos szituációkat, és ez konfliktushelyzetbe sodorhat a héten. Próbálj kompromisszumot kötni magaddal és a környezeteddel, hisz ha egy kis önvizsgálatot tartasz, rájöhetsz, hogy tulajdonképp nem vagy kibékülve önmagaddal, mert lezáratlan dolgok nem hagynak nyugodni. Így egy korábbi tévedésedre is ráébredsz és azonnal a megoldáson kezded törni a fejed. Ez a legjobb, amit tehetsz. Szingliként új hódolód akad, aki neked is szimpatikus lehet.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy nem jó dolog, ha a munkát összekevered a magánéleteddel! Ha valakivel olajozott a kapcsolatod, attól még nem biztos, hogy a munkában is ugyanolyan jól és zökkenőmentesen tudtok együtt dolgozni! Igyekezz olyan barátokra szert tenni, akik kikapcsolnak és elterelik a gondolataidat. Ne vidd haza a munkahelyedről, amit bent kell hagynod és ne vigyél be semmit otthonról sem! Nincs sok szabadidőd a héten, de ha megpróbálsz priorizálni, akkor nem fogsz elveszni a teendők tengerében és hétvégén lesz időd a töltődésre is.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy rendkívül lelkes vagy valamivel kapcsolatban a héten. Lelkesedésed ragályos, egyre többen csatlakoznak hozzád, ami azért nagyon jó, mert együtt még erősebbek lesztek és sikerülhet véghez vinni azt, amiben oly sokan nem hisznek jelen pillanatban. Hajrá, legyetek együtt úttörők! Ami a szerelmet illeti, párod és közted dúl a love, környezetetek irigykedve nézi a köztetek lévő harmóniát. Ha nincs párod, egy új jelöltön akad meg a szemed, akiről egyelőre még semmit sem tudsz.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy ha úgy érzed, hogy még nincs meg a megfelelő tudás benned, csak szép lassan haladj a dolgaiddal. Az sem baj, ha araszolsz, csak adj időt magadnak, hogy magabiztosabb legyél. Akkor aztán nem lesz olyan erő, amely megállíthatna! Pénzügyeid foglalkoztatnak. Most talán kevesebből kell gazdálkodnod, de szerencsére okosan osztod be a pénzed, és így mindenre elegendő marad. Szerelmeddel egy közös tervetek születik, és már az ötletelés is izgalmas, hogyan valósítsátok meg. Szingliként forró flört várhat.

Asztali csendélet laptoppal, füzetekkel, lámpával

Gondold át a teendőid! (fotó: Unsplash)

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten úgy érzed, eljött a változások ideje, itt az alkalom, hogy olyan területek felé indulj, ahol még sosem jártál. Ne félj a kihívásoktól, hisz van benned elegendő tudás és tapasztalat ahhoz, hogy meg tudd állni a helyed. Hétvégén egy rég eltűnt holmi kerül elő, ami nosztalgikus érzéseket kelt benned. A tárgyról sok szép emléked és egy bizonyos fontos illető is eszedbe juthat. Párban élvezitek a szép meleg idő szépségeit, kellemes kinti program várhat.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten valaki elkápráztat a kreativitásával, gyakorlatilag mindenki elámul a teljesítményétől. Csatlakozz hozzá, igyekezz minden apró trükköt elsajátítani, amit a jövőben haszonnal alkalmazhatsz. Minden új impulzus inspirálóan hat rád, nagyon szívesen alkotsz a semmiből valamit. Heted nagyszerűen alakul. Most nem a munka, inkább a lazítás, a pihenés kerül fókuszba. Szerelmeddel apróbb vitád adódhat, de ha jól érvelsz, a végén elismerheti igazadat.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten nagyon koncentrálsz valamire, ami fontos számodra, erre áldozol minden percet, a külvilágot teljes mértékben kizárva. Fontos, amit csinálsz, de azért tartsd szem előtt, hogy a nagy hajtásnak az egészséged láthatja a kárát, igyekezz tehát kicsit lejjebb adni az önmagaddal szemben támasztott elvárásokból. Kedveseddel egy kisebb féltékenységi vitát kell feloldanotok a napokban. Ha még szingli vagy, egy barátnőd ismerőse érdeklődhet utánad.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy egyik barátodtól többet reméltél, de a vártnál rosszabbul abszolválta a feladatot, ami megingatja belé vetett bizalmadat is. Igyekezz a benned lévő tudást és tapasztalatot átadni neki, hogy ő is megtanulhassa azt, amit te már a kisujjadból kirázol. Később büszkén fogsz a munkád gyümölcsére tekinteni, hisz ez az, amit látni szeretnél: amit elvársz magadtól, azt mások is teljesíteni tudják. Légy azonban türelmes, hisz nem mindenkinek olyan sima ügy ez, mint amilyen neked volt! Szíved választottjával kicsit kevesebb időd lehet kettesben, de az minőségi lesz, ez pedig kárpótolni fog.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy nagyon ragaszkodsz valakihez, aki azonban készen áll a továbblépésre és lezártnak tekinti kettőtök ügyét. Bár nehezen törődsz bele a tényállásba, el kell fogadnod, hogy így alakult a helyzet, s ha már a végkifejlet nem túl pozitív, próbáld te is elengedni, lezárni a dolgot. Anyagi helyzeted a szokásosnál erősebb lehet, ezért érdemes lehet újra végiggondolnod, hogyan is oszd be a költségvetésed. Ha most újragondolod, akkor a jövőben is tartható lehet a pozitív anyagi helyzet. Ha szingli vagy, régi jelölted ismét érdekelni kezd.

Ez is érdekelhet Csillagjegyek tulajdonsága Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top