nlc.hu
Horoszkóp

Angyali üzenet

Heti angyalhoroszkóp 2022. szeptember 20-26. – Érzed a ritmust

Heted rendhagyó, ugyanis olyan programjaid lesznek, melyek máskor nem fordulnak elő. Szerencsére tökéletesen felveszed a ritmust, és élvezed a mindennapok meglepetéseit.

Az angyalok szerint jó segítség hírében állsz, ezért egy ismerősöd tőled kér tanácsot. Ez nem is esik nehezedre, de ne lendülj bele nagyon, hiszen ha túlzásba esel, a fogadatlan prókátor szerepébe lépsz. Szíved választottja kellemes meglepetést okoz számodra az angyalhoroszkóp szerint.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy túl sok mindenbe kezdtél bele egyszerre a héten, emiatt kezdenek a fejed felett összecsapni a hullámok, s nemigen látod a fényt az alagút végén. Épp ezért ne kezdj kapkodni, ülj le, dolgozz ki egy ütős és hatékony tervet, s annak megfelelően kezdd el rendezni a dolgokat. Meglátod, pillanatok alatt a végére érsz mindennek. Hétvégén valaki olyasmire kér, ami számodra erkölcsileg nem fér bele. Bátran mondj nemet, ha úgy érzed, a dolog sok lenne számodra. Pároddal közösen oldotok meg egy hirtelen jövő nehézséget, ami újfent bizonyítja, milyen jó csapat vagytok.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten egy olyan pasi bukkan fel ismét környezetedben, akit egykor kikosaraztál. Te döntöd el, most adsz-e neki esélyt vagy újra a pálya szélére küldöd. Valakivel nem nagyon jössz ki a környezetedben, mert azt érzed, hiába vagy vele nyílt, őszinte és érdeklődő, minden kísérleteddel falakba ütközöl. Találj egy közös érdeklődési kört, igyekezz máshonnan megközelíteni őt, hátha megérzi a jó szándékot a részedről. Próbálkozz, mert előbb-utóbb sikerül áttörni a benne lévő gátakat és olyan kapcsolat alakulhat ki közöttetek, amely akár hosszú távra szólhat. Meglátod, ha egyszer sikerül rábírnod a barátkozásra, ő is feloldódik majd!

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten úgy alakul a helyzet, hogy egy közösen elkezdett projektből a többiek kiszállnak, mert túl nehéznek találják, olyannyira, hogy senki nem marad körülötted. Te azonban örülsz, mert így senki nem szól bele a munkafolyamatba, végre kibontakoztathatod a tehetségedet. Valaki olyasmire kér, ami számodra erkölcsileg nem fér bele. Bátran mondj nemet, ha úgy érzed, a dolog sok lenne számodra. Hétvégén szerelmed családjával, barátaival egy közös program keretében alkalmad nyílik közelebbről is összeismerkedni.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy mielőtt ész nélkül, átgondolatlanul belevágnál valamibe, ülj le és gondold végig, mit és hogyan kell csinálnod ahhoz, hogy a lehető legkisebb legyen a hiba lehetősége, hisz minél jobban benne vagy a sűrűjében, annál nagyobb az esély, hogy hatalmasat esel. Jó hírekkel kecsegtet a hétvége: valami olyasmit fog érinteni, amiben nem igazán hittél. Most mégis eluralkodik benned a remény. Kedvesed és közted némi féltékenység ébred, de ez is csak mély érzelmeiteket és ragaszkodásotokat bizonyítja.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy eljött a hét, amire vártál. Végre zamatos gyümölcsöt termett a fa, amit régen ültettél és azóta is szorgalmasan locsoltál. Nem volt hiábavaló a munka, megérte az alaposság, a kitartás, az a sok-sok áldozat, amibe mindez került. Mutasd meg másoknak is az eredményt, hívd fel a figyelmüket, hová lehet eljutni, ha valamit nagyon szeretne az ember! Szingliként egy férfi barátod irányában kezdhetsz többet érezni. Ne félj tudtára hozni a dolgot, mert elképzelhető, hogy közös a szimpátia.

Férfi és nő átölelik egymást

Együtt (fotó: Unsplash)

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy kicsit elveszettnek érezheted magad a héten, mert nem úgy alakul a helyzet, ahogyan azt annak idején eltervezted. Semmi baj, ne csüggedj, minden jó valamire és semmi sem történik véletlenül! Megtapasztaltad, milyen előnyök és hátrányok vannak, le tudod vonni a megfelelő konzekvenciát. Környezetedben két személy konfliktusba kerül, ám talán akkor jársz jól, ha kimaradsz belőle. Ha állást foglalsz, egyiküket magadra haragíthatod. Kedveseddel nagy egyetértésben telnek a napok. Ha még szingli vagy, az online társkeresés hozhat sikert.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy mostanában olyan dolgok történnek veled, hogy magad sem hiszed el, ebben a mesében bizony te vagy a szerencsés Hamupipőke. Bele sem mersz gondolni abba, ami körülötted folyik, mert a munkában és a szerelemben is minden váratlanul jól alakul. Jó hírekkel kecsegtet a hét. A dolog egy számodra fontos ügy lehet, amiben jó ideje reménykedtél. Párkapcsolatod harmonikus és kiegyensúlyozott.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy úgy érzed, minden a terv szerint alakul, semmiféle porszem nem kerül a gépezetbe. Noha kissé tartasz tőle, hogy a nagy örömködés és megnyugvás után jön majd a feketeleves, most nem kell ettől félned! Úgy jó minden, ahogyan van, nem ronthatja ezt el semmi. Légy magabiztos, ne hagyd, hogy a gondolataid és a félelmeid elbizonytalanítsanak, csak menj tovább az úton, amin elindultál. Meg ne állj most, amikor annyira érzed a ritmust! Pároddal kisebb féltékenységi vitád lehet, de ez hamar tisztázódik, és inkább amolyan bizonyítékként szolgál az egymás iránti vonzalmatok felől.

Táncoló hölgy

Érezd a ritmust! (fotó: Unsplash)

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy valaki szívességet kér tőled, de a teljesítése után ismét hozzád folyamodik. Ne hagyd, hogy kihasználjanak: ha úgy érzed, sok, mondd ki bátran! Szerelmeddel csodásan telnek a napok. Közös terveitek kerülnek szóba, amiről öröm lesz beszélgetni. Jól alakul a hét a feszített munkatempó mellett, ugyanis minden másra jut időd, amit elterveztél. Olajozott csapatként tudtok együttműködni a kollégákkal, rendkívülien élvezed a munkát, amit jelenleg csinálsz, így semmi perc alatt eltelik ez a hét is.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy bizonyítani szeretnél valakinek, akivel kapcsolatosan valami oknál fogva azt gondolod, hogy annyi tudással és tehetséggel áldotta meg a sors, amiért neked háromszor annyit kell ugyan dolgoznod. Bölcsebben tennéd, ha elfogadnád, hogy nem mindenki rendelkezik ugyanazokkal a képességekkel, lehet, hogy ő abban nem tud jeleskedni, amiben Te vagy egyedülálló. Hétvégén energikus és jókedvű leszel, ezt mindenki látja, ezért örömmel tartózkodnak a társaságodban. Nem fogsz unatkozni! Kedveseddel közösen számíthattok egy jó hírre, ami talán még szorosabbra fűzi köztetek a köteléket.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy ha még várod a párod, meglepődsz, ki küld feléd jeleket a héten. Vajon örülsz majd neki? A melóhelyen viszont valaki kezdi átlépni a toleranciaküszöbödet, te pedig nagyon nehezen tudod megállni, hogy ezt ne tedd szóvá. Irritál az, hogy önmagától nem jön rá arra, hol kellene megálljt parancsolnia és disztingválnia. Nem is érted, miért nyomul annyira, amikor te számos gesztussal próbálod jelezni neki, nálad hol a határ – és ő jóval túlfeszítette a húrt. Úgy látszik, nem ért ebből, jobb tehát, ha világosan értésére adod, hogy eddig és ne tovább! Hajrá!

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy jó ideje nagyon zavar egy bizonyos dolog valakivel kapcsolatban, és mivel őszinte embernek tartod magad, inkább kerülöd őt, nehogy az arcod elárulja az érzéseid. Ez azonban nem biztos, hogy hosszú távon sikerülhet, ezen kívül minél jobban elodázod, hogy a szemébe nézz és egyenesen megmondd a véleményedet, annál kínosabb lesz majd a vége. Kevesebb időd lesz a héten saját dolgaidra, mint máskor. Ez kissé frusztrálhat, de te jó vagy a szervezésben: igyekezz újragondolni időbeosztásod. Kedveseddel izgalmas kalandban részesültök, ami még közelebb visz titeket egymáshoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top