nlc.hu
Horoszkóp

Angyali üzenet

Heti angyalhoroszkóp 2022. október 4-10. – Igyekezz jól beosztani az idődet

Időzavarban lehetsz a héten, ami kissé frusztrál, de ha hiszel magadban és jó szervezőkészségedben, nem lesz gond. Pároddal élvezitek az ősz szépségeit, örömmel szervezitek a programokat.

Az angyalok szerint örömhírt tartogat a hét. Egy számodra fontos feladat, projekt, terv kedvező irányt vesz. Bizakodó és motivált leszel az angyalhoroszkóp szerint.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten, amikor megremeg a kitartásod egy bizonyos szituációban, váratlan fordulat ad újabb lendületet. Régóta dolgozol már az ügyön, szinte semmi más nem létezik számodra, csak az a cél, amelyet el szeretnél érni. A héten bebizonyosodott számodra is, hogy mindig érdemes várni, mielőtt véget vetsz valaminek, érdemes minden lehetőséget mérlegelni, hisz soha nem tudhatod, mikor következik be olyan váratlan fordulat, amely ezúttal is átlendített a holtponton! Heted vidám és mosolygós lesz, az emberek szívesen tartózkodnak a társaságodban. Párkapcsolatodban felizzik a levegő, erősödnek az érzelmek, és mélyül az összetartozás érzése.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten az egyik kollégád belekényszerít egy olyan helyzetbe, amelyben tisztességtelen eszközökkel sarokba szorítva próbál kicsikarni belőled olyasféle információkat, amelyek a legkevésbé sem tartoznak rá. Neked pedig eszed ágában sincs megosztani vele egyetlen apró részletet sem. Épp ezért állj a sarkadra és határozottan hozd a tudtára, hogy nagyon rossz ajtón kopogtat, mert bármit is szeretne megtudni, semmilyen információval nem fogsz szolgálni. Párkapcsolat terén, ha még szingli vagy, titkos imádód most léphet feléd.

Férfi és nő kézenfogva

Kéz a kézben (fotó: Unsplash)

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten egy nagyobb összejövetelen hangot adsz nemtetszésednek, amely első hallásra kifejezett ellenérzéseket vált ki a többiekből. Nincs baj azzal, ha különbözik a véleményed másokétól, mégis lehet, hogy ezúttal némi magyarázatra szorul a dolog. Fejtsd ki bővebben az álláspontod, mert könnyen lehet, hogy nem mindenki olvas a sorok között, amely kellemetlen helyzetbe sodorhat. Pároddal apró vitád lehet, ez azonban felszínre hoz egy sérelmet, aminek a tisztázása sokat fog fejleszteni a kapcsolatotokon.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten nagy bosszúságodra olyasmivel kell foglalkoznod, amely egyáltalán nem volt betervezve, mégis jelentős időt vesz el a programból és azokból a hasznos tennivalókból, amelyekkel számoltál. Ne vesztegesd tehát az időt, cselekedj, amilyen gyorsan csak lehet és mihamarabb tudd le ezt a problémát, hogy a későbbiekben ne jelentsen gondot az, hogy megoldatlanul, rád várva ott sorakozik a többi feladat mögött! Hétvégén új hobbira teszel szert, ugyanis kipróbálsz valamit, amit eddig sosem csináltál. Ezzel sokat gazdagodsz lélekben.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy komoly kihívás körvonalazódik előtted a hétre, amely ugyan izgalommal tölt el, mégis minden porcikád megremeg a félelemtől. Ez azt jelenti, hogy bár nagyon szeretnél belevágni, jelen pillanatban mégsem állsz készen az indulásra. Addig nem is érdemes semmit elkezdened, amíg meg nem nyugtattad magad, le nem higgadtál, nem számoltál valamennyi lehetséges veszéllyel. Csak akkor fogj bele bármibe, ha mindent alaposan lezongoráztál és a kockázatokat vállalni tudod. Egyedülállóként egyszerre két pasi udvarol neked. Vajon melyikük a jó választás?

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten parázs vita alakul ki közted és egy hozzád közelálló személy között egy olyan ügyben, amely mindkettőtök számára elég fontos ahhoz, hogy teljes mellszélességgel kiálljatok mellette. Mivel azonban a kapcsolatotokat nem akarnád kockáztatni azért, mert sok mindent másként látsz, próbálj közös nevezőt találni. Mindez azonban nem szegi kedved és kiegyensúlyozott és jókedvű vagy a héten, amit környezeted is nyugtáz, ráadásul kisugárzásod is dicsérik. Vonzerőd párod is észreveszi, de szingliként is jó hasznát veszed.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy amikor már szinte befejezettnek látsz egy bizonyos dolgot, váratlan fordulatok sorozata terel más irányba, s ez igencsak meghosszabbíthatja az utadat. Addig igyekezz változtatni, amíg nem késő, s bármi is lesz a vége, legalább nyugodt lelkiismerettel mondhatod el, hogy mindent megtettél az ügy érdekében. Ne add fel, csak azért, mert eggyel több az akadály, amit meg kell ugranod! Most érdemes komolyabban is elgondolkodnod az ismerkedésen. Cupido besegít egy-egy jól irányzott nyíllal. Társkeresőn is érdemes!

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten nehéz helyzetben érzed magad, mert valami, ami nagyon kedves a számodra és szívesen csinálod, véget érni látszik. Bármennyire is vagy azonban elkeseredett jelen pillanatban, be kell látnod, hogy a maximumot, a lehető legjobbat hoztad ki a dologból, innen már nincs feljebb. Próbáld elengedni, gondolj arra, hogy mennyi pozitív élménnyel gazdagodtál. Pároddal élvezitek az ősz szépségeit, örömmel szervezitek a programokat, és egy utazás is rendre szóba kerül. Ha még egyedül vagy, egy barátnőd ismerőse vethet rád szemet titokban.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy sikerül minden, nagy teherként rád nehezedő zavaró dolognak pontot tenned a végére. Most, hogy ezektől megszabadultál, igyekezz olyan programokat találni, amelyek segítségével feltöltődhetsz, hisz hamarosan talán új kihívások várhatnak rád. Semmi olyasmit ne vállalj a héten, ami fárasztó vagy megterhelő lenne, és csak olyasmibe kezdj bele, amiben örömödet leled, és nem kell érte több ezer méteres csúcsokat meghódítani. Bizakodó és motivált leszel. Szíved választottja egy titkot bízhat rád, mellyel megtisztel, ezért vedd komolyan, és köszönd meg bizalmát.

Óralap időrend

Urald az időd (fotó: Unsplash)

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy a sok akadály és bosszúság után végre sikerül beteljesíteni egy álmodat, amiért nagyon hosszú ideje dolgoztál. Most kézzelfogható bizonyítékot kaptál arra, hogy soha nem érdemes feladni, mindig hinni kell és minden körülmények között kitartani, s teljes joggal tölthet el a határtalan boldogság. Szingli vagy? Régi plátói szerelmeddel futhatsz össze, aki a jelek szerint ezúttal kezdeményezne is. Rég nem látott ismerősöddel találkozol, aki nosztalgikus érzéseket ébreszt benned. Kedveseddel némi féltékenység ébredhet köztetek, de ez is csak a ragaszkodásotok jele.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy borzasztóan sok energiát pazarolsz arra, hogy másokat elégedettnek és boldognak láss. Ennek érdekében minden bonyolultabb helyzetben odateszed magad csak azért, mert attól tartasz, hogy nem lesz mindenki olyan kitartó, mint amilyen te vagy, s idő előtt fel fogják adni, miközben érdemes lenne még küzdeniük. Ez azonban roppant fárasztó kihívás, és mialatt a környezeted boldogságára koncentrálsz, nem marad sem időd, sem energiád arra, hogy a saját ügyeidet intézd és sok esetben már csak akkor kapsz a fejedhez, amikor már elment a hajó. Tudj magadra figyelni, a prioritási sorrendben légy te az első, mert ha mindig arra ügyelsz, hogy mások mosolyogjanak és kerek legyen számukra a világ, te magad nem leszel boldog és elégedett.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy megoldáson töröd a fejed egy bizonyos dologgal kapcsolatban, amely hosszú távra rendezhet egy ügyet. Biztosan ott van valahol a helyzet kulcsa, csupán lehetséges, hogy több türelemre és kitartásra lesz szükséged hozzá, hogy megtaláld. Ne siettesd a dolgokat, mert azzal azt kockáztatod majd, hogy esetleg tévútra kerülsz. Hétvégén valaki szívességre kér, ám a kapacitásod nem biztos, hogy megengedi, hogy igent mondj. Alaposan fontold meg a dolgot. Pároddal az őszi tervek kapcsán szorultok egy kis egyezkedésre, most kelleni fog a kompromisszumkészségetek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top