nlc.hu
Horoszkóp

Angyali üzenet

Heti angyalhoroszkóp 2022. december 6-11. – Megfontoltságra van szükség a héten

A hét első felében ébernek és nagyon körültekintőnek kell lenned, mivel könnyen válhatsz szándékos vagy véletlen félrevezetés áldozatává. Ezekben a napokban légy kifejezetten óvatos, ha olyan híreket hallasz, melyeket könnyű elhinni.

Az angyalok szerint a hét második fele jó hírekkel szolgál számodra és ezek a hírek új terveket, új elképzeléseket hozhatnak az életedbe. Ezek a napok jó alkalmat adnak kutatásra, friss információk beszerzésére és arra is, hogy új irányt adj az életednek az angyalhoroszkóp szerint.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy kezd fogyni a türelmed egy bizonyos ügyben, teljesen úgy érzed, annak ellenére, hogy mindent megtettél a siker érdekében, mégis egy helyben toporogsz. Bízz benne, hogy végül elégedetten hátradőlve gyönyörködhetsz a létrehozott művedben. Nyugi, már csak néhány méter van hátra! Egyedülállóként árgus szemekkel nézelődhetsz, hogy megláthasd és megszerethesd őt. Az a fontos, hogy ne görcsösen, csak kíváncsisággal tedd. Ha képes vagy erre, akkor a hétvégén már javában randizhatsz valakivel.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy habozás nélkül mondasz igent egy új lehetőségre. Az első lépéseknél azonban megremeg a lábad, nem gondoltad volna ugyanis, hogy mekkora nehézségekkel kell megbirkóznod. Ne add fel csak azért, mert a szokásosnál kissé bonyolultabb a feladat, amit meg kell oldanod, kétségbeesett menekülés helyett inkább szedd össze magad, és feltétlenül higgy magadban. Kedveseddel emlékezetes utazás várhat. Sok-sok olyan élményetek lehet, ami nemcsak, hogy későbbre is feltölt titeket, de még jobban össze is hoz. Szerelmetek szinte virágzik, nagyszerű hetetek lesz.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy egy ismerősödnek, akinek mindenki kerüli a társaságát, nincsenek barátai vagy szimpatizánsai sem. Mivel ő tökéletesnek érzi magát, az önkritika fogalmát nem ismeri, és egyáltalán nem érti, miért az ellene irányuló ellenszenv, ezt megpróbálja többek között rajtad is számon kérni. Ne rejtsd véka alá a véleményedet: nyugodtan elmondhatod neki, hogy a népszerűségi indexe miért van a mélyponton. Ha még keresed a párod, már nem kell soká várnod, hogy tartozhass valakihez. Szinte karnyújtásnyira vagy egy új szerelemtől. Próbáld elengedni magad, és sodródni kicsit az árral. Valaki egész biztos szembejön ezen a héten.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy egy kollégád megkeseríti a hetedet, mert minden lépésedben hibát talál és minden fórumot arra használ fel, hogy kioktasson, mit és hogyan kellene másképp csinálnod. Mivel ez téged rendkívül bosszant, igyekezz minél hamarabb a tudtára hozni, hogy nem szorulsz a tanácsaira, mi több, abszolút nem is vagy kíváncsi rájuk, s jobb, ha megtartja magának a véleményét. Légy határozott és ne engedd, hogy valaki rád kényszerítse az akaratát. Párkapcsolatodban leginkább egymás társaságát élvezitek most. Minden együtt töltött óra és nap tündérmesébe illő lehet. A fantasztikus közös esték, a romantikus filmnézések, a közös kiruccanások mind sok-sok pozitív energiával töltik fel kapcsolatotokat.

Nő a hóesésben

fotó: Unsplash

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy nem érzed jól magad a bőrödben a héten, mert nagyon bánt egy bizonyos dolog. Nem igazán szeretnél szembenézni vele, attól tartasz ugyanis, hogy kellemetlen helyzetbe kerülsz és nem tudod majd megfelelően kezelni a helyzetet. Be kell azonban látnod, hogy sokkal nagyobb megkönnyebbülés lesz, ha sikerül legyőznöd a félelmeidet, a gátlásaidat, s bátran felállsz és le mered zárni a múltat. Nem érdemes tovább húzni az időt. Szingliként nem épp a szerelem keresése a központi számodra ezen a héten. Programok sora jöhet, ami nap nap után eltereli erről a figyelmed. Baráti utazás, egyedül töltött énidő és szeretteid társaságában töltött, kellemes esték. Cupido azonban nem hagyja, hogy elfeledkezz róla: a hétvégén nyilat ránthat!

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy régóta álmodozol valamiről, ami pillanatnyilag elég távolinak tűnik. Minél tovább morfondírozol ezen, rá kell jönnöd, hogy a karosszékben ülve egyetlen lépéssel sem jutsz előre, érdemes tehát felkelni. Nem kizárt, hogy nagyon fárasztó út áll előtted, s nem kevés áldozattal jár majd, hogy elérd a vágyott célt, de ha szeretnél egyről a kettőre jutni, ne habozz tovább. Pároddal sok program várhat a héten, ám a rengeteg jövés-menés ne menjen a szerelmetek rovására. Töltsetek időt kettesben is, hogy ne legyen kevés az intimitásból, összebújásból, közös beszélgetésekből se.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten sikerül valami olyasmit elérned, amelyről az első pillanatban egyáltalán nem gondoltad volna, hogy valaha megtörténhet. Ne légy kishitű önmagaddal szemben, merj bízni abban, hogy rendelkezel annyi tudással és tehetséggel, hogy nem okoz gondot egy nagyobb feladat megoldása sem. Ha párkereső vagy, akkor szerencse várhat ezen a héten. Egy olyan férfi jöhet szembe, aki minden tekintetben rendben van, csupán egyetlen apró dologban nem illik bele az elképzelésedbe. Tudsz ebből engedni? Ha igen, akkor most jöhet el a te időd.

Skorpió

Az angyalok szerint te olyan ember vagy, aki mindig, minden helyzetben igyekszik tisztességes játékot játszani, és teljes joggal várod el másoktól is ugyanezt a hozzáállást. Mindezek ellenére akad valaki a környezetedben, aki egészen mást gondol erről, s annak érdekében, hogy némi előnyre tehessen szert, igyekszik mindent bevetni, még attól sem retten vissza, ha a céljai érdekében másokon kell átgázolnia. Mivel ez a te értékrendedbe abszolút nem fér bele, igyekezz a lehető leghamarabb kiiktatni őt a körből. Kedveseddel a hét egyik fele azzal telhet, hogy egy közös ügyet elintézzetek. Ez elég sok időbe kerülhet, és némi vesződséggel járhat, de a hétvége kárpótol. Akkor egy kellemes kiruccanás is esedékes lehet, ami remekül sikerül.

Férfi és nő egymásra nevet

Egymásra nevetve (fotó: Unsplash)

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy a sok munka, amit eddig elvégeztél, a héten gyümölcsöző eredményt hozhat számodra. A célegyenesbe értél. Nincs is ezzel semmi baj, de ahhoz, hogy méltán, nyugodt lelkiismerettel lehess büszke magadra, mindenképp összpontosítanod kell, épp ezért ne hagyd, hogy bármi elterelje a figyelmed. Ha nincs párod, a tél dacára is a munkahelyed berkein belül nyílhat alkalmad ismerkedni. Egy új kolléga vagy üzleti partner, esetleg kuncsaft személyében bukkan fel valaki. Munkaviszonyotok csak fűszer az egészen, és a flörtből hamar több lehet. A lényeg, hogy tartsd észben: karriered is bánhatja.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten váratlan helyzetek sorozatába keveredsz, s meglehetősen fárasztó, hogy minden fronton százszázalékos formát kell nyújtanod. Ha később nem akarsz szégyenkezni, mindenképpen helyt kell állnod. Mivel szereted a kihívásokat, ezt is élvezni fogod, csak találd meg a motivációt, ami inspirálhat arra, hogy akár erőn felüli teljesítményt nyújts. Hidd el, ez is menni fog! Szerelmeddel egy régen húzódó, kellemetlen feszültség vagy vita végre lezárulhat, és a negatív érzelmek helyébe csodás harmónia léphet. Ez a változás nemcsak nektek tesz jót, de neked magadnak is, hiszen sokkal kiegyensúlyozottabb és boldogabb lehetsz, mint eddig voltál.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy ugyan erre a hétre teljesen mást terveztél, olyan lehetőség adódik, amit érdemes megragadnod. Nincs is min hezitálnod, egyszerűen csak ugorj fejest a dologba, hiszen nem minden nap botlasz bele a soha vissza nem térő alkalomba, amely ezúttal a jelek szerint tálcán kínálkozik. Ha egyedülálló vagy, két férfi is felbukkanhat körülötted a héten. Egyikül szenvedélyes, tüzes, akár egy sorozatfilm latin szeretője, másikuk inkább komoly, megfontolt, csendesebb ember. Most mérlegre kerülhet, mire is vágysz jelenleg igazán. Hallgass a belső hangra, és meglátod, mi, és ki a jó döntés.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy egy munkahelyi vitás kérdésben egyik kollégád teljes mellszélességgel kiáll melletted, ami nagyon jól esik, bár nem szorulsz védelemre. Rá kell jönnöd azonban, hogy nem biztos az őszinteség a másik fél részéről, lehet, hogy több kapura játszik és a hátad mögött teljesen mást mond, ami ellentmond annak, amit feléd kommunikál. Mielőtt azonban kérdőre vonod emiatt, mindenképp győződj meg arról, hogy valóban így történik. Kedvesednek több ízben szüksége lehet a segítségedre a héten. A jelenléted fontosságáról most egyértelműen meggyőződhetsz. Ha érzelmeiről is fixebb képet szeretnél, érdemes erről elbeszélgetnetek. Most akár a jövőbeli tervek is előkerülhetnek témaként. Új fényben láthatod magatokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top