nlc.hu
Horoszkóp

Angyali üzenet

Heti angyalhoroszkóp 2022. december 27-január 2. – Ne zárd haraggal az évet

Erős benned a megfelelési vágy. Intézz olyan ügyeket, amiket korábban hangulatod és elfoglaltságaid miatt nem tudtál nyélbe ütni.

Angyali segítséggel szinte nem létezik számodra lehetetlen. Fogadd is el a tanácsokat vagy a konkrét segítséget. Hódításokból nem lesz hiány ezen a héten sem. Az energiádat elsősorban arra fordítod, hogy szép és vonzó legyél. A szilveszteri bulin te lehetsz a társaság központja. Ha már párban vagy, akkor pedig a szerelmed halmoz el bókokkal. Nem is csoda, hiszen csak úgy ragyogsz. Egy családi viszály miatt viszont a lelked mélyén régóta vihar dúl. A külvilág ezt nem látja, legfeljebb néha, amikor átlátszóbbá válik rajtad a páncélod. Hidd el, jobb lenne, ha megbeszélnétek a dolgokat és nem haraggal a szívetekben zárnátok az évet az angyalhoroszkóp tanácsa szerint.

Kos

Az angyalok üzenete szerint nem bírsz nyugton maradni a héten, így jót tenne, ha valamivel lefárasztanád magad. Kipróbálhatnád a mostanában annyira divatos, latin táncot, amit a szilveszteri buliban akár kamatoztatni is tudnál. Meglátod, az új társaságban remekül fogod érezni magad. Munkahelyi dolgaid is megoldódnak. Pénteken előléptetéssel zárhatod az utolsó munkanapod az évben. Ettől egész hétvégén optimista és rendkívül lelkes leszel. Párkapcsolati fronton vedd figyelembe a másik fél igényeit is. Ne mindig csak azt csináljátok, amihez neked van kedved.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy családod és a barátaid hozzák el neked azt a felszabadult hangulatot, amiben az egész hetet töltöd. Néha könnyelmű lehetsz. Ha a szabadban ünnepelsz, bármit mutat a hőmérő a hétvégén, vedd tudomásul, hogy december van, tehát szükséged van sálra, kesztyűre, sapkára. Nem lesz elég a pulóver. A bolygók most változékony hangulatot hoznak, ezért hol bosszús, hol rendkívül jókedvű lehetsz a héten. Szerelmedhez kedves és odaadó leszel, öröm lesz veled minden perc.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy a pénz szinte egész héten fontos szerepet játszik majd az életedben. Mikor nem? – kérdezheted. Most azonban sokkal több a pozitív előjel, mint korábban. Lassan kezdd el gyűjtögetni az ötleteket, mire szeretnéd fordítani azt a pénzt, amit sikerült összegyűjtened. A hétvégi szórakozás mellett segítő célokra is fordítod az anyagi javaidat. Ez utóbbi hosszú távon még egészen különleges módon is szolgálja nemcsak mások, hanem a te érdekeidet is. Kedvesed kicsit féltékeny lehet a hétvégén. Engeszteld ki, nem lenne jó, ha szomorúan bújnátok az ágyba este.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy az éjszaka alvásra való, te viszont legszívesebben az egész hétvégét ébren töltenéd. Fantasztikus a mozgásigényed és a teljesítőképességed. Beszéld meg a barátnőiddel vagy a kollégákkal, hogy szerveztek egy szombat esti szilveszteri házibulit. Mindenképpen ragaszkodj a csoportos szórakozáshoz, különben unatkozni fogsz és elszáll a lelkesedésed. Jószívű, adakozó és kedves leszel a héten. Olyan összefüggések jönnek létre az égen, amelyek szinte felforgatják a megszokott életedet. Ez alkalommal pozitív felfordulásra számíts.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy amennyiben távol élsz a családodtól, szüleidtől, ezekben a napokban nagyon sokat gondolsz rájuk. Lehet, hogy sokat telefonálsz, vagy gyorsan felszállsz az első járatra, ami egyenesen hozzájuk visz. Rövid ideig úgy érezheted, parkolópályára kerültél. Fogd fel pihenésnek, a nagyobb dolgokra való felkészülés idejének ezt az időszakot. Kedveseddel tervezgetéssel telnek a napjaitok, elképzelhető, hogy van közös anyagi ügyetek vagy más tervetek, amit együtt szeretnétek megvalósítani.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten minden, ami a közösséggel kapcsolatos, egyre fontosabb lesz a számodra. Legyen ez közös edzés, kirándulás, buli megszervezése vagy egy kártyaparti, teljesen mindegy. Lényeg, hogy a középpontban lehess. A többieknek jól jön, ha leveszed vállukról a szervezéssel járó izgalmakat, így valamennyien pozitívan zárjátok az évet. Az újév első napjaiban várhatóan lehetőséged nyílik külföldi utazásra is. Készülj fel, hogy különleges, feledhetetlen élményben lesz részed.

Mérleg

Az angyalok üzenete szerint a munkádat lelkesen végzed még így az év vége felé is. Kedvedre való a feladat, hiszen az értelmedre nagy szükség van. Egy anyagi ügyed is kedvezően alakul: ingatlan adás vagy vétel esetén a várakozásodnak megfelelően halad az ügy. Ezen a héten a hivatás mellett a baráti kapcsolatok is reflektorfénybe kerülnek. A Mars nagy erővel korbácsolja fel az érzéseidet és az érzékeidet. Emiatt, ha szingli vagy, semmire sem vágysz, mint valakinek a karjába hullani. Azért csak légy óvatos és gondold át, kivel ismerkedsz!

Karácsonyi angyalka

Karácsonyi angyalka (Forrás: Unsplash)

Skorpió

Az angyalok szerint az lenne a dolgod a héten, hogy nagyobb figyelmet fordíts önmagadra. Egy komoly kérdésben jól megtalálod a közös hangot a döntéshozókkal. Kihasználod azokat az ismeretségeket is, amik támogatnak. Kedvesen és előzékenyen viselkedsz. Egy kisebb családi viszály is várható. Ebben a helyzetben egyetlen vigaszod, hogy komolyabb jövedelemre tehetsz szert. A pénz elköltése nem okoz gondot, de valódi örömet sem. Most igazán csak az önsajnálat foglalkoztat.

Nyilas

Az angyalok üzenete szerint a barátságokat úgy is elmélyítheted, hogy vacsorára hívod azokat, akik fontosak neked. Alaposan gondold át, mi kerül az asztalodra. Az égiek szerint sem lehet az év utolsó napján szárnyast enni, hiszen az kikaparja a szerencsédet.  Fontos, hogy gondoskodj egészséges táplálékról. Anyagi gyarapodás ellenére is inkább pesszimista leszel, bár ez nem jellemző rád. Pároddal harmónia övezi a heted. Amennyiben még várod a párod, egy hétvégi házibuli hozhat számodra egy kedves ismeretséget.

Bak

Az angyalok üzenete szerint biztos, hogy elegendő szakmai sikert könyvelhetsz el magadnak ezekben a napokban is. Mégis kissé elégedetlen vagy, ugyanis szeretnél anyagilag sikeresebb lenni. Szeretnéd a családod felé megmutatni, hogy mennyire hajtasz a célodért. Fantasztikusan pörgősen indul a heted. Mindenre vállalkozol, minden kihívást örömmel fogadsz. Hangulatingadozásaidat a környezeted, a párod is megérzi. Szinte provokálsz, így most a személyes vonzerőd bevetése is kevésnek bizonyulhat. Alapvető szemléletváltásra lenne szükséged a következő évtől.

Szilveszteri horoszkóp csokik

BÚÉK (fotó: Unsplash)

Vízöntő

Az angyalok üzenete szerint egyre jobban érlelődik benned a pályamódosítás gondolata. Az újévet már egy új helyen szeretnéd kezdeni. Nincs is ezzel semmi gond, de azért légy óvatos és ne tegyél olyat, amit később megbánhatsz, ne dönts elhamarkodottan. Szellemileg nagyobb kihívásra vágysz, de azért ne túlozz el semmit. Lehet, hogy csak pillanatnyilag szorulsz hátrányba a munkahelyeden. Gondold végig, mi az előnye és mi a hátránya annak, ha most felállsz. Elsősorban a távoli célok, a magadba és a munkádba, a tehetségedbe vetett hit vezérel.

Halak

Az angyalok üzenete szerint van elég nagy fantáziád, hogy kigondold a jövődet, de még mindig kevés a valódi, cselekvő energia. Ezekben a napokban kaphatsz egy olyan kedvező ajánlatot, amit kár lenne kihagyni. Örökké alkalmazott akarsz maradni? Érdemes lenne megfontolni az önállósodás lehetőségét. A munkakörülményeidet néha nem tartod megfelelőnek. Erről nem beszélsz senkinek, de magadban sokszor negatív jelzőkkel illeted a vezetőidet. Lehet, hogy elég lenne, ha elmondanád nekik, mi bánt, ugyanis, ha nem tudnak egy problémáról, hogyan várhatod, hogy megoldják azt?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top