nlc.hu
Horoszkóp

Angyali üzenet

Csillagjegyek, akiket óva intenek az angyalok – Heti angyalhoroszkóp 2023. január 24-30.

Minden csillagjegy előtt állhat olyan csapda, amibe óvatlanul belesétálhat, bár az angyalok próbálnak figyelmeztetni...

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy ha változásra vágysz, itt az idő, hogy tegyél érte. Az újdonság ereje levehet a lábadról és teljesen elbűvölhet, de néha jobb, ha ellenállsz ennek a talmi csillogásnak, helyette inkább hosszabb távon gondolkodsz és a rejtettebb értékeket keresed.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy ha úgy érzed, épp nem találsz megértésre, ne add fel, ez azért lehet, mert te aztán kitartasz az elveid mellett és nem adod fel ezeket egykönnyen. Próbáld logikusan levezetni a gondolatmenetedet a másik embernek, remélve, hogy az észérvek meggyőzik őt.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy úgy érezheted, valaki annyira megbántott, hogy nem érdemel második esélyt. De biztosan tudod, hogy mi mozog benne, mi indította erre? Próbáld magad az ő helyébe képzelni, és akkor még mindig lehetséges, hogy nem ismersz minden körülményt. Talán érdemes még egy lehetőséget adni neki, mielőtt örökre elfordulsz tőle.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy ne keseredj el, még akkor sem, ha úgy érzed, hirtelen talajt vesztettél és nem igazán látod magad előtt az utat. Bízz a jó sorsodban, lehet, hogy egyszerűen csak türelemre van szükség. A benned lévő szeretet előbb-utóbb viszonzásra talál, és ha felemeled a fejed, biztosan találsz legalább egy biztató szempárt, aki biztosít támogatásáról.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy bár harcra termettél és téged aztán senki nem győzhet le, néha érdemes kicsit hátrébb lépni, megálljt parancsolni a benned dúló erőknek és józanabbul szemügyre venni a helyzetet. A szemlélődés és elmélkedés új horizontot tárhat fel előtted.

Angyalszobrok

Forrás: Unsplash

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy kiváló problémamegoldó képességeddel a legnehezebb helyzetből is kiverekszed magad, ráadásul benned minden körülmények között meg lehet bízni. Pont ezért nem kéne ostoroznod magad, a kis dolgokat is vedd sorra, amelyekkel már elégedett lehetsz. Lehet, hogy a többieknek még nehezebb a dolguk, és hálásak lesznek, ha kritika helyett támogatást kapnak tőled.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy nem szükséges beleállnod egy esetleges konfliktusba, inkább kapd elő egyedülálló diplomáciai képességedet és békésen oldd meg a helyzetet. Ugyanakkor lehet, hogy fel kéne vállalnod a nemszeretem feladatot is, bár át tudnád azt passzolni másnak, de akkor te semmit nem tanulnál belőle…

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy úgy érezheted, telve vagy érzelmekkel, melyeket óvó búraként borítasz szeretteidre. De ez nem hatalmaz fel arra, hogy szabadon vájkálj a másik lelkében, így kétszer is érdemes meggondolni, hogy mennyi és milyen kérdést szegezel neki. Rendkívüli érzékenységedet használhatod arra is, hogy szívből átérezd a másik ember helyzetét.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy vidámságod és optimizmusod a legkeményebb kihívásokon is át tud repíteni. De vedd figyelembe, hogy másoknak ez nem megy feltétlenül ilyen könnyen és ez az ellentét feszültséget generálhat köztetek. Különösen akkor, ha te úgy gondolod, hogy – akár a megbeszélésetek ellenére – váratlanul mégis máshogy döntesz és cselekszel.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy te aztán sosem adod fel elhatározásaidat, tűzön-vízen át követed a kitűzött célt. Néha azért nézz körül, lehet, hogy a többiek nem tudnak követni. Légy kicsit megértőbb, nehogy örökre megharagudj rájuk, elképzelhető, hogy szeretnének veled haladni, csak nem bírják a tempót…

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy dinamizmusod segítségével megmozgatod magad körül a dolgokat, felkavarod az állóvizet és pezsgést hozol a hétköznapokba is. Mozgékonyságod ámulatba ejtő, de hidd el, ez egyáltalán nem magától értetődő, sőt, van, aki szinte megbénul és mozdulatlanná dermed egy nehéz helyzetben. Légy vele megértő és nagyvonalú!

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy önzetlenséged nem ismer határokat, bátran fordulhatnak hozzád a támogatásra szorulók. Megérzéseid nem – vagy csak ritkán – vezetnek félre, így nehéz helyzetben csalhatatlan szimatod mutatja a kivezető utat. Lehet, hogy elsőre nem találod meg a megoldást, de türelem, az angyalok biztatnak, hogy nincs veszve minden, több lehetőséged is adatik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top