nlc.hu
Horoszkóp

Angyali üzenet

Csillagjegyek, akiket kézen fognak az angyalok – Heti angyalhoroszkóp 2023. január 31-től

Sokunknak segítség lehet, ha nehéz helyzetben angyali segítséget kapunk, de akadnak olyan életfázisaink, amikor pusztán saját erőnkre támaszkodva is jól elboldogulunk.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy mozogj óvatosan az emberek között, mert az angyalok nem foghatják mindig a kezed, de nem is olyan fából faragtak, hogy ne állj meg a saját lábadon. Egyenes és határozott természeteddel esetleg akaratlanul is megbánthatsz másokat, utána pedig értetlenül állsz a helyzet előtt. Fejleszd érzékenységedet és intuíciódat, kapcsolataid gördülékenyebbé válnak ezek segítségével.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy szokásodhoz híven törekedj minőségi munkát végezni, ne adj alább igényeidből ilyen téren! Lehet, hogy ez több időt igényel, de türelmesen magyarázd el a többieknek, akár még a főnölödnek is, hogy jó munkához idő kell. Azért persze nem végtelen… Adj magadnak határidőt már a részfeladatokra is.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy tudásszomjad új utakra vezet. Kézen fognak, ha tanulni, képződni vágysz és valamilyen formában lehetőséget kínálnak neked erre, csak fel kell fedezned. Koncentrálj a minőségre, ne érd be az információk felhalmozásával. Megszerzett tudásod az élet más területein is hasznodra lehet.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy mindig segítenek, ha alkotásba fogsz. A technika, a módszer nem is annyira fontos, mint az, hogy a benned rejlő gazdagságot valahogy formába öntsd. Az a fontos, hogy ne hagyd abba félúton, félkészen, mert akkor fájó hiányérzet marad benned, amit mással nehezen tudsz majd begyógyítani.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy tüzes természeted másokat is fellelkesíthet, legyen szó családtagokról, barátokról vagy kollégákról. Még angyali kéz sem kell hozzá, elegendő lesz mélyből fakadó optimizmusod, mely mások borúlátását is eloszlatja. Vidám szemléleted kihúz minden bajból.

Lány fogja a kezed

Fénylő angyali kézfogás (Forrás: Unsplash)

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy nem kell ahhoz a kezedet fogniuk, hogy valami jó dologba vesd bele magad, nélkülük is hasznosnak érezheted magad. Csalhatatlanul megtalálod, hogy hol van a te erődre szükség és onnantól pontosan, szakszerűen végzed feladatodat, így a héten sem állhat semmi az utadba, amin ne tudnád átverekedni magad.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy vedd észre magad körül a változást, keresd ebben megújulásod lehetőségét, ne pedig valami elvesztését lásd bele. Ha sikerül megőrizned gyermeki kíváncsiságodat, nem fogsz beszűkülni egy területre és így sokkal nyitottabban látod magad körül a világot és az embereket.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy ne bizonytalanodj el, bármilyen akadályt vet is eléd a sors, ők fogják a kezedet és átsegítenek. Lehet, hogy csak kis lépésekben tudsz haladni, de a nemes cél megvár. Örülhetsz minden apró sikernek, akár meg is ünnepelheted szeretteid körében.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy bármennyire is nyújtják feléd a kezüket, a mindennapi élet buktatói azért még előtted állnak, és nem biztos, hogy minden olajozottan fog működni a héten. De mindig emlékeztetnek, hogy a remény örök és pozitív érzelmeid, jó szándékod elvisz majd a célig, és már maga a küzdelmes út is boldogsággal tölthet el.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy szívesen fogják a kezed, de az igazi bátorságot és erőt képes vagy magadból meríteni. Ez az, ami igazán számít, hidd el, nincs szükséged külső megerősítésre és arra sem, hogy másoktól függj bármilyen szinten. Ha valaki, te aztán képes vagy megállni a saját lábadon!

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy számtalan tapasztalatot és elért eredményt köszönhetsz magadnak, ezt becsüld meg! A pihenésről és feltöltődésről se feledkezz meg a héten, kell az energia, amivel felvértezheted magad a következő csatákra. Az angyalok láthatatlanul fogják a kezed, és biztosítanak róla, hogy van benned elég erő és kitartás!

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy kísérnek utadon, így nem kell bezárkóznod, nem kell támadástól félned. Nehéz helyzetben merd kimondani érveidet, állj ki magadért! Így senki nem állhat utadba és nem akadályozhatja meg, hogy megvalósítsd álmaidat. Nyitottságod hatására a másik is kitárhatja feléd a szívét.

Ez is érdekelhet Tarot kártyák Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top