nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek, akik merészen vethetik magukat az újba – Heti angyalhoroszkóp 2023. április 4–10.

Még mindig tart a tavaszi friss lendület, állj neki, kezdd el, vesd bele magad az újba, mielőtt alábbhagy a bátorságod…

Az angyalok szerint merjünk belevágni az újba, tegyük meg az első lépést a jövőnk felé az angyalhoroszkóp tanácsa szerint.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy ez most a Te időszakod, erőd teljében lehetsz. Ettől még jöhetnek nagy próbák és akár nagy változások is életedben, de az angyalok biztatnak, hogy bírni fogod! Ha emberi konfliktusba keveredsz, természetes önbizalmad olyan kiállást ad, mellyel bármelyik kétkedőt meggyőzheted az igazadról.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy egyik legfőbb vezérlőcsillagod, a Szépség most a tavasz erejével teljesedik ki körülötted, így jól teszed, ha nyitott szemmel jársz és rákapcsolódsz ezekre a frissítő energiákra. Ha harmóniát teremtesz magadban, és bátran lépsz előre, szinte ragyogsz majd és sugárzol a környezetedben lévőkre.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy válogasd meg, kikkel töltöd a szabadidődet. Válassz olyan társaságot, ami felemel, kiemel a hétköznapi megszokásból, ami fellelkesít, tűzbe hoz és az újdonság felé lendít. Lehetséges, hogy új barátságok szövődnek, melyek gazdagabbá tehetik életedet.

Erős nő

Veled van az erő (Fotó: Getty Images)

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy ennek az időszaknak a tüzes indítóenergiáját arra használhatnád, hogy eldöntöd, merre szeretnéd igazán venni az irányt, szíved legmélyére hallgatva. Nem kétséges, hogy sokszor nehéz dönteni, de hidd el, ha sikerül, könnyebb lesz irányba állnod…

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy erős hatások érhetnek mostanában, de ha ezeket inspirációnak tekinted, az olyan lesz, mintha hétmérföldes csizmába bújtál volna és öles léptekkel győznéd le a távolságokat, melyek célodtól elválasztanak. Merészséged minden akadályon átvisz!

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy most remek időszakban vagyunk ahhoz, hogy előcsalogasd magadból a bátorságot, sőt, akár a merészséget is és kikukucskálj a komfortzónádból – egy új világ kapuja nyílhat meg így előtted. Légy nyitott nemcsak az új helyzetekre, hanem az új emberekre is.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy légy bátran kezdeményező, akár egy új lehetőségről, akár egy új ismeretségről van szó. Udvariasan tedd meg az első lépést és a reakcióból leszűrheted, hogy nyitva áll-e a pálya előtted. Kedvességgel és mosollyal még többet érhetsz el…

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy ha terveztél valami újba belevágni, ne tétovázz tovább, nehogy elmúljon az a lendületes indítóerő, amely most még ott rezeg körülötted. Hangolódj rá, légy merész és rugaszkodj el a földtől! Egyszerű dolgok is szóba jöhetnek, akár egy új recept kipróbálása vagy egy új sétaútvonal.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy maradj laza, ne vedd magad túl komolyan! Add át a terepet kreatív energiáidnak, és a környezetedben lévőknek is sugározd ezt a lelkesedést. Tedd mindezt humorral fűszerezve, ez feloldja a feszengést és megkönnyíti a kommunikációt.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy itt az idő új alapkövek lerakására. Ha bizonytalan vagy egyes céljaidat illetően, ez remek alkalom, hogy újra végiggondolj minden körülményt, akár társadat is bevonva, és így határozd meg a követendő utat. Merj nyitni az ismeretlen felé!

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy szűnni nem akaró tudásvágyad új vidékek felfedezéséhez vezet el. Bízd magad ösztöneidre és függetlenül attól, hogy hány éves vagy, vágj bele merészen az új dolgok megismerésébe, ne törődj vele, hogy mások mit szólnak mindehhez. Te maradj csak nyitott és befogadó!

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy híresen kifinomult érzékenységed mutathatja az utat, hogy milyen új irányba lenne érdemes fordulnod. Lehet, hogy elbizonytalanodsz, de mégis próbálj kitartani elhatározásod mellett. Ha szeretnél kimozdulni a megszokottból, tedd ezt most merészen, ne halogasd, bátraké a szerencse!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top