nlc.hu
Horoszkóp
Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

A Nap tüze kiteljesedést ígér – Heti angyalhoroszkóp 2023. június 20–26.

Izgalmas új kezdetet hozhat a nyári napforduló, telve tüzes energiákkal, melyek aktivitásra serkentenek.

Az angyalok szerint a nyári energiák segítenek feltöltődni. Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy remek lehetőséget kaphatsz a sikerre vagy akár egy régen áhított győzelemre. Ha valamit még nem érzel tökéletesnek, most kapsz energiát és újabb lendületet arra, hogy befejezd, amit elkezdtél, vagy ha úgy látod jónak, csiszolj még rajta.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten olyan dolgokban érdemes aktivizálnod magad, melyek szerepelnek terveid, akár évekre előre szóló álmaid között. Energiából most nem lesz hiány. Ne ülj le, hanem használd és forgasd az erődet, így az megsokszorozódik.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy igazi energiabomba vagy, a vitalitás csak úgy sugárzik belőled. Sokfelé húznak a héten tevékenységeid, barátaid soráról már nem is beszélve. Tervezz okosan, hogy minden fontos dolog beleférjen életedbe, de közben lecsendesedni is jusson néha időd.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy igazi áldással vár téged ez a hét, a jegyedbe lépő Nap és a nyári napforduló egyaránt frissítő energiákkal töltenek fel. Új remény, új lehetőség vár. Ihletett gondolataid, fantáziadús ötleteid jöhetnek, érdemes ezeket fontolóra venned.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten képzelőerőd nem ismer határokat. Egyszerűen nincs előtted lehetetlen, bármilyen akadályon át tudod küzdeni magad. Bár mások bajára is láthatod a megoldást, csak óvatosan adj tanácsot. Ha szükséges, most lenne érdemes új állás után nézned.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy a fény rád is süt. Nem kell elrejtőznöd a kutató vagy kíváncsi tekintetek előtt, vállald önmagad! Eredményeid és sikereid magukért beszélnek. Folytasd utadat, vesd bele magad olyan téma tanulásába, ami régóta foglalkoztat.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy energia, friss erőforrások várhatnak rád, járj nyitott szemmel, vedd észre a felcsillanó lehetőségeket. Söpörj ki magadból minden kritikus, negatív gondolatot és lehúzó érzelmet. Szárnyalj boldogan az örömben!

Hölgy a felkelő Nappal

Fotó: Getty Images

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy figyelj a jelekre, az apró, szemmel láthatatlan jelzésekre. Ha kétségeid támadtak, hogy merre menj tovább, ezek fogják megsúgni az irányt. A kötelességek mellett találj szórakoztató, lazább perceket is, melyeket jó, ha megosztasz családoddal, barátaiddal.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy vár rád a fény, a kaland, a pörgés és a kimeríthetetlen aktivitás. Láss neki bátran a teendők listájának, most szárnyakat kaphatsz és megállíthatatlanul törsz előre. A legnehezebbeket vedd előre.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy bátran kommunikálj, fogalmazz tisztán és világosan, így nem történhet félreértés. Ereszd be a fényt életed rejtettebb zugaiba is, csak a pozitív gondolatokat és érzelmeket őrizgesd, a többit engedd leszakadni magadról. Ez végtelen könnyedséget fog adni.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy bárhonnan érkezhet támogatás baj esetén, lehet, hogy pont a hozzád legközelebb állóktól a legnagyobb. Fejezd ki háládat és szeretetedet irántuk, így a régi sérelmeket is könnyebb lesz elengedni. Légy aktív a héten, a Nap tüzes ereje támogat.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy mostanában nem lesz hiányod belső tűzből és energiából. Ez most nem a visszahúzódás ideje, éppen ellenkezőleg, a kiáradás, kifelé fordulás, öröm és pezsgés energiáját hozza el a nyári napforduló. A fénye és ereje téged is feltölt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top