nlc.hu
Horoszkóp

Angyali üzenet

3 biztos jel, hogy az angyalok üzentek neked

A következő apró jelekre figyelj.

Visszatérő tapasztalatok, emberek, élmények, álmok

Ha mindig ugyanabba a személybe botlasz; ha gyakran ugyanazt tapasztalod; ha ugyanazt éled meg bizonyos helyzetekben – az nem véletlen! Az angyalok szeretnének üzenni neked valamit! A megfejtéshez a megérzéseidet kell használnod, az meg fogja súgni, mi az, amit le kell szűrnöd ebből. A visszatérő álmoknak nagyon gyakran angyali üzenete van. Ne a konkrét eseményekre koncentrálj, hanem az álomszimbólumokra – abban rejlik a megfejtés.

Angyali üzenet

(Fotó: Getty Images)

Előkerülnek elveszettnek hitt dolgok

Hirtelen a kezedbe akad egy régi emlék, képeslap, levél, amiről már rég azt hitted, elkallódott? Vagy egy elhunyt szeretted személyes tárgya akad a legjobbkor a kezedbe? Figyeld meg alaposan, amit a kezedben tartasz, mert ezt bizony az angyalok küldik neked. Az is lehetséges, hogy egy tárgy elvész, akár hónapokra, évekre, majd amikor szükséged van rá, váratlanul a kezed ügyébe keveredik.

Erőteljes gondolatok

Mindannyiunknak vannak kósza gondolatai, akár teljesen oda nem illő ötletei, gondolatfoszlányok, amelyek csak átfutnak fejünkön – ezeknek nincs nagy jelentőségük. De ha egy gondolat makacsul vissza-visszatér, szinte kiűzhetetlenül, annak bizony lehet angyali jelentése.

A teljes cikket az Astronet oldalán olvashatod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top