nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Rendhagyó hetet hozhat a telihold – Heti angyalhoroszkóp 2023. augusztus 29. – szeptember 4.

Fogadd el a dolgokat úgy, ahogy jönnek, rajtad múlik, hogy a lehető legtöbbet kihozd a helyzetekből.

Az angyalok szerint tiéd a választás, követheted saját utadat. Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy állj készen a felismerésekre, melyeket megvilágíthat a telihold fénye. Persze nyitva kell tartanod a szemed, sőt, lelked mélyébe nézni. Mi az, amitől valóban boldognak érzed magad és mit kell tenned érte?

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy váratlan dolgok és meglepetések jöhetnek. De azért ne drámázz, keresd a pozitív oldalát, az új jó is lehet! Lehet, hogy csak a megszokott dolgokhoz való ragaszkodásod nem engedi, hogy tárt karokkal fogadd a változást.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy jogod van hozzá, hogy néha visszafogottabb és zárkózottabb legyél. Nem kell mindig a társaság középpontjának lenned, sőt, néha jót is tesz, ha csak figyeled a környezeted, de nem akarsz aktívan beavatkozni.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy keresd meg, mitől éreznéd magad stabilan és biztonságban. Pénzügyeidben adódhatnak nehézségek, de erre is jöhet megoldás, csak gondolkodj hosszabb távban. Valódi értékeid úgysem érmékben mérhetők, lelki nyugalmad pedig mindennél fontosabb.

Angyalszárny teliholddal

Fotó: Getty Images

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy a telihold új megvilágításba helyezheti dolgaidat, de csak akkor látod meg, ha megállsz és őszinte vagy magadhoz. Ezt továbbviheted és kapcsolataidban is egyre hitelesebb lehetsz. Ez ugyan hozhat nehéz helyzetet, de nyugodtabban fogsz aludni.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy a tökéletesség és rend iránti igényedet nem kell elfojtanod, csak arra vigyázz, hogy ne menj vele párod és családtagjaid agyára. Ha pedig neked van szükséged több türelemre, jelezd ezt nyíltan szeretteidnek.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy ha megtalálod a helyes ritmust, akkor akadálytalanul haladhatsz előre. Ehhez lehet, hogy most változtatnod kell napirendeden, mert az ősz más kihívásokat tartogat, mint amihez nyáron már hozzászoktál.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy most lehet, hogy nagyobb súllyal kéne a munkádra és karrieredre összpontosítanod. A körülmények és feltételek nem a megszokottak, így némi kreativitásra lesz szükséged, és ahhoz, hogy ragaszkodj az általad fontosnak tartott értékekhez.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy új érát hozhat számodra a héten a telihold. Ez nem jelenti azt, hogy a múlttól teljesen el kéne szakadnod, sőt, ami értékes belőle, azt ragadd meg és vidd tovább.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy jó kis beszélgetések várhatnak rád, ne zárkózz el az ilyen lehetőségek elől. Lehet, hogy nem juttok azonnal közös megegyezésre, de valahol el kell kezdeni. Legyen türelmed több fordulóra.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy a körülmények felbolydulhatnak körülötted, és úgy érezheted, hogy bizonytalan minden, mégis képes leszel találni valami biztosat az életedben és rendíthetetlen kapaszkodót saját magadban.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy a jövőbe vetett bizalmadat bátran táplálhatod, a remény csillaga sosem halványulhat el kék egeden. Legyen mindig félig tele a poharad, nem pedig félig üres. Fogalmazd meg magadnak, hogy ki vagy valójában és milyen sok tudással rendelkezel már.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top