nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Új fejezet kezdődhet a héten – Heti angyalhoroszkóp 2023. szeptember 12–18.

A héten véget ér a Merkúr retrográd mozgása, ez remek alkalom, hogy átnézzük és végiggondoljuk, akár újragondoljuk terveinket.

Az angyalok szerint még előtted az év utolsó harmada és számtalan lehetőség. Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy új fejezetet kezdhetsz. Vedd úgy, hogy tiszta lappal indulsz és ezt bátran töltheted meg tervekkel és kezdeményezésekkel. A nagy távlatok mellett ne lépj túl egy legyintéssel a mindennapok tervezésén sem. Emellett gondolj kapcsolataid éltetésére is, ne pusztán a feladataidra.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy merészkedj ki saját kis kuckódból. Érdemes belevetned magad baráti kapcsolataid ápolásába és akár társadalmi eseményekben is több szerepet vállalhatsz. Merj újítani, ne félj életed alakításától, most megérinthet a változás szele.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten új fejezet kezdődhet, különösen, ami a kapcsolataidat illeti. Ez hozhat némi bizonytalanságot, ami az átmeneti állapotokat jellemzi, de reményteli lehet az újrakezdés. Otthonodat is átrendezheted, akár apróságokat átnézve.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy új lendületet kaphatsz, akár támogatókat is nyerhetsz, csak nyitott szemmel kell járnod és közvetlenül kommunikálnod. Figyelj rá, hogy kikkel találkozol és milyen üzenetet hoznak számodra. Lehet, hogy ez utóbbit neked kell észrevenned és megfejtened.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy több téren is új fejezet kezdődhet a héten, légy nyitott a változásra. Lehet, hogy most precízebben rá kell nézni feladataidra és pénzügyeidre, és részletesen végigvinni, nem elég a szokásos nagyvonalúságoddal elintézni a dolgokat.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy új fejezet nyílhat előtted, szinte új életet kezdhetsz, ha van hozzá bátorságod. Hidd el, hogy az erő és lehetőség megvan benned, tapasztalatok tárháza áll mögötted. Légy őszinte magaddal: mit szeretnél igazán látni a jövőbeli életedben, de legalább az előtted álló hónapokban?

Férfi áll az új élet kapujában

Fotó: Getty Images

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy nem vagy egyedül, csak körül kell nézned és bizalommal fordulni ahhoz, akire a bajban is számíthatsz. Bár már bőven elindult a szeptember, mégsem kell fejest ugranod, adj időt magadnak, hogy új árnyalatokat fedezz fel kapcsolataidban.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy bízz magadban, képes vagy a helyes irányba lépni. Képzelőerőd és kreativitásod most sem fog cserben hagyni. Írj listát új terveidről és céljaidról, utána pedig állíts fel sorrendet, ami szerint haladsz – ne egyszerre ugorj neki mindnek.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy érdemes végignézned és megfontolnod céljaidat – még előtted áll az év szűk harmada. Melyik a legfontosabb ezek közül? Ha jól játszod ki lapjaidat, új fejezetet nyithatsz magad számára a következő hónapokra.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy nem számít, hány éves vagy, bármikor belevetheted magad a tanulásba és elsajátíthatsz valami eddig ismeretlent. Ezzel új világot nyithatsz meg magad előtt. Nem a tempó a fontos, hanem a nyitottságod az újdonságok felé.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy akár radikálisan is átalakíthatod életmódodat és ezzel mindennapjaid menetét. Ha lehet, ne mindent egyszerre akarj megváltoztatni, bármilyen hasznosnak is tűnik. Lépésről lépésre haladj, adj időt magadnak a változáshoz, változtatáshoz.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy különös, újszerű ötleteid támadhatnak, és érdemes is lehet kipróbálni ezeket, különösen, ha életmódod vagy kapcsolataid felfrissítését célozzák. Kapcsolataid minőségére koncentrálj, ne a mennyiségre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top