nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek angyali erői – Heti angyalhoroszkóp 2023. december 5–11.

Nem kétséges, hogy különleges erők rejtőznek bennünk, a kérdés csak az, hogyan tudjuk ezeket felszínre hozni…

Az angyalok szerint szárnyalhatsz, ha úgy tartja kedved. Mit kell ehhez tenned az angyalhoroszkóp szerint?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy különös tehetséged van ahhoz, hogy megtaláld a módját annak, hogy álmaidat még a legnehezebb körülmények között is valóra váltsd. Ráadásul ambícióid messze túlmutathatnak egy átlagember törekvésein.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy minél több mindenért vállalsz felelősséget, annál érettebbé válsz, függetlenül éveid számától. Különös érzékkel tudsz meghittséget és vidámságot csempészni kapcsolataidba, ezzel pedig képes vagy lenyugtatni a feszült rezgéseket.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy minél őszintébb vagy kapcsolataidban, annál hitelesebbnek és megbízhatóbbnak fognak tartani. Hidd el, nem vállalsz azzal kockázatot, hogy nem maradsz a felszínen, hanem jobban megnyílsz mások előtt, hiszen nem árthatnak neked.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy igenis melléd állhat a siker és év végére igazán hatékonynak és eredményesnek érezheted magad. Vannak még rejtett erőtartalékaid. Gondold végig és sorold fel, hogy mi mindenben tudtál előrébb lépni és ne hagyd figyelmen kívül az egészen apró lépéseket sem.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy ahová csak beteszed a lábad, az optimizmus és remény sugarát jeleníted meg. Ezért igazán felnézhetnek rád, de még véletlenül se élj vissza az így szerzett imádattal. Egyszerűen csak légy hálás a sikerért.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy vesd bele magad elmélyült beszélgetésekbe, válaszolj őszintén a kérdésekre és figyelmesen hallgasd meg a másikat. Ezzel hosszú időre megerősítheted az adott kapcsolatot és szilárd bizalmi szálakat építhetsz ki a másik emberrel. Igazán biztos támasz vagy.

Angyallány fényben

Fotó: Getty Images

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy érdemes megnyugtató lezárást keresned függőben lévő ügyeidnek. Ha szépen, türelmesen elvarrod a szálakat, az belső békét és megnyugvást hoz. Olyan szépséget teremthetsz magad körül, melynek csodájára járhatnak…

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy előtted a tér és a lehetőség, de ehhez mindenekelőtt tisztában kell lenned saját vágyaiddal. Ha ezt a másik igényeivel is összhangba hozod, az elképesztő eredménnyel kecsegtet, így bizakodva tekinthetsz közös jövőtök felé.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy ez az időszak segíthet abban, hogy megtaláld saját belső egyensúlyodat, hogy feldolgozd a múlt hatásait és erre támaszkodva bizakodva építsd a jövődet. A jelenben pedig a legjobb, amit tehetsz, hogy örömöt találsz mindabban, amit épp csinálsz.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy most különleges lehetőségeket kaphatsz, hogy megnyilvánulj, hogy szinte önfeledten kommunikálj. Ez erősíti a másokba vetett bizalmadat, saját magad felé pedig hidakat épít, melyek segítségével megközelíthetővé válsz. Kitartásod meghozza jutalmát.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy szép összhangot alakíthatsz ki belső világod és a külső történések között, ha finoman ráérzel az összefüggésekre és összehangolod külső és belső világodat. Ez nem megy mindig zökkenőmentesen, de nagyságrendekkel emelheti életminőségedet.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy nem kell szégyellned a spiritualitás iránt érzett vonzalmadat, sőt. Ez segít, hogy könnyebben megugord az akadályokat és egyre harmonikusabb jövőképet alakíts ki magadnak. Még jobb, ha hasonszőrű társakat is találsz magad mellé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top