nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek, akiknek újholdas esélyt hoznak az angyalok – Heti angyalhoroszkóp 2023. december 12–18.

Az angyalok biztatnak, hogy az újhold ereje új reményt adhat, ugyanakkor a régi dolgok megkérdőjelezését és lezárását is segítheti.

Az angyalok szerint mindig van esély az újrakezdésre. Az újholdas időszak különösen alkalmas erre az angyalhoroszkóp szerint.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy érdemes kicsit lelassulni és néha átadni magad az elmélkedésnek. Ez a kis belső csend olyan felismeréseket hozhat, melyekre már régóta vágyhatsz és közben képzeleted is szabadon szárnyalhat.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy az újhold ereje most nem is feltétlenül abban segít, hogy új dolgokba vágd a fejszédet, sokkal inkább, hogy a régi lezáratlan ügyeknek végére járj. Még akkor is érdemes ebbe energiát fektetned, ha nem szívesen tekintesz múltad bugyraiba…

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy bármilyen jó beszélőkéd van, a kommunikációt mindig lehet jobban finomítani. Emellett lehet, hogy érdemes lenne végignézni vállalt felelősségeidet, hátha valahol nyílik előtted a kapu új kihívások felé. Új kapcsolatokra is érdemes figyelmet fordítani.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy az év végéhez közeledve jó lenne ránézni kapcsolataidra, régiekre és újabbakra egyaránt. Te aztán igazán gondoskodsz mindenkiről, de lehet, hogy most arra figyelve kéne kommunikálnod, hogy mit tanulhatsz a többiektől ­– hogy ne a saját bőrödön kelljen elszenvedned.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy bár mindjárt itt az év vége, mégis van esélyed belekezdeni valami újba, akár egy régóta dédelgetett tervedbe. Az sem baj, ha most még csak a terepet készíted elő, hogy majd az új esztendőben könnyebb legyen kivitelezni a megálmodott ideát.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy lehet, hogy úgy könnyebb hátrahagynod a múlt terheit, ha nagyobb intenzitással fordulsz a jövő felé. Ha túlságosan leterheltnek érzed magad az év végi hajrában, szánj több időt és figyelmet a priorizálásra és egyszerre csak egy dologgal foglalkozz.

Angyal a holdsarlón retro rajz

Fotó: Getty Images

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy esélyed nyílik tiszta lappal indulni, különösen a magánéleti kapcsolataidat érdemes karácsony közeledtével megtisztítani. Előzd meg a feltételezéseket és félreértéseket egy őszinte beszélgetéssel.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy bár az újhold energiái új esélyt sejtetnek, mégis hozhatnak némi érzelmi bizonytalanságot is, egyfajta parttalanságot. Különösen akkor, ha megkérdőjelezed az eddig követett utat és eszméket. Pedig mindez gyökeres változáshoz és végső soron megújuláshoz vezethet.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy az újrakezdés esélye ismét előtted áll. Fontos lenne, hogy jól oszd be az energiáidat, ne csak egy sziporkázó ötlet beindítására legyen elég, hanem a fenntartásra is, ami néha jóval nehezebb.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy az újhold új kezdetet hozhat számodra akár a magánéletedben, akár a munkában. Emellett viszont arra is kiemelkedő esélyt nyújt, hogy a régmúlt terheitől megszabadulj. Gondold végig, mit cipelsz a válladon, amit pedig lerakhatnál már?

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy az újhold időszakában érdemes kicsit elmélyedned abban a kérdéskörben, hogy milyen álmokkal és reményekkel vágsz neki az előtted álló időszaknak. Segít, ha minél konkrétabban és megfoghatóbban tudod ezt megfogalmazni.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy vedd sorra az előtted álló célokat, akár régi álmokat előhúzva a tarsolyodból és vegyél figyelembe mindent, amit szíved szerint beépítenél jövőbeli terveidbe. Nem baj, ha mindez nem valósul meg még idén, de már most inspirálhat és erőt adhat a nemszeretem feladatokhoz is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top