nlc.hu
Mindennapok

Igazoltatás közben raboltak ki két rendőrt Pesten

Lazán kirabolta a rendőröket Józsefvárosban, amíg ők egy részeg buszsofőrt igazoltattak

Az elkövető aztán a rendőröktől zsákmányolt rendőrségi mellényben flangált az utcákon. Még akkor is rajta volt, amikor a zsaruk elkapták.

Mókás rendőrsztori alakult ki Józsefvárosban október 11-én. Az éjszaka közepén a járőrök kiszúrtak az utcában egy trafik elé leparkoló turistabuszt, ami már az úton is furcsán közlekedett. A két rendőr odament a sofőrhöz, hogy igazoltassa, csakhogy az autójukat eközben nem zárták le, ami jó lehetőséget az elkövetőnek egy elképesztő rabláshoz. Zsákmányolt magának egy rendőrségi mellényt, elvitte a jármű kézikönyvét és még a menetrögzítő kamerát is kiszakította a helyéről – írja a 24.hu.

Rendőr hátulról

Képünk illusztráció (fotó: Pixabay)

A buszsofőrt eközben szondáztatták és a műszer ittasságot mutatott – nem először került összetűzésbe a törvénnyel ittas járművezetés miatt – , és a rendőrök a férfi előállítása után vették csak észre, mi történt a kocsijukkal. A tolvajt végül egy másik rendőri egység fogta el, és amikor lecsaptak rá, még mindig a lopott rendőrségi mellényt viselte. A 31 éves férfival szemben lopás és rongálás miatt indítottak eljárást. A kifosztott rendőrökkel szemben nem indult eljárás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top