Otthon

Az okosnotesz mindent digitalizál, amit leírsz vagy rajzolsz – videó

Hiába van laptopod és tableted, jegyzetelni még mindig egy füzetbe, kézzel írottan szeretsz a leginkább? Akkor odaleszel ezért az újdonságért: az okosfüzet a kézírásodat és rajzaidat digitális formában tárolja!
Az okosnotesz mindent digitalizál, amit leírsz vagy rajzolsz

 A digitális világban a papírra írás és rajzolás szinte romantikus, nosztalgikus tevékenységnek számít. Ennek ellenére még mindig sokan vannak, akik ragaszkodnak a kézzel jegyzeteléshez, a skiccelés pedig továbbra is elképzelhetetlen egy kis notesz nélkül. 

 De mi van, ha a kézzel írott jegyzetre vagy a rajzra digitális formában van szükségünk, például el kell küldenünk e-mailben? Ahelyett, hogy közepesen sikerült fotókat készítenénk róla, az okosjegyzetfüzet már készítés közben bedigitalizálja a munkánkat, ami így online is használhatóvá és alakíthatóvá válik! 

Az okosnotesz mindent digitalizál, amit leírsz vagy rajzolsz

A Moleskine újdonságának része egy Paper Tablet, vagyis maga az okosnotesz, valamint a Pen+, egy apró beépített kamerával ellátott toll. Mikor jegyzetelni vagy rajzolni kezdesz, a munkád – a megfelelő applikáció segítségével – egyből megjelenik a tableteden vagy a telefonodon is, ahol tovább alakíthatod. Ha pedig egy szöveget szeretnél e-mailben elküldeni, a program felismeri az írásodat, és átalakítja a megfelelő formátumúra.

Az okosnotesz mindent digitalizál, amit leírsz vagy rajzolsz

A teljes szett 199 dollárért, azaz 55 ezer forintért vásárolható meg.

Forrás: Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top