Otthon

Bajban volt, így kért segítséget a kóbor kutya a gyógyszerésztől

Nagy állatbarát a gyógyszerész, nagyon hálás volt a segítségért a négylábú.

A Törökországban élő Banu Cengiz gyógyszertára előtt lehetőséget ad a kóbor kutyáknak, hogy megpihenjenek nála: kapnak vizet, ennivalót, és ha baj van, a gyógyszerész segít is nekik. Nem volt ez másként a legutóbbi eset alkalmával sem, amikor Banu elmondása szerint az egyik kutya a többiektől elkülönülve állt az ajtaja előtt, segítséget kérve. A gyógyszerész azonnal a kutyus segítségére sietett, kiderült, hogy megsérült a tappancsa. Banu ellátta és a kutyus egész nap a gyógyszertárban lábadozhatott.

Sajnos a gyógyszerész nem tudta megtartani a kutyust, de mint mondja, nagyon hálás volt érte a kis állat, megbízott benne. „Amikor megmentettem, olyan volt, mintha megköszönné nekem. Mint azt mondta volna: bízom benned”

„Évek óta foglalkozom az utcai állatokkal. Táplálom őket, gyógyítom őket, és segítek nekik megtalálni az új otthonukat” – mesélte büszkén Banu.

via

(Nyitókép: illusztráció, iStock)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top