nlc.hu
Otthon

Őszi dekoráció

A természet adja a legjobb őszi dekorációkat

Bloggerünk megmutatja, hogyan dekorálhatsz őszi levelekkel, termésekkel.

Virágok, levelek és termések. Gyönyörű színekben, valamint érdekes formákban megjelenő őszi dekorációk, amelyek barátságos hangulatot teremtenek az otthonunk bármelyik részében.

Őszi dekorációs tippek otthonra

Fotó: Unsplash

Az október csodás hónap. Ilyenkor nemcsak sokat kirándulok és fotózok, hanem a természetben érdekességeket is összegyűjtök. A napokban jutott eszembe egy nagyon kedves pillanat.

A nagyszüleimmel rengeteg időt töltöttem kislányként. A szobájukban a szekrények tetején rendszeresen találtam különleges dekorációkat. A birsalma volt az egyik. A sárgás színe megjelenítette nekem a borongós időben is a napsütést, az illata pedig átjárta a szobát. Szerettem. Mivel a zongorám is ebben a légkörben volt sokáig, néha egészen jó érzés volt még a gyakorlás is. Egy rövid őszi séta alatt is nagyszerű kincseket szedhetünk össze.

A színes levelek, a szárított virágok, valamint a gyümölcsök is a gyönyörű látványt és az otthonosság élményét erősítik bennünk. Az ingyenes alapanyagból ne sajnáljuk az időt a szépségek összeállítására.

Ha kíváncsi vagy további képes tippekre, látogass el Az otthonszépsége oldalára!

Olvasd el ezt is, hamarosan itt a halloween!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top