nlc.hu
Otthon

Fillérekből újította fel a fürdőszobát a TikToker

Unalmasnak találta a mosdó fehér falait, fillérekből felújította

Semmi radikálisat nem csinált, mégis olyan, mintha kicserélte volna a fürdőszobát! Ha tetszik, akár te is kipróbálhatod otthon.

Beköltöztél egy szuper új lakásba, de örülnél, ha egy picit jobban a saját ízlésedet tükrözné például a fürdőszoba külseje? Vagy már rég az imádott otthonodban laksz, viszont úgy érzed, jól jönne a változatosság? Az @amelier_studio felhasználónevű tiktoker is valami hasonlóban lehetett, egy nap ugyanis úgy döntött, hogy felújítja a megunt kinézetű mosdóját. Semmi különösebb baja nem volt a helyiséggel, hiszen érdekes beugrók és felületek voltak a falon, egyszerűen túl egyszerű volt a full fehér esztétika.

Azonban túl sokat sem akart költeni a renoválásra. Így végül az egészet sikerült megoldania 300 zloty-ból, ami nagyjából 25 ezer forintot jelent. A TikTokra feltöltött videó tanúsága szerint pedig ez a pár tízezer forint gyakorlatilag egy vadiúj mosdót varázsolt a lakásába.

Nem kellesz eléggé

Jelenet a Nem kellesz eléggé című filmből (Fotó: Profimedia)

Mert mit is csinált a lány? Fogta magát, vásárolt egy szép és hangsúlyos árnyalatú festéket (ez az ő esetében a mályvát jelenti). Ezzel emelte ki a beugrót és falból kiálló berakás szélét.  Vett hozzá PVC csempét, ami a különleges mintájával garantáltan feldobja az egyszerű mosdót, amit korábban ronda, fekete lapok fedtek. De nem egyedül erre figyelt, hanem arra is, hogy a csempe mintázatában legyen olyan szín, ami illik a falra újonnan került festékhez. Már így is sokkal magasabb szintre sikerült a helyiség lakberendezését emelni, de a tiktoker itt még nem állt meg. Beszerzett néhány stukkót, amit szintén a fürdőszoba új, domináns tónusára festett, és ezzel keretezte meg az eddig magányosan lógó tükröt.

Ahogy a kommentben írta, a mosdó alá sajnos nem lehetett hirtelen szekrényt szerezni, ezért azt valószínűleg csináltatnia kell. Addig is egy kartondobozzal oldotta meg a tárolók és a mosdókagyló közti űr kitöltését. Ezt az egyetlen kis valódi sufnituningos megoldást leszámítva a mosdó gyönyörű lett! A fürdő végeredményben még annál is inkább a lány személyiségét tükrözi, hogy a beugrót nem csupán úgynevezett accent wallá tette, hanem még ki is használta azt. Virágos képekkel és egy gyertyával is feldíszítette. Valamint ezt a helyet választotta arra, hogy esztétikusan tároljon pár törölközőt.

@amelier_studio

Jak Wam się podoba? 🥰 #przedipo #remont #lazienka #homestaging

♬ I AM WOMAN – EMMY MELÍ

Nem tudjuk, te hogy vagy vele, de minket nagyon durván inspirált ez a videó némi otthonfelújításra. Ha még a legutóbbi, fillérekből felújított kádról szóló videót is megnézzük még egyszer, akkor a nyár végére rá sem fogunk ismerni a fürdőszobánkra…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top