nlc.hu
Otthon

A világ legkellemetlenebb videóhívása

Megvolt a világ legkellemetlenebb videóhívása

Ha azt hinnéd, nem lehet tetézni a zuhanyzás alatt bekapcsolva maradt videóhívást, akkor még nem hallottál a Zoom-on is közvetített gyászszertartásról.

Sokak rémálmát keltette életre egy Hayley nevű nő, aki egy ismerőse gyászszertartásának Zoom-közvetítésébe kapcsolódott be kamerával. Már eleve elég kellemetlen becsörögni egy temetésbe, de Hayley rá tudott tenni egy lapáttal, miután tudta nélkül bekapcsolt kamerája – írja a LadBible.

Képünk illusztráció (Fotó: Pexels.com)

Képünk illusztráció (Fotó: Pexels.com)

A nő, senkitől sem zavartatva elment zuhanyozni, miközben gépe bekapcsolódott a gyászszertartást közvetítő Zoom-megbeszélésbe, a kamerán jól látták az elképedt megemlékezők, hogy Hayley tisztálkodik, sőt a borotvája is előkerül, hogy testszőrök nélkül lépjen ki a zuhany alól.

Ezután Hayley elment aludni, a Zoom-közvetítésnek vége lett, ismerősei pedig csak másnap, ébredés után közölték vele, hogy történt egy kis apró kellemetlenség.

Nem lennénk a helyében!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top