Szabadidő

Már takarítást is rendelhetsz a Vaterán

Lassan már mindent meg lehet venni a Vaterán. Nemcsak arról van szó, hogy minden termék fent van az oldalon, hanem már szolgáltatásokat is lehet vásárolni.

Új szolgáltatást indított a Vatera, ma már nemcsak termékeket lehet venni az aukciós oldalon, hanem szolgáltatásokat is. Az új fejlesztésnek köszönhetően akár egy egész szilveszteri bulit meg lehet szervezni csak a Vaterát használva.

Már takarítást is rendelhetsz a Vaterán

A szolgáltatások között humorista hirdeti magát, de bérelhető Teqball asztal is, ami miatt Ronaldinho ősszel Magyarországra utazott. A kötelező partikellék, a sörpad is fent van bérelhető formában a Vaterán, akárcsak a DJ-k, akik közül többen is reklámozzák szolgáltatásaikat az új menüpont alatt. Igazi házigazdák igazi fotóst bérelnek, hogy igazi képek szülessenek az igazi buliról. Másnap takarítani sem kell, mert ugyanezen az oldalon akár takarítást is kérhetsz, miközben egy masszőr kényeztet.

Már takarítást is rendelhetsz a Vaterán

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top