Szabadidő

Két és fél éves karácsonyi üdvözlőlapot kézbesített a postás Szegeden

A 2015 decemberében, Veszprémben feladott képeslap tökéletes állapotban érkezett meg, de az rejtély, mi történt vele, és hogyan került elő éppen most.

A Szegeden élő Éva már akkor meglepődött, amikor egy képeslapot talált a postaládájában a napokban. Az ismerőseivel ugyanis az utóbbi időben inkább telefonon, SMS-ben vagy e-mail-ben tartja a kapcsolatot.

De még jobban elképedt, amikor megfordította a képeslapot: egy karácsonyi üdvözlőlapról volt szó, amelyet 2015 decemberében adtak fel. A dátum egyértelműen látszik a postai bélyegzőn – írja a Délmagyar

A sógornője küldte neki az üdvözletet Veszprémből, és az eltelt két és fél év ellenére a képeslap tökéletes állapotban jutott el hozzá. Ezért nem valószínű, hogy egy postástáska mélyén lapult évekig, vagy bejárta volna a fél világot.

Mivel a képeslapok nem követhetők nyomon a postai rendszerben, a Magyar Posta sem tudott válaszolni arra, mi tartott eddig, illetve hogyan került elő a képeslap éppen most.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top