Szabadidő

Nem lehetett becsekkolni a Ryanair honlapján, a reptéren aztán megbüntették az utasokat

Elérhetetlenné vált a Ryanair honlapja, emiatt az utasok nem tudtak online becsekkolni az utazás előtti napon. Másnap jött a meglepetés.

Angliából jelentették hétfő este, hogy elérhetetlenné vált a Ryanair honlapja. Ennek oka feltehetően a Black Fridayre időzített jegyárakciók élesítése volt, ami miatt a szokásosnál többen keresték fel az oldalt. Voltak azonban olyanok is, nem is kevesen, akik a másnapi utazásukhoz szerettek volna az interneten becsekkolni. Na, nekik ez nem sikerülhetett.

Forrás: Pixabay

Az Independent cikke alapján ezek után jóhiszeműen indultak másnap a reptérre, gondolván, hogy ott majd elintézik nekik a becsekkolást. El is intézték, fejenként 55 fontért. Ahogy egy Twitter-felhasználó írta: az utasokkal fizettetik meg, hogy rosszul működik a honlapjuk.

A légitársaság részéről azt nyilatkozták, hogy a honlap működése csak rövid ideig akadozott, úgyhogy a becsekkolást szerintük azért el lehetett végezni. Az 55 fontos beszállási díj visszafizetéséről nem esett szó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top