Szabadidő

Szörnyű tetoválással büntették meg a budapesti legénybúcsúra érkező brit férfit

A vőlegény tanúját örökké emlékeztetni fogja a hibájára a tetoválás.

Egy brit férficsapat legénybúcsúra érkezett Budapestre, de a buli nem igazán úgy sikerült, ahogy tervezték.

A 14 fős társaság még Magyarországra sem ért, amikor a repülőtéren kiderült, hogy mekkora hibát vétett a szervezést intéző Grant Ogles, aki egyben a vőlegény tanúja is volt.

Egyiküknek ugyanis 2020-ra foglalt repülőjegyet. Végül tudtak venni egy jegyet a srácnak, de több mint 500 fontba, azaz 180 ezer forintba került.

A tévedést nem hagyta büntetlenül a társaság. Amikor Budapestre értek, gondoskodtak arról, hogy Oglesnek örök emlék maradjon a hibája. Bementek egy tetoválószalonba, ahol a hátára egy magyar zászlós tetoválást készíttettek a járat számával, a dátummal és a repülőjegy árával. Itt az egész sztori videóban elmesélve:

És ha ez még nem lett volna elég, kiderült, hogy a tetováláson szereplő összeg hibás volt. A srácot ráadásul az este folyamán még hátba is rúgták – pont a tetoválásnál –, ami egy húszezer forintos fogadás része volt. Ezután a férfi dühösen elrohant, órákig nem látták.

Egy másik srácnak is balul sült el a legénybúcsú. Valamiért nagyon felbosszantotta, hogy sajt volt a csirkés hamburgerében, és egy pincérnő annyira megalázta, hogy elviharozott, majd egy sztriptízklubban zokogott. Azt mondja, utálja Magyarországot, kizárt, hogy valaha is visszatér.

(LadBible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top