Szabadidő

Válaszolt Jürgen Klopp a 10 éves drukkernek, aki azt kérte, veszítsen végre a Liverpool

Egy 10 éves Manchester United-drukker levelet írt Jürgen Kloppnak, amiben azt kéri, veszítsen végre a Liverpool FC-vel. Ez volt Klopp válasza.

Mutatjuk a megható, egyben korrekt válaszlevelet, amit Jürgen Klopp, a Bajnokok Ligája-címvédő Liverpool edzője küldött a 10 éves Manchester United-drukker kisfiúnak, aki megírta neki, arra kéri, hogy veszítsen végre a Liverpool. A levél most nyilvánosságra került, szó szerint idézzük:

Kedves Daragh!

Sajnos a kérésedet nem tudom teljesíteni. Bármennyire is szeretnéd, hogy a Liverpool veszítsen, az én feladatom, hogy mindent megtegyek a csapat győzelméért, mivel milliók drukkolnak nekünk világszerte. Remélem megérted, nem okozhatok nekik csalódást. De szerencséd van. A múltban is veszítettünk meccseket, és a jövőben is fogunk, ez a futball.

A leveled alapján bátran kijelentem, egy dolog sosem fog változni, a futball iránti szereteted és lelkesedésed. Szerencsés a Manchester United, hogy a szurkolói közt tudhat! Remélem, ha nyerünk, esetleg trófeákat is magasba emelünk, nem leszel túlságosan csalódott! Mert bár csapataink nagy riválisok, a tisztelet mindig megvolt a két klub között, erről szól a futball!

Üdvözlettel: Jürgen Klopp

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top