Szabadidő

A Big Brother résztvevői kedd este megtudják, hogy koronavírus-járvány van

A németországi valóságshow játékosai még február 6-án költöztek be a villába, azóta nem tudják, hogy a koronavírus már tízezreket fertőzött meg Európában.

Egész Európában tombol az új koronavírus okozta járvány, amiről a híradásokból és egyéb intézkedésekből nem lehet nem értesülni. Van azonban 14 ember, aki mit sem sejt. Ők a német Big Brother lakói, akik közül sokan február 6-án költöztek be a külvilágtól teljesen elzárt villába. Akkor a koronavírus még Kínában tombolt, és nem lehetett teljesen biztosra tudni, hogy a fertőzés eléri Európát. 

A német Big Brother résztvevői nem tudják, mi zajlik a külvilágban (Fotó: Big Brother Facebook)

A német Big Brother résztvevői nem tudják, mi zajlik a külvilágban (Fotó: Big Brother Facebook)

A 444 a brit The Guardianra hivatkozva azt írja, hogy a német Sat1-en futó műsor szerkesztői egész idáig úgy döntöttek, hogy nem tájékoztatják a játékosokat a fejleményekről. Az a négy játékos sem árulhatott el semmit, aki március 6-án költöztek be a Big Brother házba. 

Miután egyre nagyobb felháborodás övezte a készítők döntését, végül úgy döntöttek, hogy kedden este hétkor el fogják árulni a játékosoknak, hogy mi zajlik a világban, és lehetőségük nyílik arra is, hogy kérdezzenek. Mindemellett rokonaik és szeretteik videoüzenetet küldhetnek majd nekik arról, hogy jól vannak.

Aktuális hírek a koronavírusról az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top