Szabadidő

Örülhetnek a Tiger King rajongói: újabb sorozat készül Joe Exoticról

Az év trash-slágeréből ezúttal nem doku-reality hanem valódi széria készül.

Az idei év egyik legnagyobb popkulturális slágerének a Netflixen futó Tiger King című, doku-sorozat számít, amely néhány nap alatt hódította meg az egész világot. Ez nem túl meglepő, mivel rendkívül erős az alapanyag az amerikai nagymacska-tenyésztők szürreális világának bemutatásához. Érdemes elolvasni Tócsa kollégám kritikáját a sorozatról, döbbenetes részleteket lehet megtudni a szereplőkről.

A Tiger Kingben látható meredek arcok közül is kiemelkedik a meleg cowboy, Joe Exotic, aki saját állatkertjével írta be magát a tévézés történetébe. A sorozatban olyan töménységben árad a szürrealitás, hogy az ember időnként nem tudja, hogy a valóságot, vagy valami LSD-fűtötte lázálmot lát éppen.

Joe Exotic és a Tiger King 2020. eddigi legnagyobb szenzációja (Fotó: Netflix)

Joe Exotic és a Tiger King 2020. eddigi legnagyobb szenzációja (Fotó: Netflix)

Joe Exotic visszatér

A Polygon értesülései szerint a zajos siker már ihletett egy minisorozatot, amelyben az a Kate McKinnon alakítja majd Joe Exotic ellenlábasát, Carole Baskint, aki tavalyelőtt magyarul rappelve jelent meg Jimmy Fallon talk showjában.

Ennél is nagyobb szenzáció azonban, hogy az extravagáns állatkert-tulaj életéről most egy életrajzi sorozat is készül, egy, a Texas Monthly-ban megjelent portréra alapozva. A forgatókönyvet Dan Lagana, az American Vandal showrunnere írja majd, az epizódokat pedig természetesen a Netflix felületén tekinthetik majd meg a rajongók. 

A legfontosabb kérdés természetesen az, hogy ki alakítja majd a tigrisek királyát, Joe Exoticot ebben a sorozatban. A Variety filmes szaklap pedig meg is szerezte a választ a kérdésre: Nicolas Cage bújik majd a meleg cowboy bőrébe, és nyolc epizódon keresztül játssza majd ezt a szerepet.

Meglepő lehet, de az 1981 óta aktív színésznek ez az első sorozatszerepe. Arról nincs információ, hogy mindehhez mit szól a valódi Joe Exotic, aki Brad Pittre vagy David Spade-re osztotta volna saját szerepét.

További cikkeink sorozatokról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top