Szabadidő

Szívmelengető videó: fuldokló őzgidát élesztett újra két texasi férfi

„Nem hittük volna, hogy meg tudjuk őt menteni” – nyilatkozta az eset után egyikük.

„Néhány nappal ezelőtt történt, amikor csónakázni indultunk a családdal. Épp az egyik közeli erdő mellett haladtunk el, mikor észrevettem a kis testet a vízben”idézi a Daily Mail című brit bulvárlap az idősebb texasi férfit, aki fiatalabb társával (vélhetően a fiával, akit Briannek hívnak) sikeresen élesztett újra egy fuldokló özgidát.

A férfi hozzátette, a figyelmét a fiatal állat barna, fehér foltos hát keltette fel. „Odaeveztünk hozzá, kiemeltük a vízből és azonnal egy törölközőbe csavartuk a testét.” A két férfi ezután felváltva lélegeztette mesterségesen az állatot, majd egyikük mellkaskompresszióval igyekezett újraindítani a szívét.

Újraélesztették a fuldokló őzet.

Újra kellett éleszteni a fuldokló állatot – Kép forrása: Viralhog

A felvétel vége felé jól látszik, hogy az őzgida magához tér, azóta pedig az is kiderült, hogy jelenleg a család otthonában lábadozik, és ha megerősödik, visszaengedik majd a természetbe. (A videót ide kattintva tudod megnézni)

Olvass még több ilyen szívmelengető, állatmentéses történetet az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top