nlc.hu
Szabadidő

Megy szórakozás a kaszinókban - videó

Megy szórakozás a kaszinókban – videó

A Telex munkatársai egy kaszinóban jártak, ahol úgy szórakozott 80-120 ember, mintha nem lenne koronavírus-járvány.
kaszinó

Nyüzsgés, felhőtlen hangulat, 80-120 ember durván 150 négyzetméteren, lecsúsztatott maszk, egymást taposó emberek a rulettasztal körül. A vendégek kávét, üdítőt, de akár viszkit is kérhetnek a pincérektől szigorúan ingyen, hiszen ez nem egy vendéglátóhely, hanem kaszinó.

Nagyjából így néz ki egy átlagos este az egyik fővárosi kaszinóban a járvány harmadik, felfutó szakaszában, amikor a kormány már az iskolák bezárását is belengette, csak hogy elejét tudja venni a vírus terjedésének – írja a Telex.

Arról korábban „belsősök” beszéltek a Telexnek, hogy a kaszinók egyébként nem annyira veszélyesek járványszempontból, ami főleg a csalás elleni szabályokon múlik. Emiatt a kártyákat gyakran cserélik, a játékosok nem is nyúlkálhatnak a lapokhoz, ugyanakkor a játékgépnél sokan érintik ugyanazokat a felületeket, a rulettnél pedig nagy a zsetonfluktuáció.

A Telex öt budapesti címre kérdezett rá a BRFK-nál, ahol azok a kaszinók találhatók, amelyeket a két kormányközeli üzletemberhez, Garancsi Istvánhoz és Szalay-Bobrovniczky Kristófhoz köthető cég vett meg. A BRFK csak annyit közölt, hogy „folyamatosan ellenőrzik a védelmi intézkedések betartását, és jogsértő cselekmény észlelése esetén megteszik a szükséges intézkedéseket”.

(Telex)

Fotó: Pexels

Függőség, játékszenvedély:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top