nlc.hu
Szabadidő

Leszállítottak egy férfit a repülőről, mert nem húzott maszkot

Nem volt hajlandó maszkot húzni, az egész repülővel kiszúrt egy férfi Kolozsváron

Maszkviselés a repülőn

Nem volt hajlandó maszkot húzni a repülőgépen egy férfi, inkább várakoztatta az egész utazóközönséget, míg végül meggondolta magát és hagyta, hogy leszállítsák a gépről a rendőrök – írja a Főtér. Az incidens Kolozsváron, az Avram Iancuról elnevezett nemzetközi repülőtéren történt hétfő este, a Ryanair Londonba induló járatán. Az egyik utas beszámolója szerint eleinte azt hitte, hogy a rossz látási viszonyok miatt áll a gép, csak később lett figyelmes, hogy a légikísérők közben egy férfit próbálnak meggyőzni arról, hogy tegyen maszkot. A fedélzeten lévők egyre türelmetlenebbé váltak, mire az egyik kísérő jelezte, hogy kihívták a rendőrséget. Hiába jöttek a rendőrök, a 40 éves férfit ők sem tudták meggyőzni, így kénytelenek voltak leszállítani a gépről.

Az utasok tapssal köszönték meg a rendőrök beavatkozását, megkönnyebbülvén, hogy végre felszállhat a repülőgép. A férfi gesztusa felfoghatatlan, hiszen a maszkviselési kötelezettség nem újdonság a repülőkön, ráadásul értelmetlen makacskodásával nem csak saját magával, utastársaival is kitolt, és még egy repjegy árát is elveszítette. Az esetről videó is készült, azt itt nézhetitek meg.

A kiemelt kép illusztráció, forrás: Getty Images

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top