nlc.hu
Szabadidő

Élő adásban válaszolt a műsorvezető

Élő adásban kifakadt a műsorvezető: „Nem vagyok terhes!”

Nem mondhatsz akármit az interneten sem, főleg ha azzal belegyalogolsz mások – jelen esetben egy műsorvezető – lelkébe.

Csak azért, mert egy számítógép képernyője mögül mondasz valamit, még nem jelenti azt, hogy bármit mondhatsz, és megúszhatod a trollkodást. Elterjedt egy TikTok-videó egy híradós műsorvezetőről, aki egy nézőtől kapott e-mailre reagál, amiért gúnyosan gratulált neki a „terhességéhez”.

„Szóval csak válaszolnék egy e-mailre, amit most kaptam, amiben az állt, hogy »Gratulálok a terhességedhez! Ha ilyen nadrágot viselsz, számítanod kell az ehhez hasonló e-mailekre«olvasta fel a műsorvezető az élő adásban. – Szóval, köszönöm szépen.”

@sarantium This just makes me so mad. How dare someone reach out and say something so shitty. #lesliehorton #globalnews #yyc #meanemail ♬ original sound - Sarantium

Ki ír ilyet olyannak, aki csak a munkáját próbálja végezni? És ez még nem is volt a videó vége, a műsorvezető folytatta: „Ööö, nem, nem vagyok terhes. Valójában tavaly rákban elvesztettem a méhemet, és így néznek ki a korombeli nők, szóval ha ez probléma számodra, az sajnálatos. Gondolkodj, mielőtt e-maileket írogatsz.”

Őszintén szólva ez a tökéletes válasz. Így néznek ki a nők, teljesen normális a műsorvezető külseje. Melyik világban gondolná bárki, hogy terhes? Reméljük, hogy bárki is küldte ezt az e-mailt, elgondolkodott azon, hogy a szavainak és tetteinek milyen hatása van másokra. A híradósnak pedig azt üzenjük, hogy remekül néz ki!

Via; Kiemelt kép: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top