Szépüljünk

A pasiknak mégis tetszik az erősen sminkelt arc

Bár sokan bizonygatták, hogy fordítva van, ezek szerint mégiscsak bejön a férfiaknak a vakolat.

A pasiknak mégis tetszik az erősen sminkelt arcAz e témában megjelent tanulmányokból eddig az tűnt ki, hogy a férfiak többsége a természetes, vagy csak minimálisan sminkelt női arcot részesíti előnyben, egy friss felmérés azonban rácáfol erre.

Egy brit internetes áruház által végzett kutatás eredményei szerint ugyanis a férfiak közel háromnegyede kimondottan szereti, ha a partnere ki van festve. A megkérdezettek 21 százaléka szerint elég, ha egy nő különleges alkalmakra festi ki magát, és mindössze 6 százalék nyilatkozott úgy, hogy vonzóbbnak találja sminkeletlen arcot. A válaszadók a füstös szemsminket találják a legszebbnek egy nőn, ezt követi népszerűségben a rúzsozott száj és a hibátlanra alapozott bőr.

A felmérés persze csupán nagyjából 1000 férfi véleményét tükrözi, így az eredmény messze nem szentírás. A leglényegesebb, hogy te érezd magad a lehető legjobban a bőrödben, akár sminkben, akár smink nélkül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top