A sztárséf receptje: Paradicsomos spagetti húsgombóccal
Klasszikus eperfagylalt házilag – Bereznay Tamás receptje
India ízei: Tikka masala a sztárséftől
Mint a ma sütött bárány… Báránycomb paradicsomos babbal
Halban az egészség: Fogas gyömbéres zöldségekkel
Édeset az édesanyáknak
Tavaszi zsengék: Korianderes karalábéfőzelék
A karfiol ezer arca
A világhírű Pető Intézet gondjai
Az ünnep különleges étele:Tojássaláta sonkával és retekkel
Retró a konyhában: Piskóta tekercs
Zsírégető citromos fogások
Karcsúsító fogások tavaszra
Kalóriaszegény fogások tavaszra
Béka, pulyka, nyúl – Combos receptek
Egészség és finomság – fokhagymás receptek
Melengető italok
Melegítő téli életek – síeléshez is
Éget, mint a tűz! – Csípős receptek
Isteni mézes receptek
Kávé, tea – másképpen
Takarékos receptek ünnepek után
Receptek szilveszteri vendéglátóknak