Sztárok

Összeroppanhat Keresztes Ildikó

Nevelőapja nemrég meghalt, azóta idős anyósa mellett a gyászoló anyukáját is támogatja. Az énekesnő testileg-lelkileg egyaránt túlterhelt, ezért sír olyan sokat a műsorban – írja a Blikk.

Szétroppanhat Keresztes IldikóKeresztes Ildikónak (47) magánéleti gondjai is hozzájárulnak ahhoz, hogy gyakran tör ki könnyekben az X-Faktorban. A mentornő nemrég veszítette el nevelőapját, így nemcsak a mentoráltjait pátyolgatja, hanem idős édesanyját is. „Engem is nagyon megviselt, anyukámon keresztül pedig még jobban érzem a fájdalmat” – vallotta be a bulvárlapnak.

Az énekesnőnek 86 éves anyósáról is gondoskodnia kell, hiszen az asszony egyedül él, ezért Ildikó a férjével felváltva figyel rá. „Muszáj gondoskodni róla, hiszen a korából adódóan már bármire fel kell készülnünk” – mondta el a mentornő, aki sírással adja ki magából az érzelmeit. „Lehet, hogy ha itt nem tudna kijönni, akkor már rég felrobbantam volna” – nyilatkozta az énekesnő, aki jelenleg egyetlen még versenyben lévő mentoráljáért, Baricz Gergőért küzd; többek között úgy is, hogy voksokra gyűjt pénzt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top