Sztárok

Megszólaltak Marsiék

A Marsi–Palik házaspár eltűnése számos találgatásra ad okot. Az még bizonytalan, hogy az RTL Klub-os műsorvezetőnő visszatér-e a tévécsatornához, ám a házasságuk válságáról szóló pletykákat megcáfolták – írja a Bors.

Marsi Anikó és férje, Palik László folyamatosan kerüli a nyilvánosságot, ez azonban csak erősíti a róluk keringő mendemondákat. Időnként hosszú időre eltűnnek az országból, amikor pedig visszajönnek – mint legutóbb húsvétkor –, mindenki azt találgatja, hogy együtt vannak-e vagy külön. Ráadásul nem lehet tudni, hogy Marsi Anikó visszamegy-e dolgozni az RTL Klubhoz, miközben heteken belül letelik a gyes. „Mi is olvastuk, de nem foglalkozunk ezzel. Minden rendben van velünk, csak nem szeretnénk nyilatkozni” – reagált a Fókusz egykori műsorvezetője a bulvárlap kérdésére, miszerint mit szólnak azokhoz a cikkekhez, amelyek szerint válófélben vannak. Arra viszont már nem válaszolt, hogy visszatér-e dolgozni. Ráadásul a tévécsatornánál is titkolják, hogy visszavárják-e Marsi Anikót.

Megszólaltak Marsiék

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top